Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εκλεισε ο ζωολογικος κηπος της θεσσαλονικης καπου το διαβασα :think:
Δεν ειναι μονο της Θεσσαλονικης,ολης της Ελλαδας ειναι.Δεν υπαρχει ζωη χωρις το zoo,Μεγαλη δεξαμενη πεοαγαπησιαρων.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δεν ειναι μονο της Θεσσαλονικης,ολης της Ελλαδας ειναι.Δεν υπαρχει ζωη χωρις το zoo,Μεγαλη δεξαμενη πεοαγαπησιαρων.
φίλε μη σκας, φράγκα να χεις και από μουνιά βρωμάει ο τόπος

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Agharal μην αγχώνεσαι το zoo δεν έπαθε τίποτα.

Διάβασε τι έγραψα στο αντίστοιχο νήμα.  Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι πες μου να σε βοηθήσω, θα αλλάξεις τους dns servers στo pc σου και θα το βλέπεις μια χαρά.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Διάβασε τι έγραψα στο αντίστοιχο νήμα.  Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι πες μου να σε βοηθήσω, θα αλλάξεις τους dns servers στo pc σου και θα το βλέπεις μια χαρά.
αυτά τα κομπιουτερίστικα δεν τα κατάλαβα ποτέ  :headbang: :headbang: :headbang:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μπορει και να είναι εξαρτάται τι νοιώθει κανείς οταν διαβάζει το ποίημα..

Μην απαξιώνεις τόσο εύκολα το μετάξι. Οι πόρνες ανέκαθεν αποτελούν τον δαίμονα της ποίησης.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
φίλε μη σκας, φράγκα να χεις και από μουνιά βρωμάει ο τόπος
Σωστος φιλτατε,αλλα τα καστρα επεσαν.2 χρονια χωρις δουλεια δεν εχω την πολυτελεια πλεον των ct η των long meetings.Περασμενα μεγαλεια.Μασσαζ μπουρδελα και τα συναφη δεν ημουν ποτε θαμωνας.Οποτε το zoo ηταν μια λυση.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Το διαβασα απλως δεν καταλαβα τι παιζει.Η εξηγηση που γραφει στην σελιδα,δεν στεκει .Ητανε παρανομο γραφειο στοιχηματων και δεν το πηραμε χαμπαρι?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Σωστος φιλτατε,αλλα τα καστρα επεσαν.2 χρονια χωρις δουλεια δεν εχω την πολυτελεια πλεον των ct η των long meetings.Περασμενα μεγαλεια.Μασσαζ μπουρδελα και τα συναφη δεν ημουν ποτε θαμωνας.Οποτε το zoo ηταν μια λυση.
:(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μην απαξιώνεις τόσο εύκολα το μετάξι. Οι πόρνες ανέκαθεν αποτελούν τον δαίμονα της ποίησης.
μα δεν απαξιωσα αντιθετως ειπα οτι μεσα απο την ποιηση μπορει κανεις να βρει την μαρια νεφελη του ακομα και στο μεταξι :dunno:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν εργαζεσαι αρχαραλ; ουτε περιστασιακα;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
μα δεν απαξιωσα αντιθετως ειπα οτι μεσα απο την ποιηση μπορει κανεις να βρει την μαρια νεφελη του ακομα και στο μεταξι :dunno:
Εμένα μου αρέσει η Νεφέλη της Χαρούλας

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν εργαζεσαι αρχαραλ; ουτε περιστασιακα;
Ελπιζω να μην μας ακουει η εφορια,εχω καποια ιδιαιτερα για να βγαζουμε τσιγαρα και καφε.Και καποτε ειχα την δουλεια,ειχα και ιδιατερα τοσα που εδινα και σε φιλους μιας και δεν προλαβαινα.That's life.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom