House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Μπορεί να θέλει αναβάθμιση ο μοζίλας.οχι σιγουρα κατι εχω κολλησει τρωει φλασιες το λαπτοπι ξαφνικα στο φορτωμα των σελιδων ενω η συνδεση μου ειναι κανονι
Μπορεί να θέλει αναβάθμιση ο μοζίλας.οχι σιγουρα κατι εχω κολλησει τρωει φλασιες το λαπτοπι ξαφνικα στο φορτωμα των σελιδων ενω η συνδεση μου ειναι κανονι
για βαλε λινκ μανδοκίμασε και με κανένα φρη (φακ)![]()
για βαλε λινκ μαν
ελπιζω να μην μου βγαλει μνμ ο μακαφης α γαμησου τσαμπατζη φτιαξτο μονο σου μαλακα![]()
ρίξε μια ματιά εδώ, αλλιώς απευθύνσου στο Ντουντάρα η στον Τσολιά πσολιάτο προβλημα ειναι λεει c: users/το ονομα μου χρηστη/appdata?roaming?netmon/netmon exe
φιλε δεν πιστευω να ναι γκεηδες να μου ζητησουν κωλο για να το φτιαξουν?ρίξε μια ματιά εδώ, αλλιώς απευθύνσου στο Ντουντάρα η στον Τσολιά πσολιά
φιλε δεν πιστευω να ναι γκεηδες να μου ζητησουν κωλο για να το φτιαξουν?![]()
Τσοντες βλεπει ολη την ωρα τι περιμενεις ο ανωμαλοςΚατεβασε απο τορρεντ κανενα σπασμενο νορτον η κατι τετειο και προσπαθησε να τον απομονωσει.Αν δεν μπορει το αντιβαιρους κανε ενα μπακ απ και κοπανα του φορματ.Το φορματ ολα τα ισιωνει...
Τσοντες βλεπει ολη την ωρα τι περιμενεις ο ανωμαλος
Θυμάμαι τον Σφακιανακη σε ενα σεμιναριο μας ελεγε ποσοι την εχουν πατησει απο ιους![]()
τον μπολντη τον εχω κραξει θα μου πει σαλτα γαμησου πετα το απ το μπαλκονιεχεις κανένα προγραμμα για ιούς; Αν εχεις κάνε σάρωση καλη μπας και στο βγάλει, αν δεν στο βγαλει κατεβασε το avast που σου ειπε ο νικ την απλη μορφη που ειναι τζαμπε και μετα κανε σαρωση παλι. Αν δεν στο βγαλει και τοτε δες τι σου λεει ο αβαστ και ψαξε στο νετ μπας και βρεις αν καποιος το εχει βγαλει τζαμπε. αν δεν βρεις στειλε πμ στον μπολ αν δεν σε βοηθησει ο μπολ ανοιξε θρεντ και αν δεν γινει ουτε τοτε κατι η πληρωσε να στο φτιαξουν τσιγκουνη ειτε πετα το απο το παραθυρο και παρε αλλο
ο σφακιανακης της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματοςλουλούδια άφηνε στα σεμινάρια, γιατί στις πίστες μας τα έχει κόψει![]()
δεν μπορω να θυμηθω ενα νικ ρε συ που με ειχε βοηθησει σε ενα θεμα που ειχα πολυ δυσκολο δεν το έβρισκα με τιποτα ανοιγε ο γκουγκλης και δεν εμπαινε πουθενα με τιποτα ομως. Τι σκαν τι ετσι τι γιουβετσι τι φιλοι που ηξεραν απο υπολογιστες και με λεει αυτος εχεις λαπ τοπ; μηπως εχει πεσει η μπαταρια και εχεις λαθος ημερομηνια; και ηταν αυτο και εφτιαξε, Θεος.τον μπολντη τον εχω κραξει θα μου πει σαλτα γαμησου πετα το απ το μπαλκονι![]()
ο σφακιανακης της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος![]()
θενκς παιδια εχω βαλει το μαλγουερ να τρεχει αλλα πρεπει να φυγω εχωεπειγουσα δουλειαεπειγον γαμησι θα ξαναπροσπαθησω μετα να δω τι εκανε ,τον κολλησα μαλλον απο λινκ εδω που σε εστελνε σε τορεντ για κατεβασμα στα ερασιτεχνικα της σιρινας![]()
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχχαχχχα
μα κι αυτο το μπου εδω κανουμε ιατρικες τηλεδιαγνωσεις και κολλησαμε τωρα σε ενα κωλο ιο?δεν μπορω να θυμηθω ενα νικ ρε συ που με ειχε βοηθησει σε ενα θεμα που ειχα πολυ δυσκολο δεν το έβρισκα με τιποτα ανοιγε ο γκουγκλης και δεν εμπαινε πουθενα με τιποτα ομως. Τι σκαν τι ετσι τι γιουβετσι τι φιλοι που ηξεραν απο υπολογιστες και με λεει αυτος εχεις λαπ τοπ; μηπως εχει πεσει η μπαταρια και εχεις λαθος ημερομηνια; και ηταν αυτο και εφτιαξε, Θεος.![]()