brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.308
- Πόντοι
- 2.606
πρεπει να βγάλουμε μπλουζάκια ήμουν κι εγω στοΡε τον τσοπανη.....Δεν τον φοβαμαι αυτον ...Θα ξηγηθει κανα ανθοτυρο θα πατσισει![]()
πρεπει να βγάλουμε μπλουζάκια ήμουν κι εγω στοΡε τον τσοπανη.....Δεν τον φοβαμαι αυτον ...Θα ξηγηθει κανα ανθοτυρο θα πατσισει![]()
πρεπει να βγάλουμε μπλουζάκια ήμουν κι εγω στοκότερομαντρι![]()
μηδαμινεςΤύποι τι πιθανότητες πιστεύετε οτι εχω να μην ξυπνήσω αύριο και δω θρεντ για την ακτιβίστρια καλεσμένη του λαζοπουλου ;![]()
Γιατι να μην ξυπνησεις αυριο τυπε?Χτυπα ξυλο.Τύποι τι πιθανότητες πιστεύετε οτι εχω να μην ξυπνήσω αύριο και δω θρεντ για την ακτιβίστρια καλεσμένη του λαζοπουλου ;![]()
σα να το βλεπωΤύποι τι πιθανότητες πιστεύετε οτι εχω να μην ξυπνήσω αύριο και δω θρεντ για την ακτιβίστρια καλεσμένη του λαζοπουλου ;![]()
να μην ξυπνησει και δει λεει σαν συνεχεια βρε..Γιατι να μην ξυπνησεις αυριο τυπε?Χτυπα ξυλο.
τοΓιατι να μην ξυπνησεις αυριο τυπε?Χτυπα ξυλο.
Τυπε εδω ο αλλος παει 3η Λυκειου και εγραψε ενα κατεβατο ιστορια,και η μονη λεξη σωστη ηταν το "το".Μην σκας.τοτο συντακτικό
![]()
Δεν ειναι αττικη συνταξιs........Μαλλον υπερ-αστικη
Σαν να οδηγας το αυτοκινητο με το κινητο τυπε?Δεν ειναι αττικη συνταξιs........Μαλλον υπερ-αστικη![]()
μην (ξυπνησω και δω) . καταλαβες; συνηθίζεται στην λογοτεχνια και στην ποιηση.
τυποι στο λύκειο είχα πάρει λυσαρι Πατάκη στα φιλολογικά και το κρυβα κάτω απ το θρανίο ρώταγε η φιλόλογος κάτι ευκτικες του μέλλοντος και τέτοια και σήκωνα χέρι για απάντηση στο επιτόπου και έμεναν όλοι κάγκελοΔεν ειναι αττικη συνταξιs........Μαλλον υπερ-αστικη![]()
Ανωτερο........Στο κινητο πχ δεν μπορειs να γραψειs ελευθερα και να το καταλαβειΣαν να οδηγας το αυτοκινητο με το κινητο τυπε?
ηταν ποιητικήμην (ξυπνησω και δω) . καταλαβες; συνηθίζεται στην λογοτεχνια και στην ποιηση.
Δηλαδη αν ελεγε"να ξυπνησω και να δω" δεν θα ηταν ποιητης?μην (ξυπνησω και δω) . καταλαβες; συνηθίζεται στην λογοτεχνια και στην ποιηση.