Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Μήπως μπορείτε να μας διαφωτισετε σχετικα με το ποια, διότι η διδα Εριναλια καθοδηγεί έντεχνα τους αναγνώστες σε δυο συγκεκριμενα Νικς;
συγγνωμη είμαι αρκετά έξυπνος για να μπω σε αυτό το τριπάκι,απλά μπορώ να επιβεβαιώσω οτι υπήρχε αυτη η φωτό και μπορεί να την έχω ακόμα!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.028
Πόντοι
606
θελω να σε ρωτησω κατι αν μου επιτρεπεις
δεν εχω παρακολουθησει το θεμα και δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εχει γινει
εσυ παντως λες οτι ποτε δεν εχεις στειλει φωτο μελους σε αλλο μελος?
:cool2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
συγγνωμη είμαι αρκετά έξυπνος για να μπω σε αυτό το τριπάκι,απλά μπορώ να επιβεβαιώσω οτι υπήρχε αυτη η φωτό και μπορεί να την έχω ακόμα!
Κατανοητό και σεβαστό. Επαναδιατυπώνω λοιπόν. Μήπως μπορείτε να μας πείτε αν την λάβατε απο εμένα ή όχι;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ροζυ θα μου απαντησεις λες?
Τομυ εξαρχης ημουν ξεκαθαρη και απολυτως σαφης. Δεν εχω κανενα λογο να παιξω το παιχνιδακι κανενος που απλα επιζητει την προσοχη.
Δεν θα το παιξουμε λαικο δικαστηριο εδω μεσα, ουτε προκειται να αναφερθω σε αλλους συμμετεχοντες του νηματος καταλογιζοντας δικαιως ή αδικως το οτιδηποτε και δεν το εκανα ουτε καν για να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Αν καποιος ειχε ουσιαστικο προβλημα μαζι μου θα επρεπε να απευθυνθει σε εμενα και πολυ ευχαριστως θα βοηθουσα να το λυσουμε.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.028
Πόντοι
606
Τομυ εξαρχης ημουν ξεκαθαρη και απολυτως σαφης. Δεν εχω κανενα λογο να παιξω το παιχνιδακι κανενος που απλα επιζητει την προσοχη.
Δεν θα το παιξουμε λαικο δικαστηριο εδω μεσα, ουτε προκειται να αναφερθω σε αλλους συμμετεχοντες του νηματος καταλογιζοντας δικαιως ή αδικως το οτιδηποτε και δεν το εκανα ουτε καν για να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Αν καποιος ειχε ουσιαστικο προβλημα μαζι μου θα επρεπε να απευθυνθει σε εμενα και πολυ ευχαριστως θα βοηθουσα να το λυσουμε.
αν θες μου απαντας ξερα.
εχεις η δεν εχεις στειλει φωτο μελους σε αλλο μελος?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
λοιπόν για να τελειώνει αυτό το θέμα κι απορώ πως και ποιος το ξέθαψε.
ο Αγιος δεν έχει καμιά σχέση με την όλη ιστορία,η φωτό που έχω την έχουν αρκετοι και κάνουν τον ψώφιο κοριό,αυτοί διατυμπανίσανε οτι την έστειλε η ροζυ,η ερι ήταν ενήμερη επι του θέματος αλλά όταν της τα έλεγα εγω μου έλεγε οτι δεν την νοιάζουν όλα αυτά και οτι δεν θα πέσει στο επίπεδο τους.
Ερωτησεις:
1)τι άλλαξε απο τότε μέχρι τώρα και βγήκε το θέμα στην επιφάνεια?

2)γιατί όταν τα γνώριζε η Ερι αυτά,έδειχνε οτι δεν την ενδιαφέρουν και το έπαιζε "Κυρία" εδω ταιριάζει το τραγούδι του Μητροπάνου
Σου έλεγα "Χανόμαστε, χανόμαστε,
δεν το καταλαβαίνεις;"
Κι εσύ μου έλεγες "Καλά, καλά".

3)Αν η ροζυ είναι αθώα περιστερά και δεν γνωρίζει τίποτα θα πρέπει να κινηθεί ωστε να μάθει ποιος της κάνει προβοκάτσια και στέλνει φωτο απο εδω και απο εκει αναφέροντας το όνομα της(nickname),κάτι που ούτε η ροζυ κάνει μέχρι στιγμής ωστε να μας πείσει για την αθωοτητα της.

καλό Πάσχα σε όλους σας!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
λοιπόν για να τελειώνει αυτό το θέμα κι απορώ πως και ποιος το ξέθαψε.
ο Αγιος δεν έχει καμιά σχέση με την όλη ιστορία,η φωτό που έχω την έχουν αρκετοι και κάνουν τον ψώφιο κοριό,αυτοί διατυμπανίσανε οτι την έστειλε η ροζυ,η ερι ήταν ενήμερη επι του θέματος αλλά όταν της τα έλεγα εγω μου έλεγε οτι δεν την νοιάζουν όλα αυτά και οτι δεν θα πέσει στο επίπεδο τους.
Ερωτησεις:
1)τι άλλαξε απο τότε μέχρι τώρα και βγήκε το θέμα στην επιφάνεια?

2)γιατί όταν τα γνώριζε η Ερι αυτά,έδειχνε οτι δεν την ενδιαφέρουν και το έπαιζε "Κυρία" εδω ταιριάζει το τραγούδι του Μητροπάνου
Σου έλεγα "Χανόμαστε, χανόμαστε,
δεν το καταλαβαίνεις;"
Κι εσύ μου έλεγες "Καλά, καλά".

3)Αν η ροζυ είναι αθώα περιστερά και δεν γνωρίζει τίποτα θα πρέπει να κινηθεί ωστε να μάθει ποιος της κάνει προβοκάτσια και στέλνει φωτο απο εδω και απο εκει αναφέροντας το όνομα της(nickname),κάτι που ούτε η ροζυ κάνει μέχρι στιγμής ωστε να μας πείσει για την αθωοτητα της.

καλό Πάσχα σε όλους σας!
Για οποιον θελει να καταλαβει και δεν ειναι εμπαθης ειναι ολοφανερο το ποιος!!!
Καλο σου Πασχα!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.769