eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πορνογεροι
Τι λέει ?
-Μ αρεσει να τον τρωω γενικοτερα.Χαζευω και τιs τρειs που εμειναν καγκελο
Την φραση την εχουνε ακουσει/πει χιλιαδεs φορεs.....Αλλα παντα μεταξυ γνωστων-Μ αρεσει να τον τρωω γενικοτερα.
-Ενταξει ειναι μια αμυνα κι αυτο.
Δεν μιλαμε για λουκουμαδεs......Μην μπερδευεσαιΚαι εμένα μου αρέσει να τον τρωγω
Ναι αλλα ειναι μια αμυνα σου αυτο?Και εμένα μου αρέσει να τον τρωγω
Διάβαζα τον δάσκαλο μπολ που δε πληρώνει καφε γιατί μετά θα τον απορρίψει η άλλη και θα έχει πληρώσει τζάμπα 3 ευρώ
ββββζζζζζζζζζονγκΕίναι άμυνα ναι γιαυτό τον τρωγω με κέφι
Σιγουρα τυπε πανω σε μια πουτσα.Ειναι αμυνα,να ξερεις.Ποιος ξερει που προσγειωθηκε...
Μια απαντηση εχω για τον μπολντεμορτ
Ερη κραταει αμυνα ο Μπολντυς.Σου λεει δεν θα γαμησω που δεν θα γαμησω,γιατι να χασω και 3 ευρω?Πεντε εξι φορες να το κανει θα εξασφαλισει ενα γαμησακι στης φυλης.[size=10pt][/size]Βγαίνει έξω λέει τέτοια στις γκομενες που να ξαναπατησουν β ραντεβού φεύγουν τρέχοντας. Είχα μια γνωστή κάπο τε είχε ένα γκομενο έτσι τσιγγουνη πω ρε έλεγε κάτι σκηνικά φρίκη μετράνε τα γιαούρτια στο ψυγείο και χρεώνθ ε πόσα έφαγε η κοπέλα
Λογικο δεν ειναι?Αφου με ελληνικες ταινιες του 50 μεγαλωσε.Αργησαλ ο μπολ ψάχνει για νύφη με περιουσία αμιλητη που να κάνει το δκατο της παξιμάδι να μην είναι πολύ προστυχη για να μην του την φάνε και να φέρνει χρήμα στο σπίτι γιατί του χρωστάει η ζωή