NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
δε θα σε πετύχω?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
http://[URL unfurl="true"]www.athensvoice.gr/sites/default/files/imagecache/image-470x470/av_article/52642-116242.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
που τα βρισκεις μεγαλε? :2funny: :2funny:
α εισαι και κινκυ μποι!![]()
![]()
εσένα δε σ' αλλάζω ζηλιάρηΚαντε και μια δημοσια ερωτικη εξομολογηση μεταξυ σας ...![]()
Σ'ευχαριστώ tomahok !χρονια σου πολλα μποι μου![]()
Thxxδεν σου φτάνει που έκαψες ..το νήμα θες να καταστρέψεις και του χριστιανού το όποιο πάρτυ
![]()
![]()
χρόνια πολλά κε μοδεράτορα ;)
Γιόρκι, επειδή δεν ξέρεις την Εριναλ καλά, το όρθιος πρόσεξέ το.![]()
Yeapδουλειά ?
Φρόντισα το δώρο μου να ήτανε το π-σ-κ που μας πέρασε.
Oh yessss ;)
![]()
όλες οι σύγχρονες cashcard με τσιπάκι, έχουν σήμα maestro ή visa ή Cirrus και τέλος πάντων παίζουν στο εξωτερικό.
Το θέμα είναι προσοχή στις χρεώσεις προμηθειών και ότι οι τόκοι τρέχουν συνήθως από την πρώτη μερα.
Oι χρεωστικές και Maestro cards δεν έχουν τόκο, μόνο προμήθεια εφ' άπαξ κανά ευρώ, και τι θα χάσεις από την μετατροπή στο τοπικό νόμισμα (αν την χρησιμοποιήσεις εκτός ΕΖ).
δε γνωρίζω από προμήθειες γιατί έχω χρόνια να βγω εξωτερικό και πάντα είχα μετρητά, αλλά μου φαίνεται περίεργο η προμήθεια να είναι μόνο 1 € ενώ ακόμη και στο εσωτερικό μέσω ΔΙΑΣ οι χρεώσεις είναι πχ, 3€Oι χρεωστικές και Maestro cards δεν έχουν τόκο, μόνο προμήθεια εφ' άπαξ κανά ευρώ, και τι θα χάσεις από την μετατροπή στο τοπικό νόμισμα (αν την χρησιμοποιήσεις εκτός ΕΖ).
όλες οι σύγχρονες cashcard με τσιπάκι, έχουν σήμα maestro ή visa ή Cirrus και τέλος πάντων παίζουν στο εξωτερικό.
Το θέμα είναι προσοχή στις χρεώσεις προμηθειών και ότι οι τόκοι τρέχουν συνήθως από την πρώτη μερα.