erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μια τρελα της στιγμηςΛες ψεμματα κυρια μου.Ο Παμπλο τι ειναι?
μια τρελα της στιγμηςΛες ψεμματα κυρια μου.Ο Παμπλο τι ειναι?
Ουτε καν της ημερας?μια τρελα της στιγμης
μια τρελα της στιγμης
Τα καλητερα που θυμαμαι δεν ειχαν μεσα γκωλικον ερωταν.ε εγω ετσι σε φανταζομαι ε δεν ξερω για μερικους ειναι το παν ο ποπουλις
πασχαλειο (πασχαλινο!)"στιγμιαίο λάθος" κι' εσύ?
την ημερα κοιμαμαι συνηθως
Και την νυχτα εργαζεσαι ,τρως και Παμπλονεσαι?
τι ειναι το καλυτερο γαμησι για εσενα; να εχει παθος η κιουρια, να σου κανει ολα τα γουστα; να την θες κολασμενα; να την βλεπεις οτι σε θελει κολασμενα; να εχει σουπερ σωμα; να εχει σουπερ εμφανιση; να εχει σουπερ εσωρουχα; να συμπέσει μια φαντασιωση σου;Τα καλητερα που θυμαμαι δεν ειχαν μεσα γκωλικον ερωταν.
και ένα καλό σώμα βοηθάει.τι ειναι το καλυτερο γαμησι για εσενα; να εχει παθος η κιουρια, να σου κανει ολα τα γουστα; να την θες κολασμενα; να την βλεπεις οτι σε θελει κολασμενα; να εχει σουπερ σωμα; να εχει σουπερ εμφανιση; να εχει σουπερ εσωρουχα; να συμπέσει μια φαντασιωση σου;
μην πεις ολα τα παραπανω
ερειζερ ολα τα παραπανω τοτε μου το γαμησατεκαι ένα καλό σώμα βοηθάει.
τι ειναι το καλυτερο γαμησι για εσενα; να εχει παθος η κιουρια, να σου κανει ολα τα γουστα; να την θες κολασμενα; να την βλεπεις οτι σε θελει κολασμενα; να εχει σουπερ σωμα; να εχει σουπερ εμφανιση; να εχει σουπερ εσωρουχα; να συμπέσει μια φαντασιωση σου;
μην πεις ολα τα παραπανω
ερειζερ ολα τα παραπανω τοτε μου το γαμησατε
να συμπεσει στην φαντασιωσητι ειναι το καλυτερο γαμησι για εσενα; να εχει παθος η κιουρια, να σου κανει ολα τα γουστα; να την θες κολασμενα; να την βλεπεις οτι σε θελει κολασμενα; να εχει σουπερ σωμα; να εχει σουπερ εμφανιση; να εχει σουπερ εσωρουχα; να συμπέσει μια φαντασιωση σου;
μην πεις ολα τα παραπανω
οχι σουπερ;δεν είπα σούπερ...
ενδιαφεροννα συμπεσει στην φαντασιωση
οχι σουπερ;
Οχι δεν θα το πω.Τα καλυτερα γαμησια ειναι για μενα οταν και οι 2 καταφερνουν να βρουν χημεια.Για παραδειγμα τα γαμησια που δεν μπορω να ξεχασω ειναι αυτα που κρατησαν ωρες.Ειχανε παθος για το σεξ οι κιουριες,ητανε σχετικα εμπειρες,ειχανε μια μεση εμφανιση και τιποτα παραπανω εμφανισιακα.Αλλα δειχνανε οτι το γουσταρουνε το γαμησι.Αυτο εμενα με εξιταρει.τι ειναι το καλυτερο γαμησι για εσενα; να εχει παθος η κιουρια, να σου κανει ολα τα γουστα; να την θες κολασμενα; να την βλεπεις οτι σε θελει κολασμενα; να εχει σουπερ σωμα; να εχει σουπερ εμφανιση; να εχει σουπερ εσωρουχα; να συμπέσει μια φαντασιωση σου;
μην πεις ολα τα παραπανω
όχι, βέβαια. απλά καλό, υγιές, δεν ξέρω πως να το πω αλλιώς.
ειδες; ο καθενας εχει αλλα στο νου για το πως φτιαχνεταιΟχι δεν θα το πω.Τα καλυτερα γαμησια ειναι για μενα οταν και οι 2 καταφερνουν να βρουν χημεια.Για παραδειγμα τα γαμησια που δεν μπορω να ξεχασω ειναι αυτα που κρατησαν ωρες.Ειχανε παθος για το σεξ οι κιουριες,ητανε σχετικα εμπειρες,ειχανε μια μεση εμφανιση και τιποτα παραπανω εμφανισιακα.Αλλα δειχνανε οτι το γουσταρουνε το γαμησι.Αυτο εμενα με εξιταρει.
Φυσικα, δεν θυμαμαι να διαφωνησαμε γι αυτο.ειδες; ο καθενας εχει αλλα στο νου για το πως φτιαχνεται