Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
έχω δυσκολεία πάντως ...να την κοντρολάρω  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :gay:

ρε κινκυ μποι !  :2funny: ρωτησα ποσους ποντους εισαι σαν "ψαρι" !? αν εισαι για καρβουνο η για τηγανι?! αμεσως μην πουμε μηπως εισαι "μικρουλης¨"  :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
καλημερες !  :hi:
Μια τζουρα καφεδακι  :coffee:

και αν το παιδι ειχε τετοιο επιπεδο - βαση αυτων πουεχει γραψει, απιστευτη ροη λογου, επιπεδο, μορφωση κοινωνικη, παιδεια κλπ κλπ - δεν θα εκανε τις μαλακιες πουεκανε ακομα και λιωμα στο μεθυσι !

Πολύ εύστοχη η παρατήρησή σας, κύριε.
Γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε αναρτήσαμε την επιστολή αυτή. Για να γίνουν σχόλια και να πει ο κάθε ένας τι πιστεύει.
Δεν είναι δυνατόν να ισοπεδώνονται ψυχές και προσωπικότητες στο όνομα της πλάκας και μετά να απευθυνόμαστε σε ένα < λόγιο > για να μας γράψει μία επιστολή συγνώμης και έτσι να θεωρούμε ότι έχουμε καθαρίσει ...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
καλημερες !  :hi:
Μια τζουρα καφεδακι  :coffee:

και αν το παιδι ειχε τετοιο επιπεδο - βαση αυτων πουεχει γραψει, απιστευτη ροη λογου, επιπεδο, μορφωση κοινωνικη, παιδεια κλπ κλπ - δεν θα εκανε τις μαλακιες πουεκανε ακομα και λιωμα στο μεθυσι !
Εγώ θέλω να βλέπω τα νέα παιδιά με καλή πρόθεση και να μην τα κατακρίνω. Δεν ξέρω αν το κείμενο είναι δικό του ή της υπερασπιστικής γραμμής, εφόσον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Επίσης το πλαίσιο των εκπαιδευτικών εκδρομών πρέπει να αλλάξει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ρε κινκυ μποι !  :2funny: ρωτησα ποσους ποντους εισαι σαν "ψαρι" !? αν εισαι για καρβουνο η για τηγανι?! αμεσως μην πουμε μηπως εισαι "μικρουλης¨"  :2funny: :2funny:

Απευθυνθείτε εις < λόγιον > για να σας γράφει τις ερωτήσεις σας και να μην γίνονται αντικείμενο παρερμηνείας εδώ μέσα, κύριε.
Σεις πταίετε και όχι ο κ. loytsos!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
καλημερα στον αγαπητο φιλο Νικ και σε αυτον τον αλλο παραξενο τυπο !! ..........

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Λούτσε τελικά στο Μάκη με τα κοτόπουλα στην Αρτάκης εννοούσες?

Άστατε λέω να πάω για καφέ  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ο λούτσος λέει πάντα την αληθεια
Μα τα χίλια εμότικον  :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Απευθυνθείτε εις < λόγιον > για να σας γράφει τις ερωτήσεις σας και να μην γίνονται αντικείμενο παρερμηνείας εδώ μέσα, κύριε.
Σεις πταίετε και όχι ο κ. loytsos!

χαιρομαι παντα οταν με διορθωνεται αγαπητε κυριε Μπλιζ ......βελτιωνομαι !!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
το διορθωσα ! αμεσως να μας την πεις !

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Λούτσε τελικά στο Μάκη με τα κοτόπουλα στην Αρτάκης εννοούσες?

Άστατε λέω να πάω για καφέ  ;)

όχι ρε σύ ,στο Μάκη στην ευριπίδου ,υπάρχει ακόμη εκεί στην αιγαίου  ο μάκης ? εχω χρόνια να περάσω  ;)

* 'εχεις δίκιο σε μπέρδεψα ,Τέλης λέγεται  ;) η ηλικία γάρ  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
με τα παιδια πρέπει να δείχνουμε όσο το δυνατόν επιείκεια.
ΑΝ δεν κάνω λάθος ψηφίστηκε αλλα δεν δημοσιεύθηκε ακόμα ο νέος νόμος για τα ανήλικα όπου η κράτηση τους σε κατάστηματα θα γίνει μόνο αν επισείεται ποινή ισόβιας καθειρξης για το αδίκημα. ακόμα και στα δικαστηρια ανηλίκων οι δικαστές μαζί με τουςκοινωνικούς λειτουργούς προσπαθούν ιδιαιτέρως να σταματήσουν την ανήλικη παραβατικότητα. Το κύριο πρόβλημα νομίζω είναι οι  γονείς, η οικογένεια. Επίσης πολλά παιδιά επηρεάζονται απο την παρέα και πιθανόν να προβούν σε πράξεις αγέλης.. ξεχνάτε οτι τα παιδια ειναι πολύ σκληρά απο την φύση τους και στην εφηβεία ειναι ακόμα περισσότερο.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

ειλικρινα θα μπορουσα να γραφω ολη μερα, μονο και μονο για να με διορθωνεις !!!  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
όχι ρε σύ ,στο Μάκη στην ευριπίδου ,υπάρχει ακόμη εκεί στην αιγαίου  ο μάκης ? εχω χρόνια να περάσω  ;)

* 'εχεις δίκιο σε μπέρδεψα ,Τέλης λέγεται  ;) η ηλικία γάρ  :2funny: :2funny: :2funny:

Το πρωί μας χαιρετούσατε ως νέος. Τώρα επικαλείσθε την ηλικία.
:think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom