brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.849
- Πόντοι
- 2.606
πρεπει να βγάλουμε μπλουζάκια ήμουν κι εγω στοΡε τον τσοπανη.....Δεν τον φοβαμαι αυτον ...Θα ξηγηθει κανα ανθοτυρο θα πατσισει
πρεπει να βγάλουμε μπλουζάκια ήμουν κι εγω στοΡε τον τσοπανη.....Δεν τον φοβαμαι αυτον ...Θα ξηγηθει κανα ανθοτυρο θα πατσισει
πρεπει να βγάλουμε μπλουζάκια ήμουν κι εγω στοκότερομαντρι
μηδαμινεςΤύποι τι πιθανότητες πιστεύετε οτι εχω να μην ξυπνήσω αύριο και δω θρεντ για την ακτιβίστρια καλεσμένη του λαζοπουλου ;
Γιατι να μην ξυπνησεις αυριο τυπε?Χτυπα ξυλο.Τύποι τι πιθανότητες πιστεύετε οτι εχω να μην ξυπνήσω αύριο και δω θρεντ για την ακτιβίστρια καλεσμένη του λαζοπουλου ;
σα να το βλεπωΤύποι τι πιθανότητες πιστεύετε οτι εχω να μην ξυπνήσω αύριο και δω θρεντ για την ακτιβίστρια καλεσμένη του λαζοπουλου ;
να μην ξυπνησει και δει λεει σαν συνεχεια βρε..Γιατι να μην ξυπνησεις αυριο τυπε?Χτυπα ξυλο.
το το συντακτικόΓιατι να μην ξυπνησεις αυριο τυπε?Χτυπα ξυλο.
Τυπε εδω ο αλλος παει 3η Λυκειου και εγραψε ενα κατεβατο ιστορια,και η μονη λεξη σωστη ηταν το "το".Μην σκας.το το συντακτικό
να μην ξυπνησει και δει λεει σαν συνεχεια βρε..
Δεν ειναι αττικη συνταξιs........Μαλλον υπερ-αστικη
Σαν να οδηγας το αυτοκινητο με το κινητο τυπε?Δεν ειναι αττικη συνταξιs........Μαλλον υπερ-αστικη
μην (ξυπνησω και δω) . καταλαβες; συνηθίζεται στην λογοτεχνια και στην ποιηση.
τυποι στο λύκειο είχα πάρει λυσαρι Πατάκη στα φιλολογικά και το κρυβα κάτω απ το θρανίο ρώταγε η φιλόλογος κάτι ευκτικες του μέλλοντος και τέτοια και σήκωνα χέρι για απάντηση στο επιτόπου και έμεναν όλοι κάγκελοΔεν ειναι αττικη συνταξιs........Μαλλον υπερ-αστικη
Ανωτερο........Στο κινητο πχ δεν μπορειs να γραψειs ελευθερα και να το καταλαβειΣαν να οδηγας το αυτοκινητο με το κινητο τυπε?
ηταν ποιητικήμην (ξυπνησω και δω) . καταλαβες; συνηθίζεται στην λογοτεχνια και στην ποιηση.
Δηλαδη αν ελεγε"να ξυπνησω και να δω" δεν θα ηταν ποιητης?μην (ξυπνησω και δω) . καταλαβες; συνηθίζεται στην λογοτεχνια και στην ποιηση.