Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.828
Πόντοι
606
ακου ομως πως εχει.το δεντρο ειναι(ηταν) πευκο.πριν ενα μηνα ειχε πεσει κ αλλο λιγο πιο επανω.
ηρθαν γεωλογοι και διαφοροι παπαρολογοι και λενε πρεπει να κοπουν ολα ειναι σαπια
υπαρχει ομως αλλος νομος για τα πευκα και δεν τα κοβεις ετσι
πεφτει λοιπον ο ενας νομος επανω στον αλλο,πεφτει το δεντρο στη κεφαλα σου,και περνεις τ αρχιδια μου :headbang:
επισης να σου πω οτι το αυτοκινητο αποτελλει νομιμο και τιμολογημενο εμπορευμα της επιχειρησης μου και βρισκονταν ακριβως μπροστα σε χωρο που μισθωνω νομιμα ως αποθηκη φυλαξης
που σουν μαγγα το χειμωνα  :orchestra:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
ακου ομως πως εχει.το δεντρο ειναι(ηταν) πευκο.πριν ενα μηνα ειχε πεσει κ αλλο λιγο πιο επανω.
ηρθαν γεωλογοι και διαφοροι παπαρολογοι και λενε πρεπει να κοπουν ολα ειναι σαπια
πεφτει λοιπον ο ενας νομος επανω στον αλλο,πεφτει το δεντρο στη κεφαλα σου,και περνεις τ αρχιδια μου :headbang:
επισης να σου πω οτι το αυτοκινητο αποτελλει νομιμο και τιμολογημενο εμπορευμα της επιχειρησης μου και βρισκονταν ακριβως μπροστα σε χωρο που μισθωνω νομιμα ως αποθηκη φυλαξης

Λοιπόν. Δεν θα μακρηγορήσω.
Στις προηγούμενες σελίδες ο κ. raopau ανήρτησε μία δικαστική απόφαση. Τυπώστε την, δώστε την στο δικηγόρο σας και λογικά θα πάτε καλά σε ενδεχόμενη δίκη.
Αξίζει να το τολμήσετε. Ειδικά αν η ζημία είναι μεγάλη. Εξ όσων γνωρίζω τα τελευταία χρόνια οι Δήμοι πληρώνουν όταν αναγκάζονται με δικαστική απόφαση.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.828
Πόντοι
606
Λοιπόν. Δεν θα μακρηγορήσω.
Στις προηγούμενες σελίδες ο κ. raopau ανήρτησε μία δικαστική απόφαση. Τυπώστε την, δώστε την στο δικηγόρο σας και λογικά θα πάτε καλά σε ενδεχόμενη δίκη.
Αξίζει να το τολμήσετε. Ειδικά αν η ζημία είναι μεγάλη. Εξ όσων γνωρίζω τα τελευταία χρόνια οι Δήμοι πληρώνουν όταν αναγκάζονται με δικαστική απόφαση.
αυτο ειναι σιγουρο μπλιζ.παω αυριο να παρω απο την τροχαια την εκθεση τους(μου το ζητησε ο δικηγορος) και θα πραξω τα δεοντα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
κλασσικη καραμπινατη παρανομια μισθωμενος χωρος  αποθηκης για χρηση σταθμευσης αυτοκινουμενου νομιζω εχω ηθικη υποχρεωση να το καταγγειλω θα κανω το ποστ αναφορα  :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δικηγόρος του διαβόλου:
Πάρκαρες παράνομα και άρα συνυπαιτιότητα ...

Το παράνομο παρκαρισμα ομως δεν συνδεεται αιτιωδως με την επελευση της ζημιας.
Κι αυτο επειδη η παρανομη στάθμευση δεν ειναι πρόσφορη να οδηγήσει σε ατύχημα, οπως π.χ. με την παραβίαση ερυθρου σηματοδοτη.
Αρα θεμα συνυπαιτιότητας δεν τίθεται.
Ειναι σαν να λεμε οτι ο οδηγος που παρκαρε νομιμα δεν ειχε διπλωμα, αρα ειναι συνυπαιτιος επειδη επεσε το δεντρο πανω του αφου εκανε μια οποιαδηποτε παράβαση του κοκ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
κλασσικη καραμπινατη παρανομια μισθωμενος χωρος  αποθηκης για χρηση σταθμευσης αυτοκινουμενου νομιζω εχω ηθικη υποχρεωση να το καταγγειλω θα κανω το ποστ αναφορα  :tooth:

