Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ρε παιδια την βιτ την βαζουμε και στο νινι μας δεν παιζει να ενοχλει το σπερμα σας..  :grin: εδω δεν ενολει η αποτριχωση με λειζερ ετσι λενε τουλαχιστον οι γυναικολογοι.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.771
Πόντοι
606
κουβεντα επιπιδου και επι ξενου οικοπεδου που λεει κ ο χατζηχρηστος :headbang:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.018
Πόντοι
2.606
ρε παιδια την βιτ την βαζουμε και στο νινι μας δεν παιζει να ενοχλει το σπερμα σας..  :grin: εδω δεν ενολει η αποτριχωση με λειζερ ετσι λενε τουλαχιστον οι γυναικολογοι.
ε αμα ειναι να ξυρίζομαι και με veet  για ευκολια  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Και στο κοτόπουλο να τη βάζεις. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κουβεντα επιπιδου και επι ξενου οικοπεδου που λεει κ ο χατζηχρηστος :headbang:
του οποιου τον ξαδελφο γνωρισα στην λιμνη κερκινη εχει ενα ταβερνείο τρελο κανει μονο λιμνοψαρα κορυφαια .. και να μου βαζει τσιπουρα  με ξεκανε ( ο τυπος θεος ) :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
του οποιου τον ξαδελφο γνωρισα στην λιμνη κερκινη εχει ενα ταβερνείο τρελο κανει μονο λιμνοψαρα κορυφαια .. και να μου βαζει τσιπουρα  με ξεκανε ( ο τυπος θεος ) :grin:
Γριβαδι εφαγες Κερκινοεριναλ?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
και αλεξ επειδη με ρωτησες ξεφτιλα για εμενα ειναι
1. να εχω φιλο τον μπλιζ και να τον δινω για την πρωτη γκομενα
2. να μηντολμω να πω ναι ξερω την ροζυ και τον αλεξ και πιστευω αυτο εστω με καποιο κομψο τροπο
3.να στελνω φωτο της δηθεν ερις σε πμ και να λεω οτι ειναι δικαστης και μετα να της λεω προσεχε θα σε καταλαβουν οτι εισαι δικαστης σε πμ
4. να στελνω φωτο σε πμ σε 15 διαφορετικα μελη απο ανθρωπους που ειναι ανυποψιαστοι στο μπουρδελα και δεν φταινε σε κατι
5, να παιρνω την φωτο(βλ αγιος χαουζ ..) να μιλαω σε πμ με αλλους γιαυτην και μετα να κανω την παπια και να δινω τα ευσημα στην ροζυ και στον αλεξ
6. να ρωταω ως ροζυ σε πμ την ερι μετα απο ολα αυτα αν εγινε κατι
7. η αηδια εχει και τα ορια της και εσεις δεν εχετε κανενα .
8. εχω ενηερωσει γιαυτα τις αρχες γιατι ειστε τελιεως μαλακες και θα σκεφτω πολυ τι θα κανω μαζι σας. παπαρες και τελος απο εμενα σε ολο αυτη την αηδια.νταξ αλεξ; αι σιχτιρια λοιπον
Σαφώς και σε ρωτησα γτ δεν εχω ιδεα για οσα λες!!!
Ελπίζω καποια στιγμή να αντιληφθείς οτι παραλογιζεσαι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ρε μανα μου το κοτοπουλον ειναι φαι ο πουτσος απολαυση  :wanker:
Ναι και το κοτόπουλο θελει χερι ενώ ο πούτσος είναι καλύτερα no hands.
Για το ξεπουπούλιασμα μιλούσα στα κοτόπουλα, να βάλει veet. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γριβαδι εφαγες Κερκινοεριναλ?
γριβαδαλ εφαγα και ουτε ξερω τι εφερε . γενικα με τα λιμνοψαρα ειμαι επιφυλακτικη αν ο αλλος δεν ξερει δεν τρωγω και τουτος με καταλαβε και με ποτιζε  :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
γριβαδαλ εφαγα και ουτε ξερω τι εφερε . γενικα με τα λιμνοψαρα ειμαι επιφυλακτικη αν ο αλλος δεν ξερει δεν τρωγω και τουτος με καταλαβε και με ποτιζε  :2funny:
Γριβαδι(οχι ιχθυοτροφειου η βουλγαρικο) και προικια,αν καποιος ξερει να τα τηγανιζει η στα καρβουνα ειναι εκλεκτος μεζες.Αρκει το γριβαδι που θα φας να ειναι μεγαλο,πανω απο 2 κιλα τουλαχιστον.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γριβαδι(οχι ιχθυοτροφειου η βουλγαρικο) και προικια,αν καποιος ξερει να τα τηγανιζει η στα καρβουνα ειναι εκλεκτος μεζες.Αρκει το γριβαδι που θα φας να ειναι μεγαλο,πανω απο 2 κιλα τουλαχιστον.
εγω εφαγα πολυ ωραιο ψαρι. και εγινα λιγο βαρκα γυαλό  να τα λεμε και αυτα :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.018
Πόντοι
2.606
ρε παιδιά αυτο το γριβαδι ειναι ενα ψάρι που το εχουν περί πολλού και στην Πρέβεζα ; Εκεί νομίζω είχα φάει κάτι τέτοιο , κάτι σαν Κέφαλος ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγω το εφαγα πρεσπες κερκινη  :think: οχι τον εφαγα.. προσοχη  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories