erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Φταίμε εμείς που κάνουμε νομικό συμβούλιο τζάμπα εδώ μέσα σας βοηθάμε για να βγάζετε γλώσσαεσυ μην μιλας εσυ εισαι για να κερδιζεις διαζυγια σε μονογονεικη οικογενεια....![]()
Φταίμε εμείς που κάνουμε νομικό συμβούλιο τζάμπα εδώ μέσα σας βοηθάμε για να βγάζετε γλώσσαεσυ μην μιλας εσυ εισαι για να κερδιζεις διαζυγια σε μονογονεικη οικογενεια....![]()
Προμοτορας?????εχω ενα πολυ καλο πιπινακι 23 χρονων για το σκ μονο για τους συναγωνιστες του νηματος....οποιος ενδιαφερεται μου λεει και το σκ θα το χει στα χερια του να παιξει με το νεανικο μουνακι του
Να τα λεμε αυτα.Φταίμε εμείς που κάνουμε νομικό συμβούλιο τζάμπα εδώ μέσα σας βοηθάμε για να βγάζετε γλώσσα
Φταίμε εμείς που κάνουμε νομικό συμβούλιο τζάμπα εδώ μέσα σας βοηθάμε για να βγάζετε γλώσσα
σιδερο ξερει?εχω ενα πολυ καλο πιπινακι 23 χρονων για το σκ μονο για τους συναγωνιστες του νηματος....οποιος ενδιαφερεται μου λεει και το σκ θα το χει στα χερια του να παιξει με το νεανικο μουνακι του
πρεπει να βαλουμε και κανενα γιατρο στο θρεντιΦταίμε εμείς που κάνουμε νομικό συμβούλιο τζάμπα εδώ μέσα σας βοηθάμε για να βγάζετε γλώσσα
ουιΑπό ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ μετατραπήκατε σε ΓΚΑΒΛΩΜΕΝΗ.
Σας έπιασε η Άνοιξη;;;![]()
![]()
![]()
εχω ενα πολυ καλο πιπινακι 23 χρονων για το σκ μονο για τους συναγωνιστες του νηματος....οποιος ενδιαφερεται μου λεει και το σκ θα το χει στα χερια του να παιξει με το νεανικο μουνακι του
έχουμεπρεπει να βαλουμε και κανενα γιατρο στο θρεντι![]()
πρεπει να βαλουμε και κανενα γιατρο στο θρεντι![]()
τον ριγκορ? αυτος κανει ολη την ωρα εφημεριες που θα τον βρουμε οταν τον χρειαζομαστεέχουμε
Να τα λεμε αυτα.
τον ριγκορ? αυτος κανει ολη την ωρα εφημεριες που θα τον βρουμε οταν τον χρειαζομαστε![]()
Επιδείξη γνώσεων κάνετε, και κρυφοψάχνετε πελατάκια εσείς οι δικηγόροι-νομικοί. Αλλιώς δεν θα πεταγόσαστε σαν τον εμετό κάθε λίγο και λιγάκι. Να τα λέμε κι αυτά.
Αστα λα βιστα![]()
Αστα λα βιστα![]()
Πότε μας βοήθησε σε κάτι ο μπραμπ Μπλιζ ?μόνο να χυνει ξέρει και σταμάτησε και τα ιμοτικον
εσείς ανήκετε στο νήμα οι συμβουλές τζάμπα δεν σας βλέπουμε σαν πελατακια να τα λέμε αυτάΕπιδείξη γνώσεων κάνετε, και κρυφοψάχνετε πελατάκια εσείς οι δικηγόροι-νομικοί. Αλλιώς δεν θα πεταγόσαστε σαν τον εμετό κάθε λίγο και λιγάκι. Να τα λέμε κι αυτά.