erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
γκαλουμποι θα σε ελεγα να παιξειςνα την παρεις μαζι στο καζινο στην ρουλετα και να της πεις μονα ζυγα η χρωμα? και να σου λεει παιξε το ιβουαρ![]()
γκαλουμποι θα σε ελεγα να παιξειςνα την παρεις μαζι στο καζινο στην ρουλετα και να της πεις μονα ζυγα η χρωμα? και να σου λεει παιξε το ιβουαρ![]()
To αλογο θα ταίριαζε πιο πολύ στον Νικ.Το αλογο της λειντι γκαγκα;που παει και μπλεκει αυτο το παιδι ο μπραμπ;
![]()
δικια σου..![]()
τον Ροσινάντε θα πω του Δον Κιχώτη![]()
μιλαω τωρα και γω με άτομο που της δώσανε ξυστό και το τριβε με σμυριδοπανογκαλουμποι θα σε ελεγα να παιξεις![]()
χοντρόμιλαω τωρα και γω με άτομο που της δώσανε ξυστό και το τριβε με μουνοπανο![]()
To αλογο θα ταίριαζε πιο πολύ στον Νικ.![]()
Ναι στο μεσαίο πόδι απ ότι φημολογείται.Γιατί;
Ειναι στραβοκανης;
Δεν ξέρω τι ειναι αυτο. Νομιζω σε καποια διαφήμιση το έχω δει.μιλαω τωρα και γω με άτομο που της δώσανε ξυστό και το τριβε με σμυριδοπανο![]()
Θα σας πατάξω μην νομιζεις παλιο συμμοριτεςχοντρό![]()
κακό που θα μας κάνεις.......αργά ή γρήγορα κάποιος θα μας πατάξειΘα σας πατάξω μην νομιζεις παλιο συμμοριτες![]()
Φίλε να παταχτεί η μπαζοαποφυγή?κακό που θα μας κάνεις.......αργά ή γρήγορα κάποιος θα μας πατάξει
με κόβει στον καβάλοΝαι στο μεσαίο πόδι απ ότι φημολογείται.
απλά ενημέρωσε στο τσεκ ιν τον κόσμο να μην μπει μαζί σου.....κρίμα είναι
Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο διαλεξε μια θεση κοντα στην ουρα,και να βλεπει διαδρομο.πρόκειται να ταξιδεψω με αεροπλάνο λετε να παρω τηλέφωνο την εταιρία να την ρωτήξω αν ο πιλότος εχει περασει τεστ κοπώσεως, τι τριγλυκερίδια εχει και αν εχει περασει ψυχολογικά τεστ; η να εμπιστευτώ την τύχη μου μιας και οπως διαπιστώσαμε όλοι με τον μπλιζ μου έχει ανοίξει..![]()