erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
θα παω να δω αγαπημενους φιλους και συγγενειςδεν σε ρωταω που θα πας που να θυμασαι τωρα πρεπει να τα χεις βγαλει τα εισητηρια απο το 2012![]()
θα παω να δω αγαπημενους φιλους και συγγενειςδεν σε ρωταω που θα πας που να θυμασαι τωρα πρεπει να τα χεις βγαλει τα εισητηρια απο το 2012![]()
Τα πασχατα και μεις δεν θα ειμαστε Θεσσαλονικη.Ο Notos στο Λιτοχωρο ειναι το ξεχασες Ερηλεπτοκαραλ?τα πασχατα δεν θα ειμαι θεσσαλονικηευχαριστω πολυ...
το Πάσχα είναι για χωριό![]()
το Πάσχα είναι για χωριό![]()
Nα πάτε, να αδειάσει η Αθήνα από τους παρείσακτους από μετοικεσία, και να ησυχάσουμε επιτέλους.
Το Πάσχα είναι για προσευχή και νηστεία για κατάνυξη και ηρεμία αμαρτωλοί
Nα πάτε, να αδειάσει η Αθήνα από τους παρείσακτους από μετοικεσία, και να ησυχάσουμε επιτέλους.
παρώνΕπίσης να δηλώσω ότι ο λογιστής μου είναι λέει σε μια δημιουργική ασαφεια Με όλο αυτό που γίνεται και ήταν σαν να του έπεσαν τα πλοία όξω. Θα πάω στο νικ να ησυχάσω να του σπάσω τελείως τα νεύρα αχαχαχα
α να πιστέψουν β να κάνουν προσευχή μπας και βρουν το φως το αληθινό. Γ να ζητήσουν ψυχική ανάταση δΌσοι δεν πιστεύουν, κυρία, τι πρέπει να κάνουν;![]()
είμαι περισσότερο Αθηναίος από τους περισσότερους εδώ μέσα, από πατέρα που μετράμε την καταγωγή, τώρα η Μαμά έτυχε να είναι από αλλού.Nα πάτε, να αδειάσει η Αθήνα από τους παρείσακτους από μετοικεσία, και να ησυχάσουμε επιτέλους.
Το πασχα μεγάλε είναι για Ουκρανία![]()
είμαι περισσότερο Αθηναίος από τους περισσότερους εδώ μέσα, από πατέρα που μετράμε την καταγωγή, τώρα η Μαμά έτυχε να είναι από αλλού.![]()
και που δέχεται πελάτες σπίτι του ?αχαχαχαerinal καλύτερά να μην πας στο γραφείο του " μυρίζει μπαρούτι "![]()