NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
αι θινκ δευ αρ πλεινγκ γουιδ μπερντς εντΟοοο ριλι??? Αρ δεη γυμναζονται ορ μειμπι γκαμανε ???![]()
![]()
αι θινκ δευ αρ πλεινγκ γουιδ μπερντς εντΟοοο ριλι??? Αρ δεη γυμναζονται ορ μειμπι γκαμανε ???![]()
![]()
Κι υστερα λενε τουs Ελληνεs τεμπεληδεsαι θινκ δευ αρ πλεινγκ γουιδ μπερντς εντπουσικατσ
ειμαι σε συντιριτικη αγωγη![]()
νομιζω κατι καναμε μ αυτο το μαλγειρανά 8 ώρες τα χάπια σου και θα γίνεις πέρδικα![]()
Eτσι πρεπει ......προφυλακτικο παντουειμαι σε συντιριτικη αγωγη![]()
θυμασαι που ειχες και συ το προβλημα με το σαιτ που το γραψαμε πριν 3-4 μερες? ως δια μαγειας λυθηκε τωραEτσι πρεπει ......προφυλακτικο παντου![]()
![]()
Εγω χρειαστηκε να κανω επαναφορα συστηματοs γιατι νομιζα οτι μονο εγω ειχα το προβλημα :Sθυμασαι που ειχες και συ το προβλημα με το σαιτ που το γραψαμε πριν 3-4 μερες? ως δια μαγειας λυθηκε τωρα![]()
έλα, λες?νομιζω κατι καναμε μ αυτο το μαλγειρ![]()
αντε να καλοκαιριασει να βαλω καμια σκορπινα 2κιλη στη σχαραφιλέτο ψαριού Μπλιζ ούτε ένα κοκαλάκι, αλλά νησιώτης είμαι λες να μην ξέρω από ψάρια? ;)
μια φορα ενας γνωστος μου καβατζης(!) με τρολαρε του λεω πιασε ενα μαγικο βουνο λαζαριδη και μου λεει εχει μονο μια φιαλη του τομας μαν την θελεις?Kι ένα ( άντε δύο ) μπουκάλια Λευκό Γεροβασιλείου.
αντε να καλοκαιριασει να βαλω καμια σκορπινα 2κιλη στη σχαρα![]()
Εμείς είμαστε υπερφίαλοι δε μασάμε από τέτοιαμια φορα ενας γνωστος μου καβατζης(!) με τρολαρε του λεω πιασε ενα μαγικο βουνο λαζαριδη και μου λεει εχει μονο μια φιαλη του τομας μαν την θελεις?![]()
εγω θα βαλω μια πλατη αρνισιααντε να καλοκαιριασει να βαλω καμια σκορπινα 2κιλη στη σχαρα![]()
Μην μαs κολαζειs.........Μερεs νηστειαs, προσευχηs και
Δεν συμφερει με την γιδα....θα την φαει ολη σ ενα γευμα και την αλλη μερα ξανα μανα τα ιδιαΗ γιδα πλησιαζει!!!!
Λιγο να βοηθησουν και οι κλωνοι του κ. gl ...