Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 919K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τωρα που το λες εχω μια πεινα... :grin: αλλα οχι για καρμποναρα

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Εδω, ενας μπασιστας που γαμαει...
CC1DlT2WgAABDFa.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(από twitter...)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο κιθαρωδός ειναι ο νικ; χαχααχαχαχαχαχαχχαχααχαχ

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγω παντως απεχθανομαι το πρωκτικο σεξ,αλλα δεν ξερω τι τρεχει μ αυτες τις Ελλεηνιδες,ουτε ξερω γιατι πληρωνουν οι ανδρες για να γαμησουν.Ισως να εχει σχεση με τις τεχνικες για την χειραγωγηση μαζων.Ισως να εχει σχεση με το ποσο μουνοδουλοι ειμαστε εμεις οι Ελληνες.Αλλα ποσα λεφτα πρεπει να βγαζεις σημερα για να εχεις μια γκομενα?Γενικα αντρες γυναικες και λεφτα ειναι μια πονεμενη ιστορια.Για τα υπολοιπα απευθυνθειτε στο bou.com

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγω παντως απεχθανομαι το πρωκτικο σεξ,αλλα δεν ξερω τι τρεχει μ αυτες τις Ελλεηνιδες,ουτε ξερω γιατι πληρωνουν οι ανδρες για να γαμησουν.Ισως να εχει σχεση με τις τεχνικες για την χειραγωγηση μαζων.Ισως να εχει σχεση με το ποσο μουνοδουλοι ειμαστε εμεις οι Ελληνες.Αλλα ποσα λεφτα πρεπει να βγαζεις σημερα για να εχεις μια γκομενα?Γενικα αντρες γυναικες και λεφτα ειναι μια πονεμενη ιστορια.Για τα υπολοιπα απευθυνθειτε στο bou.com
:2funny:  τιτλοι εφημερίδων;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν ξερω παντως θεωρω υπερτημενο το πρωκτικο σεξ 

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
:2funny:  τιτλοι εφημερίδων;
Eιναι τα θεματα που απασχολουν εναν τυπικο κλασσικο θαμωνα του bou.com.Νεαρος,γοητευτικος,με τουλαχιστον 25ποντο εργαλειο,μηχανη του σεξ,που εχει τις ως ανω αποριες.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Eιναι τα θεματα που απασχολουν εναν τυπικο κλασσικο θαμωνα του bou.com.Νεαρος,γοητευτικος,με τουλαχιστον 25ποντο εργαλειο,μηχανη του σεξ,που εχει τις ως ανω αποριες.

στο συγκεκριμένο σάιτ ο χρόνος σταματάει και όλα μεγεθύνονται και πολλαπλασιάζονται!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γιαυτο ειμαι εγω εδω περιμενω ποτε θα μου κατσει ενας τετοιος αλλα που  :zfuck:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω παντως θεωρω υπερτημενο το πρωκτικο σεξ 
Ετσι κι αλλιως δεν ειναι το κυριως μερος.Ειναι το κερασακι.Αλλοι το θελουν αλλοι οχι.Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι σε αλλες γυναικες ειχα την επιθυμια σε αλλες οχι.Και ηταν λιγες οι πρωτες.Ετσι κι αλλιως υπαρχουν τοσα που μπορεις να κανεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε εγω ετσι σε φανταζομαι  :tits2:
Ετσι κι αλλιως δεν ειναι το κυριως μερος.Ειναι το κερασακι.Αλλοι το θελουν αλλοι οχι.Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι σε αλλες γυναικες ειχα την επιθυμια σε αλλες οχι.Και ηταν λιγες οι πρωτες.Ετσι κι αλλιως υπαρχουν τοσα που μπορεις να κανεις.
ε δεν ξερω για μερικους ειναι το παν ο ποπουλις  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom