Πολυ ωραιο site για γνωριμιες,γαμησια,και τα συναφη.Τι ακριβώς είναι αυτό το ζου που έχουν λάλησει που δεν μπαίνουν η μπαίνουν δεν έχω καταλάβει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 936K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
όπως ?
να το βάλουμε μήπως σε ψηφοφορία?
χμμ, σκέφτομαι κάτι, αλλά ...χμμ...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αρα σε ολουs..............Καλησπερα στους ψωλοβροντηδες,στα γατακια,στους ποιοτικους,στους πιρφορους,στις Ρουβιτσες,σ αυτους που γαμησαν σημερα,σ αυτους που δεν γαμησαν ουτε σημερα,στα χειρογλυκανα,σ αυτους που απεχθανονται το πρωκτικο,στους ερυθρολευκους που γαμησαν και σημερα,στους βαζελους που θα γαμησουν αυριο,και στους αμετανοητους milfaκηδες.
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τσατ για γαμησια ?ακούς αντισθενη ?και εμείς εδώ την βγάζουμε με φωτο και καρέκλες που δίνει ο Λαιφ για να κάτσω!
Στο τσατ εγω δεν ειχα επιτυχιες,αντιθετα με τα μυνηματα που γινοταν χαμος.Τσατ για γαμησια ?ακούς αντισθενη ?και εμείς εδώ την βγάζουμε με φωτο και καρέκλες που δίνει ο Λαιφ για να κάτσω!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Στο τσατ, οποιοs κατορθωνε και επικοινωνουσε τελικα ηταν μεγαs και τρανοs.........Στο τσατ εγω δεν ειχα επιτυχιες,αντιθετα με τα μυνηματα που γινοταν χαμος.
Μπορεις αφου κανεις search στα προφιλ γυναικων να στελνεις προσωπικα μυνηματα.Μετα θα καθησεις με υπομονη να ακουσεις τα προβληματα τους,μετα θα αλλαξεις φωτο, και αν ολα πανε καλα στο 2ο ραντεβου εχεις γαμησει.Αν οχι κλεινεις την πορτα και πας παρακατω.Ποια μηνύματα ?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δεν ειναι κατι το δυσκολο...........Πρεπει ναχειs υπομονη......Καποτε ειχαβλεπω κατι μαμπα,ζου και μου σου ξου και αναρωτιεμαι ποσο πισω ειμαι?
Το zoo τυπε ετσι και εχεις λιγη υπομονη και κατεχεις λιγο την τεχνη του γραφειν,μιλαειν,αποδυκνειεται χρυσαφι.βλεπω κατι μαμπα,ζου και μου σου ξου και αναρωτιεμαι ποσο πισω ειμαι?
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.682
- Πόντοι
- 606
γ αυτο δεν τα ξερωΜπορεις αφου κανεις search στα προφιλ γυναικων να στελνεις προσωπικα μυνηματα.Μετα θα καθησεις με υπομονη να ακουσεις τα προβληματα τους,μετα θα αλλαξεις φωτο, και αν ολα πανε καλα στο 2ο ραντεβου εχεις γαμησει.Αν οχι κλεινεις την πορτα και πας παρακατω.
Μετα απο καποιο σημειο,εχεις αποκτησει τετοια ανοσια,που δεν σε πειραζει κανενα κλαμα κανενα παραπονο.γ αυτο δεν τα ξερω
Γαμησοθεραπεια,δεν την εχεις ακουστα μανταμ?Δηλαδή αντί να πάνε στο ψυχολόγο πήγαιναν στο ζου και πλήρωναν με σεξ ?Ακου να δεις..
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δηλαδή αντί να πάνε στο ψυχολόγο πήγαιναν στο ζου και πλήρωναν με σεξ ?Ακου να δεις..
γιατί εδώ τι κάνουμε?
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
και κάτι για τους δικηγόρους του σάιτ...