Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τι σου κάνει εντύπωση; Σύνολο αντιφάσεων και αδυναμιών δεν είμαστε όλοι;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τεσπα ελπίζω να μην κλείσει γιατί επιτελεί θεάρεστο έργο

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ερη  εψαξες αλλα το βρηκες το καλο το αβαταρ.Πολυ ωραια καρπουζια.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
η αντίφαση μπορεί να είναι δημιουργική το κόμπλεξ δεν θα το έλεγα

Σωστό, εν μέρει.  Κόμπλεξ ή απωθημένα, υπάρχει διαφορά, λεπτή μεν αλλά υπαρκτή.  Πολλές φορές διάφορες συνθήκες είναι αυτοτροφοδοτούμενες, αέναος κύκλος που διαμορφώνει και συντηρεί καταστάσεις/αντιλήψεις τύπου ελλεηνίδων/πιρφόρων.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny:

ο κλάδος των ψυχολόγων δε νομίζω να συμφωνεί  :grin:
Αμα γαμιουνται χωριs συνταγη τρελλιατρου .......τι δουλεια θα κανουν μετα οι τρελλιατροι ??? :grin:
Κλεφτεs θα γινουν???  Ποσοι πια???

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
andy_vog.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σωστό, εν μέρει.  Κόμπλεξ ή απωθημένα, υπάρχει διαφορά, λεπτή μεν αλλά υπαρκτή.  Πολλές φορές διάφορες συνθήκες είναι αυτοτροφοδοτούμενες, αέναος κύκλος που διαμορφώνει και συντηρεί καταστάσεις/αντιλήψεις τύπου ελλεηνίδων/πιρφόρων.
απωθημένο είναι να βλέπεις νικ γυναικείο και να φέρεσαι επειδή δεν έχεις συνέπειες με τον χειρότερο τρόπο και αν σου κάτσει γκομενα να ξεχνάς και φίλους ?εγώ κομπλέξ το λεω

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
απωθημένο είναι να βλέπεις νικ γυναικείο και να φέρεσαι επειδή δεν έχεις συνέπειες με τον χειρότερο τρόπο και αν σου κάτσει γκομενα να ξεχνάς και φίλους ?εγώ κομπλέξ το λεω

Δεν μπορώ να ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι αλλά φαντάζομαι ότι οι συμπεριφορές είναι απήχηση λεγομένων/αντιλήψεων.  Απευθυνόμαστε σε νικ, λειτουργούμε ως νικ και δε πιστεύω ότι παίρνουμε και τόσο σοβαρά το ρόλο μας εδώ μέσα, πολλές φορές είναι θολές οι γραμμές μεταξύ χαβαλέ, τρολαρίσματος, σοβαροφάνειας, πραγματικότητας.

Τώρα ως μειοψηφία τα γυναικεία νικ φαντάζομαι ότι εισπράττουν περισσότερα από όσα τους αναλογούν.  Από την άλλη επειδή είχα την τύχη ή την ατυχία στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου να περιστοιχίζομαι από γυναίκες να σου πω ότι μεταξύ τους είναι σαφώς πιο ωμές και κανιβαλλιστικές σ'ότι αφορά το ανδρικό φύλο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Από την άλλη επειδή είχα την τύχη ή την ατυχία στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου να περιστοιχίζομαι από γυναίκες να σου πω ότι μεταξύ τους είναι σαφώς πιο ωμές και κανιβαλλιστικές σ'ότι αφορά το ανδρικό φύλο.
Συμφωνώ. Την καλησπέρα μου αγαπητέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom