pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τελειωνει σ ενα μηναολες οι μερες ιδιες ειναι γαμω το λοκνταουν
θα αρχισω την πρεζα αν κρατησει λιγο ακομα αυτη η μαλακια
τελειωνει σ ενα μηναολες οι μερες ιδιες ειναι γαμω το λοκνταουν
θα αρχισω την πρεζα αν κρατησει λιγο ακομα αυτη η μαλακια
σε ενα μηνα θα περπαταμε και θα πεφτουμε απο την σαπιλα ρε πουσυτελειωνει σ ενα μηνα
κοιτα οσο φτιαχνει ο καιρος το μεσα δεν παλευεταισε ενα μηνα θα περπαταμε και θα πεφτουμε απο την σαπιλα ρε πουσυ
τα μυαλα μας πονεσαν
δεν παλευεται το γαμιδικοιτα οσο φτιαχνει ο καιρος το μεσα δεν παλευεται
παντως τωρα μονο στα χαρτια ειναι λοκνταουν ελεγχοι δεν υπαρχουν ολοι εξω ειναι
αναμενουμε και το οριστικο τελος με τα σμσ και την εστιαση
το χει βαλει και το ντφλ αν εχεις και βαριεσαι τη διαδικασιαδεν παλευεται το γαμιδι
σιχαθηκαμε την ζωη μας με την κωλοκλεισουρα
*το εβαλα να κατεβαινει το Streets of Fire δεν το εχω δει
μια χαρα κατεβηκε κιολας θα το δω το απογευματο χει βαλει και το ντφλ αν εχεις και βαριεσαι τη διαδικασια
Στέλλα Κονιτοπούλου Σωτη Βολάνη Κώστα Σαφέτη ενδιαφέρεσαι ;Με διάφορα είδη μουσικής εικοτολογώ.
ο αγιοσ ειναι γνωστος γλεντζεςΣτέλλα Κονιτοπούλου Σωτη Βολάνη Κώστα Σαφέτη ενδιαφέρεσαι ;
Κι όταν παίζει Μάκης Τσικος πετάει και κάνα πενηντάρικο στο κλαρίνοο αγιοσ ειναι γνωστος γλεντζες
που τον χανεις που τον βρισκεις στα αγριμια ξημερωματα συχναζει
Mόνο τον Σαφέτη ξέρω. Οι άλλοι ποιοί είναι;Στέλλα Κονιτοπούλου Σωτη Βολάνη Κώστα Σαφέτη ενδιαφέρεσαι ;
Είναι η έκτη γραμμή του πενταγράμμου γεροMόνο τον Σαφέτη ξέρω. Οι άλλοι ποιοί είναι;
ο σωτης ειναι ο ταμτακος της μουσικης..... γιατι υπαρχαν τσιγγανοι καλλιτεχνες αρχιδατοι (μανωλης αγγελοπουλος)Mόνο τον Σαφέτη ξέρω. Οι άλλοι ποιοί είναι;
Είναι η έκτη γραμμή του πενταγράμμου γερο
Μακαρος,Τερλεγκας,Γονιδαρος ο πα λαιος Τσιμογιανναρος φοβεροιεγω ακουω και χριστοδουλοπουλο μακη π ειμαστε πατριωτακια