blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
επισης μπλιζ θελω να πω οτι εχω φτιαξει τραχανα με γαλατακι φρεσκο αλλα δεν μου αρεκει να τον τρωγω![]()
Και ποίος θα τον φάει;
Αι γαλαί;
επισης μπλιζ θελω να πω οτι εχω φτιαξει τραχανα με γαλατακι φρεσκο αλλα δεν μου αρεκει να τον τρωγω![]()
Ο πούστος στα καλά του είναι αλλά η πλάτη πονάει, ψύξη μάλλον.το πούτσο ναναι καλά φίλε και η πλάτη θα περάσει.
Μασαζάκι.
Λογικο δεν ειναι Ερη?Και τον Λεγκολα τον γαμησε ενας πακιστανος και εκανε θρεντ για να τον τιμησει.ο αλλος γαμησε μια μετρια γκομενα και εκανε θρεντ τιμης και δοξας.![]()
![]()
![]()
Τ αγαπημένο σου φαγητό, άσε μην πεις. Ξέρωεχω φτιαξει και χυλοπιπεςσυνηθως τα κανω δωρο η τα τρωνε οι στενοι συγγενεις φιλοι κτλ
![]()
Υπαρχει αντρας που θα του εφτιαχνα τραχανα και θα μου καθοταν γιαυτο;Ούτε με τον τραχανά δε σου έκατσε? Στο επόμενο φτάξε μουσακά.
Ούτε για κανέναν άλλο λόγο αλλά δε το λέμε παραέξω.Υπαρχει αντρας που θα του εφτιαχνα τραχανα και θα μου καθοταν γιαυτο;![]()
![]()
εχω φτιαξει και χυλοπιπεςσυνηθως τα κανω δωρο η τα τρωνε οι στενοι συγγενεις φιλοι κτλ
![]()
ακροθαλασαλ σκεψου τι θα γινει αν ανοιξω εχω θρεντ τιμης και οδξης στον ηρωα χαχαχαχαχαχααχΛογικο δεν ειναι Ερη?Και τον Λεγκολα τον γαμησε ενας πακιστανος και εκανε θρεντ για να τον τιμησει.
παλι να γαμησεις πας; αν βαλεις κριτικη να με στειλλεις κανα υπογλώσσιομόλις με ειδοποίησαν από το κοντρόλ ότι το ψαράκι που παρήγγειλα είναι έτοιμο
διάλειμμα για διαφημίσεις και κάποτε μαζί σας.
ΓιουβαρλακιαΤ αγαπημένο σου φαγητό, άσε μην πεις. Ξέρω![]()
ακροθαλασαλ σκεψου τι θα γινει αν ανοιξω εχω θρεντ τιμης και οδξης στον ηρωα χαχαχαχαχαχααχ
σιγα το φαιΥπαρχει αντρας που θα του εφτιαχνα τραχανα και θα μου καθοταν γιαυτο;![]()
![]()
Μονο μην γραψεις οτι γουσταρεις να σε ροχαλιαζει.Δεν θα το αντεξω.ακροθαλασαλ σκεψου τι θα γινει αν ανοιξω εχω θρεντ τιμης και οδξης στον ηρωα χαχαχαχαχαχααχ
σιγα το φαι
οχι δεν μου καθεται κανειςΒρήκατε τον ήρωα;
Οι χυλόπιτες είναι τ αγαπημένο ή μάλλον το σύνηθες φαγητό σου. Αυτό έγραψαΓιουβαρλακια![]()
ε δεν ειναι και πολυ φαι ..σιγα το φαι