NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
και εγώ τα εκοψα αυτά αλλά για άλλους λόγουςΣτα long meetings να φανταστεις γραφω βιβλιο οχι απλως ποιημα.
και εγώ τα εκοψα αυτά αλλά για άλλους λόγουςΣτα long meetings να φανταστεις γραφω βιβλιο οχι απλως ποιημα.
Ελπιζω να μην μας ακουει η εφορια,εχω καποια ιδιαιτερα για να βγαζουμε τσιγαρα και καφε.Και καποτε ειχα την δουλεια,ειχα και ιδιατερα τοσα που εδινα και σε φιλους μιας και δεν προλαβαινα.That's life.
Eιναι μερες με κιουριες που τις καλεις απο το εξωτερικο κυριως, για αποκλειστικη χρηση.τα λονγκ μιτνγκς τι ειναι; πολλες ωρες με σιτι τουρ;
ε μαο αγαμητος καρβελια ονειρευεται . αλλα που να με καταλαβεις συ
ααααααααα ουι καταλαβαEιναι μερες με κιουριες που τις καλεις απο το εξωτερικο κυριως, για αποκλειστικη χρηση.![]()
![]()
το τελευταίο λονγκ (εβδομαδιαίο) το έκανα πέρισυ το Μάιο. Πέρασε 1 χρόνος >Eιναι μερες με κιουριες που τις καλεις απο το εξωτερικο κυριως, για αποκλειστικη χρηση.![]()
![]()
Εγω νομιζω οτι αν εισαι ελευθερος και εχεις φραγκα να χαλασεις,ειναι η καλυτερη περιπτωση,αλλα γενικα ειναι για ακριβα γουστα.Αεροπορικα,αμοιβες,ξενοδοχεια,φαγητα,ανεβαζουν την τιμη,αλλα αξιζει τον κοπο.και εγώ τα εκοψα αυτά αλλά για άλλους λόγους
ναι και εγω το ξερω αλλα μου αρεσει το χρυσο κουνελιε μα
εγώ χρυσό κουρέλι ξέρω ότι λέει
το τελευταίο λονγκ (εβδομαδιαίο) το έκανα πέρισυ το Μάιο. Πέρασε 1 χρόνος >![]()
το τελευταίο λονγκ (εβδομαδιαίο) το έκανα πέρισυ το Μάιο. Πέρασε 1 χρόνος >![]()
ναι, τελος αυτά όμως γιατί τελικά δεν αξίζει, για λόγους που δεν μπορώ να αναφέρωΕγω νομιζω οτι αν εισαι ελευθερος και εχεις φραγκα να χαλασεις,ειναι η καλυτερη περιπτωση,αλλα γενικα ειναι για ακριβα γουστα.Αεροπορικα,αμοιβες,ξενοδοχεια,φαγητα,ανεβαζουν την τιμη,αλλα αξιζει τον κοπο.
αχ κ να χα την jane για μια βδομαδα
ο παραδεισος επι της γης![]()
![]()
Εγω στο τελευταιο*εβδομασιαιο κι αυτο) το οραγανωσαμε με εναν φιλο,και καναμε το λαθος να μην κοιταξουμε τα μεγεθη της μιας κοπελλας.Αποτελεσμα?Να τριγυρναει ο φιλος μου στα ζαγοροχωρια με μια Τσεχα υψους 1,99.Φανταζεσαι τι γινοτανε.το τελευταίο λονγκ (εβδομαδιαίο) το έκανα πέρισυ το Μάιο. Πέρασε 1 χρόνος >![]()
χαχαχ όποια γουστάρεις είναι για σένα ο παράδεισος ;)
Εγω στο τελευταιο*εβδομασιαιο κι αυτο) το οραγανωσαμε με εναν φιλο,και καναμε το λαθος να μην κοιταξουμε τα μεγεθη της μιας κοπελλας.Αποτελεσμα?Να τριγυρναει ο φιλος μου στα ζαγοροχωρια με μια Τσεχα υψους 1,99.Φανταζεσαι τι γινοτανε.
είναι λίγο πρόβλημαΕγω στο τελευταιο*εβδομασιαιο κι αυτο) το οραγανωσαμε με εναν φιλο,και καναμε το λαθος να μην κοιταξουμε τα μεγεθη της μιας κοπελλας.Αποτελεσμα?Να τριγυρναει ο φιλος μου στα ζαγοροχωρια με μια Τσεχα υψους 1,99.Φανταζεσαι τι γινοτανε.
Εγω στο τελευταιο*εβδομασιαιο κι αυτο) το οραγανωσαμε με εναν φιλο,και καναμε το λαθος να μην κοιταξουμε τα μεγεθη της μιας κοπελλας.Αποτελεσμα?Να τριγυρναει ο φιλος μου στα ζαγοροχωρια με μια Τσεχα υψους 1,99.Φανταζεσαι τι γινοτανε.
UFO στα ζαγοροχωριαΕγω στο τελευταιο*εβδομασιαιο κι αυτο) το οραγανωσαμε με εναν φιλο,και καναμε το λαθος να μην κοιταξουμε τα μεγεθη της μιας κοπελλας.Αποτελεσμα?Να τριγυρναει ο φιλος μου στα ζαγοροχωρια με μια Τσεχα υψους 1,99.Φανταζεσαι τι γινοτανε.