erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σου σηκώθηκε που με είδες μπραμπ; Η πίεσηκαλα ήμασταν μεχρι που ήρθες
σου σηκώθηκε που με είδες μπραμπ; Η πίεσηκαλα ήμασταν μεχρι που ήρθες
ναι καβλωσα με το καινούργιο σου αβαταρσου σηκώθηκε που με είδες μπραμπ; Η πίεση
Ναι όπως και με την Παε Αεκ τέσσερις ελεγκτικές εταιρείες τέσσερα διαφορετικά ποσά για το ύψος των χρεώνο αλεξ θα την αναθέσει την δουλειά σε ορκωτούς λογιστές
Εχει χρεη το σάιτ?Ναι όπως και με την Παε Αεκ τέσσερις ελεγκτικές εταιρείες τέσσερα διαφορετικά ποσά για το ύψος των χρεών
Muted
Ηρθε η Δευτέρα Παρουσία.Μετανοείτε
τυπε χρωστάει της μοιχαλίδαςΕχει χρεη το σάιτ?
Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτυπε χρωστάει της μοιχαλίδας
σωστά εξάλλου για να καβλωσεις πρέπει να είσαι ανήρ αχαχαχαχαχαναι καβλωσα με το καινούργιο σου αβαταρ
δεν σε πιάνωσωστά εξάλλου για να καβλωσεις πρέπει να είσαι ανήρ αχαχαχαχαχα
θα σκασει η ροζυ με το νεο σου αβαταρσωστά εξάλλου για να καβλωσεις πρέπει να είσαι ανήρ αχαχαχαχαχα
Καλησπέρα μπραμπ
Λευτερια στον τσοπανη
είμαι λίγο μακριά γιαυτό αχαχαχαδεν σε πιάνω
πιασε του παμπλο που ειναι κοντάείμαι λίγο μακριά γιαυτό αχαχαχα
ο ξαδερφος παιζει να ειναι παγκοσμιο ιντερνετικο φαινομενο μοντ που εφαγε μουταρισμα απο αλλον μοντ.....αγριο πραγμα ο ζιροΚαλησπέρα μπραμπ
Λευτερια στον τσοπανη
Τώρα ο Πάμπλο ?πάει δεν στα προλάβανε ?αχαχαχαπιασε του παμπλο που ειναι κοντά
τυπε ψάχνουν μάγειρα στην σπονδήπολυ τα πετυχα τα βραστα αυγα
έχω τυλίξει κι αν έχω τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί ο μπολ θα μου ξεφευγε ?O μονος που θα επιζησει σ αυτον τον χωρο θα ειναι ο Μπολντυς.Και σαν επαΘΛο θα παρει την Ερη.Θα παντρευτουν θα κανουν 2 παιδια,και πανω στα 6 χρονια γαμου θα τον τυλιξει η Ερη σε μια κολλα χαρτι και θα τον στειλει απο κει που ηρθε.