brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
δεν μαγεύτηκε απ το εξωτικό κορδελιο?Τώρα ο Πάμπλο ?πάει δεν στα προλάβανε ?αχαχαχα
δεν μαγεύτηκε απ το εξωτικό κορδελιο?Τώρα ο Πάμπλο ?πάει δεν στα προλάβανε ?αχαχαχα
αμεεε και μετά βρήκα άλλο θύμα χεχεδεν μαγεύτηκε απ το εξωτικό κορδελιο?
Πως θα τον τυλιξεις μανταμ?Θα βγειτε κανα ραντεβου και θα του κερασεις τον καφε?Σιγα μην κατσει.έχω τυλίξει κι αν έχω τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί ο μπολ θα μου ξεφευγε ?
Και αυτος γαμαει την Ρετσινα ομως.αμεεε και μετά βρήκα άλλο θύμα χεχε
τους πάω όλους στο δενδροποταμο στα αδέλφια μου και ας τολμήσουν να κάνουν κιχ,έτσι από με τον παμπλοθ αλλά μόλιμόλις κατάλαβα ότι δεν πουλούσε πολλές πλαστικές πολυθρόνες με το ντατσουν, τον έδιωξαΠως θα τον τυλιξεις μανταμ?Θα βγειτε κανα ραντεβου και θα του κερασεις τον καφε?Σιγα μην κατσει.
ποση ωρα βραζεις το αυγο?τυπε ψάχνουν μάγειρα στην σπονδή
η ρετσινα σας στιγματισεΚαι αυτος γαμαει την Ρετσινα ομως.
βρηκες άνθρωπο τωρα να ρωτήσεις που φτιάχνει νες καφέ με νερό απ το θερμοσίφωναποση ωρα βραζεις το αυγο?
απο ψυγειο,να γινει σφιχτο να το κοβεις με μαχαιρι.
μη γκουγκλαρεις.κ εγω ετσι εκανα και ανακαλυψα οτι ειναι επιστημη
γ αυτο μενεις πισω.ενω ο παμπλο..ειναι σικβρηκες άνθρωπο τωρα να ρωτήσεις που φτιάχνει νες καφέ με νερό απ το θερμοσίφωνα
αν έχει μάνα την κότα του αρκα το πας και βόλτα αχαχαχαAνάλογα με την κότα, εαν είναι αλανιάρα θέλει περισσότερο βράσιμο το αυγό της
παει αυτο,εφαγα 4Από την ώρα που βράζει το νερό δέκα λεπτά Τομα
ναι πολυ σικ είπε ενα βράδυ στην Έρη μωρό μου απόψε θα σου φτιάξω ταρταρ στα κάρβουνα να γλείφεις τα δάχτυλα σουγ αυτο μενεις πισω.ενω ο παμπλο..ειναι σικ
αν δεν σου χαλάσει το στομάχι.. Εσύ ξέρειςπαει αυτο,εφαγα 4
τωρα αν φαω και πανακοτα με βυσσινο θα το γαμησω το θεμα?
Oχι ρε τυπε αλλοιμονο,εχω και μια μεριδα γαυρο αν θες στην στελνω για επιδορπιο.παει αυτο,εφαγα 4
τωρα αν φαω και πανακοτα με βυσσινο θα το γαμησω το θεμα?
αν έχει μάνα την κότα του αρκα το πας και βόλτα αχαχαχα