Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδιά αυτο το γριβαδι ειναι ενα ψάρι που το εχουν περί πολλού και στην Πρέβεζα ; Εκεί νομίζω είχα φάει κάτι τέτοιο , κάτι σαν Κέφαλος ;
Καμμια σχεση τυπε με κεφαλο.Ειναι πολυ ωραιο λιμνισιο ψαρι αρκει να ειναι μεγαλο γιατι τοτε δεν εχει αγκαθια αλλα κοκκαλα.Ειναι γευστικοτατο ειτε στο τηγανι ειτε στα καρβουνα,οπου το ψηνεις σε φετες να φανταστεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καιρος να το(ν) φας και στην Δοιρανη.
λες; ειναι νοστιμος και εκει; τα λατρευω τα ψαρια και τελικα και τα λιμνισια αν ειναι καλα μαγειρεμενα γιατι εχουν ενα τροπο μου τον εχουν πει αλλα δεν το εχω κανει να τα τηγανιζουν ετσι ωστε τα κόκαλα να μην τα καταλαβαινεις . εκτος απο γριβαδια εχω φαει και αλλα τσιρονακι πεστροφα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.020
Πόντοι
2.606
Μιας που λέμε για ψάρια κι οι σαργοι γαμάνε

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
λες; ειναι νοστιμος και εκει; τα λατρευω τα ψαρια και τελικα και τα λιμνισια αν ειναι καλα μαγειρεμενα γιατι εχουν ενα τροπο μου τον εχουν πει αλλα δεν το εχω κανει να τα τηγανιζουν ετσι ωστε τα κόκαλα να μην τα καταλαβαινεις . εκτος απο γριβαδια εχω φαει και αλλα τσιρονακι πεστροφα
Tα κοκκαλα οταν ειναι μεγαλο το ψαρι δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.Οταν ειναι μικρα τα σχιζεις(τα ψαρια) και με καλο τηγανισμα δεν εχεις προβλημα.Και η Δοιρανη φημιζεται για το γριβαδι της.Παραδιπλα ειναι και ενα ωραιο χωριουδακι μην ξεχασεις να το επισκεφτεις.Αγ.Χαραλ λεγεται νομιζω.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.777
Πόντοι
606
σουπα σκορπινα με τριτοψαρα στο τουλι :fuck1:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Tα κοκκαλα οταν ειναι μεγαλο το ψαρι δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.Οταν ειναι μικρα τα σχιζεις(τα ψαρια) και με καλο τηγανισμα δεν εχεις προβλημα.Και η Δοιρανη φημιζεται για το γριβαδι της.Παραδιπλα ειναι και ενα ωραιο χωριουδακι μην ξεχασεις να το επισκεφτεις.Αγ.Χαραλ λεγεται νομιζω.
θα παω αγριβαδαλ.. σε ευχαριστω

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τι εννοας ;δεν ειναι θαλασσινο αφου ;
Sorry νομιζα οτι εβαλες ερωτηματικο στο τελος.Και οχι δεν θα ερθεις στην Δοιρανη γιατι εκει θα σε τσακωσω,θα σε βγαλω φωτογραφια και θα την βαλω στο bou. :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Sorry νομιζα οτι εβαλες ερωτηματικο στο τελος.Και οχι δεν θα ερθεις στην Δοιρανη γιατι εκει θα σε τσακωσω,θα σε βγαλω φωτογραφια και θα την βαλω στο bou. :2funny: :2funny:
θα φαω και σκουμπρι μου εχουν πει η δοιρανη φημιζεται  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom