erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
σωστο ακούγεται..43 σελίδες, αν είναι σωστό αυτό που είδα.
μικρό είναι!
σωστο ακούγεται..43 σελίδες, αν είναι σωστό αυτό που είδα.
μικρό είναι!
Δεν ειναι μονο της Θεσσαλονικης,ολης της Ελλαδας ειναι.Δεν υπαρχει ζωη χωρις το zoo,Μεγαλη δεξαμενη πεοαγαπησιαρων.εκλεισε ο ζωολογικος κηπος της θεσσαλονικης καπου το διαβασα
φίλε μη σκας, φράγκα να χεις και από μουνιά βρωμάει ο τόποςΔεν ειναι μονο της Θεσσαλονικης,ολης της Ελλαδας ειναι.Δεν υπαρχει ζωη χωρις το zoo,Μεγαλη δεξαμενη πεοαγαπησιαρων.
Δεν ειναι μονο της Θεσσαλονικης,ολης της Ελλαδας ειναι.Δεν υπαρχει ζωη χωρις το zoo,Μεγαλη δεξαμενη πεοαγαπησιαρων.
αυτά τα κομπιουτερίστικα δεν τα κατάλαβα ποτέAgharal μην αγχώνεσαι το zoo δεν έπαθε τίποτα.
Διάβασε τι έγραψα στο αντίστοιχο νήμα. Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι πες μου να σε βοηθήσω, θα αλλάξεις τους dns servers στo pc σου και θα το βλέπεις μια χαρά.
Μπορει και να είναι εξαρτάται τι νοιώθει κανείς οταν διαβάζει το ποίημα..
Σωστος φιλτατε,αλλα τα καστρα επεσαν.2 χρονια χωρις δουλεια δεν εχω την πολυτελεια πλεον των ct η των long meetings.Περασμενα μεγαλεια.Μασσαζ μπουρδελα και τα συναφη δεν ημουν ποτε θαμωνας.Οποτε το zoo ηταν μια λυση.φίλε μη σκας, φράγκα να χεις και από μουνιά βρωμάει ο τόπος
Το διαβασα απλως δεν καταλαβα τι παιζει.Η εξηγηση που γραφει στην σελιδα,δεν στεκει .Ητανε παρανομο γραφειο στοιχηματων και δεν το πηραμε χαμπαρι?Agharal μην αγχώνεσαι το zoo δεν έπαθε τίποτα.
Διάβασε τι έγραψα στο αντίστοιχο νήμα. Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι πες μου να σε βοηθήσω, θα αλλάξεις τους dns servers στo pc σου και θα το βλέπεις μια χαρά.
Σωστος φιλτατε,αλλα τα καστρα επεσαν.2 χρονια χωρις δουλεια δεν εχω την πολυτελεια πλεον των ct η των long meetings.Περασμενα μεγαλεια.Μασσαζ μπουρδελα και τα συναφη δεν ημουν ποτε θαμωνας.Οποτε το zoo ηταν μια λυση.
μα δεν απαξιωσα αντιθετως ειπα οτι μεσα απο την ποιηση μπορει κανεις να βρει την μαρια νεφελη του ακομα και στο μεταξιΜην απαξιώνεις τόσο εύκολα το μετάξι. Οι πόρνες ανέκαθεν αποτελούν τον δαίμονα της ποίησης.
δατς δε σπιριτμα δεν απαξιωσα αντιθετως ειπα οτι μεσα απο την ποιηση μπορει κανεις να βρει την μαρια νεφελη του ακομα και στο μεταξι
δεν εργαζεσαι αρχαραλ; ουτε περιστασιακα;Σωστος φιλτατε,αλλα τα καστρα επεσαν.2 χρονια χωρις δουλεια δεν εχω την πολυτελεια πλεον των ct η των long meetings.Περασμενα μεγαλεια.Μασσαζ μπουρδελα και τα συναφη δεν ημουν ποτε θαμωνας.Οποτε το zoo ηταν μια λυση.
Εμένα μου αρέσει η Νεφέλη της Χαρούλαςμα δεν απαξιωσα αντιθετως ειπα οτι μεσα απο την ποιηση μπορει κανεις να βρει την μαρια νεφελη του ακομα και στο μεταξι
με το χρυσο κουνελι;Εμένα μου αρέσει η Νεφέλη της Χαρούλας
Στα long meetings να φανταστεις γραφω βιβλιο οχι απλως ποιημα.
Ελπιζω να μην μας ακουει η εφορια,εχω καποια ιδιαιτερα για να βγαζουμε τσιγαρα και καφε.Και καποτε ειχα την δουλεια,ειχα και ιδιατερα τοσα που εδινα και σε φιλους μιας και δεν προλαβαινα.That's life.δεν εργαζεσαι αρχαραλ; ουτε περιστασιακα;
τα λονγκ μιτνγκς τι ειναι; πολλες ωρες με σιτι τουρ;Στα long meetings να φανταστεις γραφω βιβλιο οχι απλως ποιημα.
όλο κουνέλια και πνιξίματα σκέφτεσαιμε το χρυσο κουνελι;
και μέρεςτα λονγκ μιτνγκς τι ειναι; πολλες ωρες με σιτι τουρ;
ο αγαμητος καρβελια ονειρευεται . αλλα που να με καταλαβεις συόλο κουνέλια και πνιξίματα σκέφτεσαι