Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ερι ξερεις τι θαυμαζω σε σενα!!!!που παει πολλης καιρος που εχει γευθει το παπαρι μου αλλα ακομα το μνημονευεις δεν υπαρχει μεγαλυτερη τιμη απο μια γυναικα που την ημερα αντικριζει τουλαχιστων 4-5 παπαρια να μνημονευει ενα παπαρι που ειχε δει πριν απο 7 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!
λαρυ καθε μερα βλεπω πολυ περισσοτερα παπαρια να τα λεμε αυτα..... :tooth: Οσο για τι δικο σου παπαρι τι να πει κανεις πρεπει να μπει σε μουσειο  :2funny:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
επειδη δεν βλεπω μπασκετ ! .....τωρα ειδα οτι κερδισε χθες ο γαυρος !.....μπραβο του!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο λαρυ τον εχει σαν λουτσο?  :think: και αν ναι, που το ξερεις εσυ? δεν πιστευω να του εκανες κανα κλαρινο?!
Τοτε στο τσατ ολο στα κλαρινα  και στην  σταυροβελονια, ο λαρυ εκανε και πλεκτα ζιπουνακια  :2funny:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Λοιπον σας αφηνω !...παω γιακαφεδακι με τον Τριβη ......τα λεμε το απογευμα !

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Τοτε στο τσατ ολο στα κλαρινα  και στην  σταυροβελονια, ο λαρυ εκανε και πλεκτα ζιπουνακια  :2funny:

ωραιες εποχες ερι τρεχαμε γυμνοι στο τσατ και οτι εσκυβε το γαμουσαμε οτι χασμουριοταν το πιπωναμε..........

θυμασε την κοζα αυτη με τα κρεμαστα βυζια ..... ολο κατι της επεφτε πρεπει την ημερα να επινε καμμια 10 λιτρα σπερμα και το κατερινακι ολο σφουγγαριζε ο κομπρας τα εκανε χαλια που εχυνε σε λαθος στιγμες............. αχχχ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καθημερινά πέφτουν στα χέρια μας πολλές ενδιαφέρουσες επιστημονικές έρευνες για το σεξ! Συγκεντρώσαμε λοιπόν ότι πιο ευφάνταστο έχουμε διαβάσει το τελευταίο διάστημα για να εντυπωσιάσεις και εσύ με τις γνώσεις σου κάθε παρτενέρ!1. Οι περισσότεροι άντρες κάτω των 40 ετών μπορούν να αποκτήσουν στύση σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα!2. Η ηλικία που ένας άντρας αγγίζει το σεξουαλικό του peak είναι από 17 – 18 ετών.3. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής στη γυναίκα διογκώνονται όχι μόνο το στήθος της, αλλά και το εσωτερικό της μύτης της!4.  Τη στιγμή του οργασμού οι χτύποι της καρδιάς φτάνουν τους 140 και στους άντρες και στις γυναίκες.5. Μια γυναίκα κατά μέσο όρο θα κάνει 3.000 φορές σεξ κατά τα γόνιμα χρόνια της.6. Η πλειοψηφία των γυναικών βιώνει το σεξουαλικό της peak λίγες μέρες πριν την περίοδό της.7. Το 75% των αντρών εκσπερματώνει μέσα στα πρώτα τρία λεπτά μετά τη διείσδυση.8. Κατά τη διάρκεια όλης του της ζωής ένας άντρας θα εκσπερματίσει 17 λίτρα σπέρμα, ποσότητα μισού τρισεκατομμυρίων σπερματοζωαρίων.9. 1 στους 50 ανθρώπους που ξερεις έχει κάνει σεξ σε αεροπλάνο!10. Το 15% των ενηλίκων έχει κάνει σεξ μέσα στο γραφείο. (Απολύεστε)!11. Τα ζευγάρια στην Ελλάδα κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 138 φορές τον χρόνο. Έτσι κατέχουμε την πρωτιά στη σχετική λίστα σε παγκόσμιο επίπεδο (μπράβο μας)! Οι Ιάπωνες αντίστοιχα κάνουν σεξ 45 φορές τον χρόνο και έτσι είναι οι ερωτικοί… ουραγοί!12. Το 5% των ενηλίκων κάνει καθημερινά σεξ ενώ το 20% 3 – 4 φορές την εβδομάδα.13. Το 60% των αντρών που έρχονται σε διέγερση βλέπουν τις ρώγες τους να ερεθίζονται όπως ακριβώς και στη γυναίκα.14. Το 50% των γυναικών κάνει σεξ στο τρίτο ραντεβού!15. Οι γυναίκες άνω των 40 ετών απολαμβάνουν τη… solo απόλαυση περισσότερο κάθε άλλη ηλιακή ομάδα.16. Oι επιστήμονες ανακάλυψαν πως υπάρχει άμεση σχέση στο πόσο συχνά κάνει ένας άντρας σεξ με τα πόσα χρόνια θα ζήσει. Περισσότερο σεξ, περισσότερα χρόνια.17. Σύμφωνα με τους ερευνητές το σεξ είναι περίπου 10 φορές πιο αποτελεσματικό ως ηρεμιστικό και από το Valium!18. To σεξ απαλύνει τον πονοκέφαλο. Απελευθερώνει την ένταση που νιώθεις και ηρεμεί τα αγγεία στον εγκέφαλο σου. Βρες άλλη δικαιολογία επιτέλους!19. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το 25% των ανθρώπων στον πλανήτη σκέφτεται το σεξ.20. Το 75% των γυναικών στην Ιαπωνία έχουν στο συρτάρι τους κάποιο sex toy. Ο παγκόσμιος μέσος όρος είναι 47%.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ωραιες εποχες ερι τρεχαμε γυμνοι στο τσατ και οτι εσκυβε το γαμουσαμε οτι χασμουριοταν το πιπωναμε..........

