erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ναι ειμαστε ηλίθιεςΕριναλ οι γυναικες δε καταλαβαινουν απο αμαξια.Ειναι σα να πανε να κατανωησουν οι αντρες τις χυτρες και τα μιξερ που φτιαχνετε κεικ.Ιτς τζαστ ρονγκ.
ναι ειμαστε ηλίθιεςΕριναλ οι γυναικες δε καταλαβαινουν απο αμαξια.Ειναι σα να πανε να κατανωησουν οι αντρες τις χυτρες και τα μιξερ που φτιαχνετε κεικ.Ιτς τζαστ ρονγκ.
οι φιλες μου ειναι μιλφαρες που ξερουν απο αυτοκινηταΕριναλ ποτε θα φερεις τις μιλφοφιλες σου στο θρεντ?
πεζοραλα απο τον ευοσμο με ηχεια μεσα τεραστια καγκουρια δυναταΑν ξερουν απο τιποτα πεζοραλα με απλρωστρες και φωταγωγους δεν μας κανει
Ε δε γαμιεται.Απο το να τη βγαλουμε παλυ με τιουμπστακ δε πα να βαζουν και κοντρες στη βουλιαγμενη.... :-πεζοραλα απο τον ευοσμο με ηχεια μεσα τεραστια καγκουρια δυνατα
σαουλ θα βγεις; εχω μια προταση για σπιτι και μια για οξω και βαριεμαι :-Ε δε γαμιεται.Απο το να τη βγαλουμε παλυ με τιουμπστακ δε πα να βαζουν και κοντρες στη βουλιαγμενη.... :-
υα βγεις με μιλφαρα;Εχω υπηρεσια αυριο.Θα βγω για λιγο
Οχι αν ηταν να βγω με μιλφαρα θα εφευγα απο πανω της μιση ωρα πριν αρχισει η υπηρεσιαυα βγεις με μιλφαρα;
Οχι αν ηταν να βγω με μιλφαρα θα εφευγα απο πανω της μιση ωρα πριν αρχισει η υπηρεσια
Indeed!!Σ αυτο το νημα οι ΜΙΛΦ τιμωνται οσο τους αξιζει!
Ευγε μας!!!
ζητω τα πιπινιαΣ αυτο το νημα οι ΜΙΛΦ τιμωνται οσο τους αξιζει!
Ευγε μας!!!