alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αστην ησυχη ρεμια με το μουνακι σου θελω
Αστην ησυχη ρεμια με το μουνακι σου θελω
Ακομη δε βρεθηκε κανεις να σου στειλει???
Ολα τελευταιος τα μαθαινεις πια!!!
Γειά σου Μπράμπκαλησπερα γέρο-πορνοι
πες μας πως την γαμαςΑστην ησυχη ρε
ακόμα όπως το ήξερες ¨προσεχώς πιάτσα καλαμάκι"Aσχετο, αλλά να σε ρωτήσω, αυτό το μαγαζί που έγραφε προσεχώς καλαμάκι πάνω στην πλατεία και το εφτιάχναν εδω και κανα χρόνο άνοιξε ή μπα;
αυτο που ειναι και κολωνακι και καλαμακι αλιμο καπου εκει ?ακόμα όπως το ήξερες ¨προσεχώς πιάτσα καλαμάκι"
ακόμα όπως το ήξερες ¨προσεχώς πιάτσα καλαμάκι"
Γεια σου φίλε, διάβασα κριτική για Αννούλα, μια χαρά ;)Γεια σου Nick
Μάλισταακόμα όπως το ήξερες ¨προσεχώς πιάτσα καλαμάκι"
Πανόρμου, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη ξέρωαυτο που ειναι και κολωνακι και καλαμακι αλιμο καπου εκει ?
που θα ψησεις μαν;Μάλιστα
Καλησπέρα και σε σένα Τζίμη.κ στα βριλησσια ανοιξε τετοιο πριν λιγο καιρο
την καλησπερα μου στην παρεα
Καλησπέρα και σε σένα Τζίμη.
φίλε Τζίμη καλησπέρα, αλλά μη δω ξανά να ασχολείσαι με παράνομα εξτράκια, σε έχω για πιο έξυπνο ;)κ στα βριλησσια ανοιξε τετοιο πριν λιγο καιρο
την καλησπερα μου στην παρεα
νομιζω πηρε και το παλιο biribildu στον αλιμο στην ποσειδωνοςΠανόρμου, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη ξέρω
Εστειλα στους 99 λογ/μους σου πμ λές να τους κάνω 100που θα ψησεις μαν;
μπορει φίλε, δεν το έχω δεινομιζω πηρε και το παλιο biribildu στον αλιμο στην ποσειδωνος
φίλε Τζίμη καλησπέρα, αλλά μη δω ξανά να ασχολείσαι με παράνομα εξτράκια, σε έχω για πιο έξυπνο ;)
Ο Μπλιζ χαίρει άκρας υγείας, σχολίασε και 2 κριτικές σήμεραΕστειλα στους 99 λογ/μους σου πμ λές να τους κάνω 100
Υγ.Τον Μπλίζ τον έψησες και τον έφαγες πριν το Πάσχα ρε τσομπάνη εμείς τί θα ψήσουμε τώρα;
μην με μαλωνεις
ειπαμε ειμαι συλλεκτης εμπειριων