You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 936K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
η αντίφαση μπορεί να είναι δημιουργική το κόμπλεξ δεν θα το έλεγαΤι σου κάνει εντύπωση; Σύνολο αντιφάσεων και αδυναμιών δεν είμαστε όλοι;
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Tι σου κάνανε ρε τύπε?
πολλά, αλλά έχω αποφασίσει να τα αφήσω πίσω μου.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ερειζερ αν νομίζεις ότι θα ακούσουμε τα προβλήματα σου για να σε γαμήσουμε μετά ξεχνά το αχαχαχαπολλά, αλλά έχω αποφασίσει να τα αφήσω πίσω μου.
Tωρα μιλας σωστα,και με κατανοησηΤεσπα ελπίζω να μην κλείσει γιατί επιτελεί θεάρεστο έργο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τεσπα ελπίζω να μην κλείσει γιατί επιτελεί θεάρεστο έργο
ο κλάδος των ψυχολόγων δε νομίζω να συμφωνεί
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καλά δεν έψαξα και πολύ τίγκα στα βυζια είναι το νετΕρη εψαξες αλλα το βρηκες το καλο το αβαταρ.Πολυ ωραια καρπουζια.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
η αντίφαση μπορεί να είναι δημιουργική το κόμπλεξ δεν θα το έλεγα
Σωστό, εν μέρει. Κόμπλεξ ή απωθημένα, υπάρχει διαφορά, λεπτή μεν αλλά υπαρκτή. Πολλές φορές διάφορες συνθήκες είναι αυτοτροφοδοτούμενες, αέναος κύκλος που διαμορφώνει και συντηρεί καταστάσεις/αντιλήψεις τύπου ελλεηνίδων/πιρφόρων.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αμα γαμιουνται χωριs συνταγη τρελλιατρου .......τι δουλεια θα κανουν μετα οι τρελλιατροι ???![]()
ο κλάδος των ψυχολόγων δε νομίζω να συμφωνεί![]()
Κλεφτεs θα γινουν??? Ποσοι πια???
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
απωθημένο είναι να βλέπεις νικ γυναικείο και να φέρεσαι επειδή δεν έχεις συνέπειες με τον χειρότερο τρόπο και αν σου κάτσει γκομενα να ξεχνάς και φίλους ?εγώ κομπλέξ το λεωΣωστό, εν μέρει. Κόμπλεξ ή απωθημένα, υπάρχει διαφορά, λεπτή μεν αλλά υπαρκτή. Πολλές φορές διάφορες συνθήκες είναι αυτοτροφοδοτούμενες, αέναος κύκλος που διαμορφώνει και συντηρεί καταστάσεις/αντιλήψεις τύπου ελλεηνίδων/πιρφόρων.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
απωθημένο είναι να βλέπεις νικ γυναικείο και να φέρεσαι επειδή δεν έχεις συνέπειες με τον χειρότερο τρόπο και αν σου κάτσει γκομενα να ξεχνάς και φίλους ?εγώ κομπλέξ το λεω
Δεν μπορώ να ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι αλλά φαντάζομαι ότι οι συμπεριφορές είναι απήχηση λεγομένων/αντιλήψεων. Απευθυνόμαστε σε νικ, λειτουργούμε ως νικ και δε πιστεύω ότι παίρνουμε και τόσο σοβαρά το ρόλο μας εδώ μέσα, πολλές φορές είναι θολές οι γραμμές μεταξύ χαβαλέ, τρολαρίσματος, σοβαροφάνειας, πραγματικότητας.
Τώρα ως μειοψηφία τα γυναικεία νικ φαντάζομαι ότι εισπράττουν περισσότερα από όσα τους αναλογούν. Από την άλλη επειδή είχα την τύχη ή την ατυχία στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου να περιστοιχίζομαι από γυναίκες να σου πω ότι μεταξύ τους είναι σαφώς πιο ωμές και κανιβαλλιστικές σ'ότι αφορά το ανδρικό φύλο.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Καλησπέρα Νικ,καλησπέρα Κύριοι.Ζέβρα η κυρία, αυτά αρέσουν στο House
![]()
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Συμφωνώ. Την καλησπέρα μου αγαπητέ.Από την άλλη επειδή είχα την τύχη ή την ατυχία στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου να περιστοιχίζομαι από γυναίκες να σου πω ότι μεταξύ τους είναι σαφώς πιο ωμές και κανιβαλλιστικές σ'ότι αφορά το ανδρικό φύλο.
Συμφωνώ. Την καλησπέρα μου αγαπητέ.
έχουμε προτιμήσεις τώρα; :/