NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Βρες μου ένα ΤΚ τώρα για ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ 19 π. φαληρο να βοηθήσεις να τελειώνω και τρως αργότερα
Δεν ειναι δυνατη ομωs .....Δεν αισθανεσαι να ανεβαινει ολο το φαγητο μεχρι την μυτη, σαν μια προσπαθεια του οργανισμου να παλεψει.....Κι ουτε αισθανεσαι την απολυτη ανακουφιση μετα το βρυχηθμο τηs δρασηsλαιτ χαχαχαχαχαχα
Αυτα ειναι!!!!!!!!!! Τυφλα ναχει το 11880......Απαντηση σε χρονο dt
μπράβο ρε φίλε, εσύ είσαι μόνο για δουλειά, η Έρη είναι για τον Πούτσο
το μονο που θυμαμαιΑυτα ειναι!!!!!!!!!! Τυφλα ναχει το 11880......Απαντηση σε χρονο dt![]()
μπράβο ρε φίλε, εσύ είσαι μόνο για δουλειά, η Έρη είναι για τον Πούτσο![]()
Μεταφορικωs η κυριολεκτικωs?????Ανοιξεs θεμα τωραμπράβο ρε φίλε, εσύ είσαι μόνο για δουλειά, η Έρη είναι για τον Πούτσο![]()
Μεταφορικωs η κυριολεκτικωs?????Ανοιξεs θεμα τωρα![]()
![]()
πως το πες πριν που μ αρεσε?![]()
![]()
ευτυχώς που έχω και σας και γελάω, γιατί ώρες ώρες δεν παλεύεται
Εχεις πελατη τη σχολη οδηγων που ειναι εκει?Βρες μου ένα ΤΚ τώρα για ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ 19 π. φαληρο να βοηθήσεις να τελειώνω και τρως αργότερα
νομίζω ναι χαχαχαχαχ σάμπως θυμάμαι και τι λέω, από τις 7:30 είμαι γραφείο και σε δουλειές δε δουλεύει άλλο το ρημάδι, μάλλον πρέπει να την κάνωπως το πες πριν που μ αρεσε?
αρχιδοχαλαρωτικο?![]()
Μα γι αυτο μπαινουμε κι εμειs εδω...να πουμε καμμια ομορφια , να χαλαρωσουμε , να πειραξουμε λιγο την Ερη![]()
![]()
ευτυχώς που έχω και σας και γελάω, γιατί ώρες ώρες δεν παλεύεται
Εχεις πελατη τη σχολη οδηγων που ειναι εκει?![]()
ποτακι να υποθεσω.ωραια φαση.εγω εχω κατι νταουν τελευταια και δεν πολυβγαινω.νομίζω ναι χαχαχαχαχ σάμπως θυμάμαι και τι λέω, από τις 7:30 είμαι γραφείο και σε δουλειές δε δουλεύει άλλο το ρημάδι, μάλλον πρέπει να την κάνω
και επειδή ζήλεψα θα πάω προς θάλασσα μεριά, όχι για μπάνιο όμως![]()
Πριν απο 1000 περιπου σελιδες - μπορει και παραπανω - συμφωνησαμε ενα συγκεκριμενο νικ να μην ξαναπατησει εδω μεσα.
Το νικ αυτο τριγυριζε σε αλλα νηματα, κλαψουριζε και ελεγε οτι το νημα μας θα κλεισει επειδη δεν γραφει αυτος και η ουρα που σερνει απο πισω του.
Τις τελευταιες ημερες το νικ αυτο πυκνωσε τις επισκεψεις του στο νημα μας και πουλαει εξυπναδες, εξευτελιζομενος μπροστα στη μεγαλη καψουρα του ... ονοματα ας μη λεμε γιατι μπορει να θυμωσει η ουρα του.
κ. Αλεξ συνεχιζετε να εισθε ανεπιθυμητος στο νημα μας.
Δεν μας λειπετε. Τηρειτε την συμφωνια μας αλλιως θα ξαναδειτε το νηματοθετη απεναντι σας.
μαλακιες οπως πανταΝα, τι ελεγα?