Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ρε παπαζολ......ανθρωπε που να ξερουμε???  :grin:

Επισκέπτης
και ψηφισα δωρο για το Πασχα οτι θα της κανω σεξ χωρις αυριο :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δεν ειμαι ο παπαζολ ;) καλα επειδη δεν μπορω να στειλω πμ και μαλλον θα μπαναριστω σε λιγο της φτυνω τα βυζια να της πειτε :cheesy:
Φανταζομαι τα φτυνειs για να μην .....βασκαθουν  ε??
Ναι θα τηs το πω....αν και να ξερειs,  η πολυ υγρασια μπορει να τηs επιφερει πνευμονια  :grin:

Επισκέπτης
Φανταζομαι τα φτυνειs για να μην .....βασκαθουν  ε??
Ναι θα τηs το πω....αν και να ξερειs,  η πολυ υγρασια μπορει να τηs επιφερει πνευμονια  :grin:
και επισης να της πεις οτι δεν κανουν  ετσι οι ανθρωποι :birdman: επισης τα χαιρετισματα μου στον αγιο,τριβ,μπλιζ που παραπονεθηκαν την προηγουμενη φορα :) απλα με ειχε συνεπαρει η Ερι :cheesy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
και επισης να της πεις οτι δεν κανουν  ετσι οι ανθρωποι :birdman: επισης τα χαιρετισματα μου στον αγιο,τριβ,μπλιζ που παραπονεθηκαν την προηγουμενη φορα :) απλα με ειχε συνεπαρει η Ερι :cheesy:
Θεωρησε το δεδομενο....οκ

Επισκέπτης
Με το που μου ειπεs τιs λεξειs......"κολημα"  "Ερη"  εγινε η ταυτοποιηση
Δεν χρειαστηκε  DNA
:cheesy: βασιζομαι πανω σου να μεταδωσεις τα μνμ μου.Εσενα παντως σε προλαβα αφου εισαι απο τις συμπαθειες μου και τα λεμε λιγο :) Α να μην ξεχασεις και στον ERASER να δωσεις χαιρετισματα :cheesy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:cheesy: βασιζομαι πανω σου να μεταδωσεις τα μνμ μου.Εσενα παντως σε προλαβα αφου εισαι απο τις συμπαθειες μου και τα λεμε λιγο :) Α να μην ξεχασεις και στον ERASER να δωσεις χαιρετισματα :cheesy:
Μην ανησυχειs καθολου.......Τα αισθηματα ειναι αμοιβαια  :rolleyes:

Επισκέπτης
δεν μπορω να στειλω ακομα πμ αλλα ναι αυτος ειμαι :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom