House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Tι λέει παιδιά? Εδώ λέμε τον πόνο μας σήμερα?
Σου ειπε να ηρεμησειs και να μην οξυνειs τα πνευματα ...Κακο ειναι??Δεν κατάλαβα τον αιτιώδη σύνδεσμο μεταξύ αυτού που ανέφερα και αυτού που είπε ο Νικ. Δηλάδή για να στο εξηγησω γιατι μαλλον ολοι πινετε και εγω ειμαι ξεμεθυστη και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.. λεω οτι θα παρω λαμπαδα παοκ και ο νι μου απανταει ηρεμησε.. εσυ το θεωρεις λογικη απάντηση;![]()
ναι φυσικα γιαυτο πηρα 19,8..Περκε το λεs αυτο???? Μια χαρα τα ειπε ...Για πε, στην εκθεση ειχεs........λυσαρι ???![]()
![]()
Μπα εγω θα την κανω, γιατι θα μπει παλι ο Μπλιζ στις 6 το πρωι και θα με καλεί να αποχωρησω.Tι λέει παιδιά? Εδώ λέμε τον πόνο μας σήμερα?
είδα ότι έχεις νοσταλγήσει το Μπόκα και υπέθεσα ότι έχεις ψιλοστενοχωρηθείΔεν κατάλαβα τον αιτιώδη σύνδεσμο μεταξύ αυτού που ανέφερα και αυτού που είπε ο Νικ. Δηλάδή για να στο εξηγησω γιατι μαλλον ολοι πινετε και εγω ειμαι ξεμεθυστη και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.. λεω οτι θα παρω λαμπαδα παοκ και ο νι μου απανταει ηρεμησε.. εσυ το θεωρεις λογικη απάντηση;![]()
Ο μποκα δεν ειναι καν εδω πως οξυνω τα πνευματα με την λαμπαδα ΠΑΟΚ;Σου ειπε να ηρεμησειs και να μην οξυνειs τα πνευματα ...Κακο ειναι??
Τωρα ρωτα με τι θα πει....οξυνω![]()
Ρε θηριο........αντεγραφεs ακομα και τιs τελειεs??????ναι φυσικα γιαυτο πηρα 19,8..![]()
αααααααααααααααααα ειναι αθηναικος ιδιωματισμός!!!!!! πουνα το ξερω δεν το λεμε εδω πανω ρε Νικ. εμεις εδω λεμε πιες καμια ....ρετσιναείδα ότι έχεις νοσταλγήσει το Μπόκα και υπέθεσα ότι έχεις ψιλοστενοχωρηθεί
εκεί σου είπα το καταπραΰνου με δόση χιούμορ
αν δεν με καταλαβαίνεις τι μπορώ να κάνω?
Κι εγώ αλλά δε λέω ποια χρονιάναι φυσικα γιαυτο πηρα 19,8..![]()
Απο τα σημεία στίξης πρέπει να πηρα το 0,8Ρε θηριο........αντεγραφεs ακομα και τιs τελειεs??????![]()
Παντα το ποδοσφαιρο ητανε(και ειναι) η αιτια διαξιφισμων....Και η πολιτικηΟ μποκα δεν ειναι καν εδω πως οξυνω τα πνευματα με την λαμπαδα ΠΑΟΚ;ρε με δουλευετε;
![]()
αααααααααααααααααα ειναι αθηναικος ιδιωματισμός!!!!!! πουνα το ξερω δεν το λεμε εδω πανω ρε Νικ. εμεις εδω λεμε πιες καμια ....ρετσινα![]()
το πηγες μακρυά ... λεω να το παω και εγω σήμερα και να βγω να πιω να φαω και κανα βριζολακιΠαντα το ποδοσφαιρο ητανε(και ειναι) η αιτια διαξιφισμων....Και η πολιτικη
Ε να μην το γαμησουμε κι εδω![]()
Απο τα σημεία στίξης πρέπει να πηρα το 0,8![]()
Κι εγώ αλλά δε λέω ποια χρονιά![]()
Και κοκα-κολιτσα στο τελοs για ρεψιμο ???το πηγες μακρυά ... λεω να το παω και εγω σήμερα και να βγω να πιω να φαω και κανα βριζολακι![]()
που είσαι ρε φίλε εσύ? Τι κάνεις?![]()
Χαιρετώ τον φίλτατο συναγωνιστή. Ελπίζω να είσαι καλά, διαβάζω τα νέα σου και χαίρομαι που περνάς καλά.
λαιτ χαχαχαχαχαχαΚαι κοκα-κολιτσα στο τελοs για ρεψιμο ???![]()