Φρονώ ότι η σκέψη της κας. 'Εριναλ έχει θολώσει την ικανότητά σας περί κατανόησης γραπτών κειμένων.
Ανηφέρθη ότι το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο εκτός του χώρου αποθήκευσης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
αυτο ειναι σιγουρο μπλιζ.παω αυριο να παρω απο την τροχαια την εκθεση τους(μου το ζητησε ο δικηγορος) και θα πραξω τα δεοντα
Εξυπακουεται οτι δικαιουσαι αποζημιωση, ουδεμια αμφιβολια.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.828
Πόντοι
606
δεν ειναι παρκινγκ.εμπορευματα βαζω.αν δεν το καταλαβες,πουλαω αυτοκινητα.
κ εσενα για γατα σ εχω,μη μου το χαλας :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
Κι αυτο επειδη η παρανομη στάθμευση δεν ειναι πρόσφορη να οδηγήσει σε ατύχημα, οπως π.χ. με την παραβίαση ερυθρου σηματοδοτη.
Ειναι σαν να λεμε οτι ο οδηγος που παρκαρε νομιμα δεν ειχε διπλωμα, αρα ειναι συνυπαιτιος επειδη επεσε το δεντρο πανω του αφου εκανε μια οποιαδηποτε παράβαση του κοκ.
αυτος ο αλεξ ωρες ωρες κανει τον κουγια να φανταζει  πρωτοετης φοιτητης  νομικης  :tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
δεν ειναι παρκινγκ.εμπορευματα βαζω.αν δεν το καταλαβες,πουλαω αυτοκινητα.
κ εσενα για γατα σ εχω,μη μου το χαλας :grin:

Ωραία!
Βρήκαμε ακόμη μία γάτα για το δώρο της κας. Έριναλ!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.828
Πόντοι
606
ακριβως
οφειλω να ομολογησω οτι εισαι κατατοπισμενος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
μπορει λετε ο τομα να κανει μια αγωγη κατα ελληνικου δημοσιου για την πτωση δεντρου και την μη σωστη συντηρηση απο τον δημο; θα ευδοκιμησει; εχει κανει κανεις;
Eγω γνωριζω περιπτωση που αποζημιωθηκαν αυτοκινητα εξαιτιας πλημμυρας και βουλωμενων φρεατιων.
Και χωρις ιδιαιτερη καθυστερηση.
Ας μην επικαλουμαστε μια δυο περιπτωσεις που μπορει να χρονιζουν για τον οποιονδηποτε λογο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
Φρονώ ότι η σκέψη της κας. 'Εριναλ έχει θολώσει την ικανότητά σας περί κατανόησης γραπτών κειμένων.
Ανηφέρθη ότι το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο εκτός του χώρου αποθήκευσης.
οτι υπαρχει μπροστα απο το χωρο που μισθωνουμε ειναι ιδιοκτησιας μας?  :headbang:
εγω νομιζω το παρκαριζε εξω για να εκπιπτει σε μικροτερη κατηγορια φπα ,εχει το λαμογιο χωρο μπροστα στη θαλασσα και πηγε να το περασει στα αλμυρα :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.420
Πόντοι
25.467

Δηλαδή αν παρκάρεις σε χώρο που γίνονται κατολισθήσεις και υπάρχει και το σχετικό σήμα, σε περίπτωση που σου πλακώσει καμιά νταμαρόπετρα το σαράβαλο, δικαιούσαι αποζημίωση;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Δηλαδή αν παρκάρεις σε χώρο που γίνονται κατολισθήσεις και υπάρχει και το σχετικό σήμα, σε περίπτωση που σου πλακώσει καμιά νταμαρόπετρα το σαράβαλο, δικαιούσαι αποζημίωση;

Ορθώς, κύριε.
Το φωτεινό διάλειμά σας σήμερα έχει μεγάλη διάρκεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom