blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Το νήμα ανταποκρίνεται σε όλα, κύριε!
> :o :-* :'( :S
καίγεται ο Μπόμπολας για να μην γίνει blackout στην Κρήτη...
Θα βγω το βραδυ τυπε οποτε μετατιθεται το βασανιστηριοΕπιτέλους ας σταματήσει κάποιος τον κ. βασιλόφρων13!
Μας βασανίζει τα βράδυα. Άρχισε και τα μεσημέρια τώρα ...
Θα βγω το βραδυ τυπε οποτε μετατιθεται το βασανιστηριο
έχει και κανα δύο καλά η Νατασούλααπλα κουκουρούκου με επιασε τωρα η γκαβλα για νατασα μετα μπορει να ακουσω ντιο :o
έτσι, έτσι....Πλάτωνας Πυθαγόρας,Μπλίζ,Γλ, Νικ,λούτσος,μιαπαρέα όλοι..... ..συγνώμη ..και ήλιοςέχει και κανα δύο καλά η Νατασούλα
τελικά διάβασα και τον Πλάτωνα και κατάλαβα ότι εγώ είμαι.................. το φως, ο ήλιος χαχαχαχαχ
καπου στο αλιβερι νομιζω?με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο του τέως(από το αβατάρ του Βασιλόφρωνα 13) , ωσάν νέος έχω πάει την βόλτα μου πρόκειται για μι'α τρακοσάρα sel Benz cabriolet χρώματος πράσινου με μπέζ δερμάτινα καθίσματα,ένα πανέμορφο αυτοκίνητο το οποίο σώζεται έως σήμερα ;)
με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο του τέως(από το αβατάρ του Βασιλόφρωνα 13) , ωσάν νέος έχω πάει την βόλτα μου πρόκειται για μι'α τρακοσάρα sel Benz cabriolet χρώματος πράσινου με μπέζ δερμάτινα καθίσματα,ένα πανέμορφο αυτοκίνητο το οποίο σώζεται έως σήμερα ;)
έτσι, έτσι....Πλάτωνας Πυθαγόρας,Μπλίζ,Γλ, Νικ,λούτσος,μιαπαρέα όλοι..... ..συγνώμη ..και ήλιος
* ώ..ρε...πότε ..θα μας κλείσουνε μέσα δεν ξέρω
εν αρχη ειναι ο πουτσος αλλα αυτο θα ηταν ενας ωραιος τιτλος για νεα νημαΕν αρχη ην ο loytsos!