You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 919K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Για πουτσες Ερη?τωρα που το λες εχω μια πεινα... αλλα οχι για καρμποναρα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ω ναι αγχαραλΓια πουτσες Ερη?
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εδω, ενας μπασιστας που γαμαει...
(από twitter...)
(από twitter...)
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ω ναι αγχαραλ
ε ρε γλέντια τώρα στα άλλα θέματα, περίμενε λίγο να δεις...
Εγω παντως απεχθανομαι το πρωκτικο σεξ,αλλα δεν ξερω τι τρεχει μ αυτες τις Ελλεηνιδες,ουτε ξερω γιατι πληρωνουν οι ανδρες για να γαμησουν.Ισως να εχει σχεση με τις τεχνικες για την χειραγωγηση μαζων.Ισως να εχει σχεση με το ποσο μουνοδουλοι ειμαστε εμεις οι Ελληνες.Αλλα ποσα λεφτα πρεπει να βγαζεις σημερα για να εχεις μια γκομενα?Γενικα αντρες γυναικες και λεφτα ειναι μια πονεμενη ιστορια.Για τα υπολοιπα απευθυνθειτε στο bou.com
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τιτλοι εφημερίδων;Εγω παντως απεχθανομαι το πρωκτικο σεξ,αλλα δεν ξερω τι τρεχει μ αυτες τις Ελλεηνιδες,ουτε ξερω γιατι πληρωνουν οι ανδρες για να γαμησουν.Ισως να εχει σχεση με τις τεχνικες για την χειραγωγηση μαζων.Ισως να εχει σχεση με το ποσο μουνοδουλοι ειμαστε εμεις οι Ελληνες.Αλλα ποσα λεφτα πρεπει να βγαζεις σημερα για να εχεις μια γκομενα?Γενικα αντρες γυναικες και λεφτα ειναι μια πονεμενη ιστορια.Για τα υπολοιπα απευθυνθειτε στο bou.com
Eιναι τα θεματα που απασχολουν εναν τυπικο κλασσικο θαμωνα του bou.com.Νεαρος,γοητευτικος,με τουλαχιστον 25ποντο εργαλειο,μηχανη του σεξ,που εχει τις ως ανω αποριες.τιτλοι εφημερίδων;
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Eιναι τα θεματα που απασχολουν εναν τυπικο κλασσικο θαμωνα του bou.com.Νεαρος,γοητευτικος,με τουλαχιστον 25ποντο εργαλειο,μηχανη του σεξ,που εχει τις ως ανω αποριες.
στο συγκεκριμένο σάιτ ο χρόνος σταματάει και όλα μεγεθύνονται και πολλαπλασιάζονται!!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
γιαυτο ειμαι εγω εδω περιμενω ποτε θα μου κατσει ενας τετοιος αλλα πουEιναι τα θεματα που απασχολουν εναν τυπικο κλασσικο θαμωνα του bou.com.Νεαρος,γοητευτικος,με τουλαχιστον 25ποντο εργαλειο,μηχανη του σεξ,που εχει τις ως ανω αποριες.
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
στο συγκεκριμένο σάιτ ο χρόνος σταματάει και όλα μεγεθύνονται και πολλαπλασιάζονται!!
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
γιαυτο ειμαι εγω εδω περιμενω ποτε θα μου κατσει ενας τετοιος αλλα που
κι' εσύ κωλαράκι!
την συμπάθεια του Μπλιζ να προτιμήσεις....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ηθελα τον μπραμπ που ειναι νιος και κουκλοςκι' εσύ κωλαράκι!
την συμπάθεια του Μπλιζ να προτιμήσεις....
Ετσι κι αλλιως δεν ειναι το κυριως μερος.Ειναι το κερασακι.Αλλοι το θελουν αλλοι οχι.Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι σε αλλες γυναικες ειχα την επιθυμια σε αλλες οχι.Και ηταν λιγες οι πρωτες.Ετσι κι αλλιως υπαρχουν τοσα που μπορεις να κανεις.δεν ξερω παντως θεωρω υπερτημενο το πρωκτικο σεξ
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.242
- Πόντοι
- 2.606
πηγουλα;ηθελα τον μπραμπ που ειναι νιος και κουκλος
Λες ψεμματα κυρια μου.Ο Παμπλο τι ειναι?γιαυτο ειμαι εγω εδω περιμενω ποτε θα μου κατσει ενας τετοιος αλλα που
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ε εγω ετσι σε φανταζομαιπηγουλα;
ε δεν ξερω για μερικους ειναι το παν ο ποπουλιςΕτσι κι αλλιως δεν ειναι το κυριως μερος.Ειναι το κερασακι.Αλλοι το θελουν αλλοι οχι.Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι σε αλλες γυναικες ειχα την επιθυμια σε αλλες οχι.Και ηταν λιγες οι πρωτες.Ετσι κι αλλιως υπαρχουν τοσα που μπορεις να κανεις.