Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ε κανονισα πολλα πραγματα και τελικα δε τα φχαρηστιθηκα.Αυτη τη φορα θα το παω σε φαση οτι βρεξει ας κατεβασειτι επελεξες λαθος δηλαδη;
Ε κανονισα πολλα πραγματα και τελικα δε τα φχαρηστιθηκα.Αυτη τη φορα θα το παω σε φαση οτι βρεξει ας κατεβασειτι επελεξες λαθος δηλαδη;
Αφού τα τρώει η υψηλή κοινωνία τι να πω; Θελω ρέγκαταιριάζει το αυγό ορτυκιου με το χαβιάρι;![]()
να τρως οτι σου αρεσειΑφού τα τρώει η υψηλή κοινωνία τι να πω; Θελω ρέγκα![]()
ειχες φούρια ρε σαουλ.. και οπως λένε στο χωριό μου όποιος παει για τα πολλά χάνει και τα λίγα..Ε κανονισα πολλα πραγματα και τελικα δε τα φχαρηστιθηκα.Αυτη τη φορα θα το παω σε φαση οτι βρεξει ας κατεβασει
Αφού τα τρώει η υψηλή κοινωνία τι να πω; Θελω ρέγκα![]()
Ατιμο πραμα η στρατευση. :Sειχες φούρια ρε σαουλ.. και οπως λένε στο χωριό μου όποιος παει για τα πολλά χάνει και τα λίγα..![]()
Κοψίδια δεν παρέχει το event που ειμαι καλεσμένοςνα τρως οτι σου αρεσει![]()
ε φαε οτι σου διδουν τι να πωΚοψίδια δεν παρέχει το event που ειμαι καλεσμένος
μπραμπ ολη μερα τσοντες βλεπεις και εισαι με ορθιο το πουλι σου;
Δοκιμάζω για να μπορώ να κρίνωε φαε οτι σου διδουν τι να πω![]()
Ελπιζω να κανειs νηστεια......................απ το πανω κεφαλιΔοκιμάζω για να μπορώ να κρίνω
Ε ναι......Κι εγω το ιδιο.......Τρωω μονο νηστισιμα χταποδια , καλαμαρια. ξιφιεs , σουπιεs κτλνηστέυω μόνο Μεγάλη εβδομάδα
νηστέυω μόνο Μεγάλη εβδομάδαΕλπιζω να κανειs νηστεια......................απ το πανω κεφαλι
Ετσι αρμοζει τωρα