erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Τομα μην εκμεταλευεσσαι την ομορφιά σου και τη γοητεία σου το ξέρεις ότι είμαι επιρρεπηςεριιιιι
ντροπη...
Τομα μην εκμεταλευεσσαι την ομορφιά σου και τη γοητεία σου το ξέρεις ότι είμαι επιρρεπηςεριιιιι
ντροπη...
Ξυπνησαμε την Ρωσσικη αρκουδα, με οτι σημαινει αυτο...........παπαρια μαντολες.απο τις εκλογες και μετα εχω πιασει τη μυγοσκοτωστρα και δεν εχει μεινει μυγα για τον αυγουστο
περναει κ απ το συρμα του οτε?Τομα μην εκμεταλευεσσαι την ομορφιά σου και τη γοητεία σου το ξέρεις ότι είμαι επιρρεπης
καλό Πάσχα σε όλους!
ευχες σε όσους κυκλοφορουν φήμες και φωτο και μετα κάνουν τον ψώφιο κοριό γιατί έτσι μάθανε απο την οικογένεια τους,ευχές και σε αγαπημένα πρόσωπα που πάντα στέκονται στο ύψος των περιστάσεων!
Καλο Πασχα και σε σενακαλό Πάσχα σε όλους!
ευχες σε όσους κυκλοφορουν φήμες και φωτο και μετα κάνουν τον ψώφιο κοριό γιατί έτσι μάθανε απο την οικογένεια τους,ευχές και σε αγαπημένα πρόσωπα που πάντα στέκονται στο ύψος των περιστάσεων!
δηλαδή η ροζυ σου έστειλε φώτο μου ?καλό Πάσχα σε όλους!
Αντε παλι....Αρχισαμε
Τομα.. Δεν είσαι και πολύ μακριά αχαχαχαπερναει κ απ το συρμα του οτε?
θελω να σε ρωτησω κατι αν μου επιτρεπειςΑς απαντησει αν του εχω στειλει εγω το οτιδηποτε!!!
αθηνα εισαι?Τομα.. Δεν είσαι και πολύ μακριά αχαχαχα
ναιαθηνα εισαι?
Ας απαντησει αν του εχω στειλει εγω το οτιδηποτε!!!
θα μεινεις?