θυμασε την κοζα αυτη με τα κρεμαστα βυζια ..... ολο κατι της επεφτε πρεπει την ημερα να επινε καμμια 10 λιτρα σπερμα και το κατερινακι ολο σφουγγαριζε ο κομπρας τα εκανε χαλια που εχυνε σε λαθος στιγμες............. αχχχ
ο φοιτητης22οπα; χααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχχ

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ωραιο αρθρο ερι!!!!!

τελικα ξερεις πολλα για το σεξ και εγω σε ειχα μονο για ξαλαφρωμα !!!!

μαλλον τοτε σε χωρισα γιατι με ανχωνες μαζευες το σπερμα μου και μου ελεγες ποσο μου μενει επισεις μου ελεγες αυτη ειναι η 2098 φορα που το κανουμε μας  μενουν αλλες 902 μετα θα χαιδευομαι μονη μου!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αφου δεν ξέρω μαθηματικα  :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ερι εχω προβλημα και θελω την βοηθεια σου!!!! την κυριακη μετρησα το καβλι μου πηρε δυο ποντους ακομα δεν χωραει σε κανενα βρακι πια εχω προβλημα . ξερεις τι θελω απο σενα να μου στειλεις σε πμ το τηλ του γιατρου που πηγες οταν εσενα σου μεγαλωναν τα βυζια μπας και βρω λυση!!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Για να μη ξεχνιόμαστε ...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tumblr_n4uozt6q7S1sa7cs9o1_500.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
παρε και μια εκτακτη τυπε  :P το βρασυ περισσοτερα  ;)

tumblr_ncffbuKSfJ1twm0cdo2_400.jpg

tumblr_ncu90ti0Lg1twm0cdo4_540.jpg

Κύριε, επιτελείτε θαυμάσιο έργο και αν και μας υποβάλλετε σε μαρτύρια κάθε βράδυ, εντούτοις είσθε καλοδεχούμενος και βέβαια όποτε το επιθυμείτε μπορείτε να αναρτάτε φωτος και στο δικό μας νήμα!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
:2funny: :2funny: θα κάνω μαθήματα στα παράνομα εξτραδάκια να τρέχουν να μη φτάνουν όσοι με πιστέψουν  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom