Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
οχι σιγουρα κατι εχω κολλησει τρωει φλασιες  το λαπτοπι ξαφνικα στο φορτωμα των σελιδων ενω η συνδεση μου ειναι κανονι
Μπορεί να θέλει αναβάθμιση ο μοζίλας.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
για βαλε λινκ μαν

ελπιζω να μην μου βγαλει μνμ ο μακαφης α γαμησου τσαμπατζη φτιαξτο μονο σου μαλακα  :2funny:

δοκίμασε με τα φρη "avast" ή "avg" μπορέι να είναι και μάλγουερ, κατέβασε το Malwarebytes Anti-Malware

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
το προβλημα ειναι λεει  c: users/το ονομα μου χρηστη/appdata/roaming/netmon/netmon exe

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
φιλε δεν πιστευω να ναι γκεηδες να μου ζητησουν κωλο για να το φτιαξουν? :2funny:

δεν ξερω μαν, απλά έχω δει που αναφέρονται σε εξειδικευμένα πράγματα για η/υ, δεν τους παρακολουθώ, μόνο στο άγιο μπαίνω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εχεις κανένα προγραμμα για ιούς; Αν εχεις κάνε σάρωση καλη μπας και στο βγάλει, αν δεν στο βγαλει κατεβασε το avast που σου ειπε ο νικ την απλη μορφη που ειναι τζαμπε και μετα κανε σαρωση παλι. Αν δεν στο βγαλει και τοτε δες τι σου λεει ο αβαστ και ψαξε στο νετ μπας και βρεις αν καποιος το εχει βγαλει τζαμπε. αν δεν βρεις στειλε πμ στον μπολ αν δεν σε βοηθησει ο μπολ ανοιξε θρεντ και αν δεν γινει ουτε τοτε κατι η πληρωσε να στο φτιαξουν τσιγκουνη ειτε πετα το απο το παραθυρο και παρε αλλο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Κατεβασε απο τορρεντ κανενα σπασμενο νορτον η κατι τετειο και προσπαθησε να τον απομονωσει.Αν δεν μπορει το αντιβαιρους κανε ενα μπακ απ και κοπανα του φορματ.Το φορματ ολα τα ισιωνει...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επισης δες στα θρεντ υπολογιστων ισως υπαρχει ειδικο θρεντ για ιους που σε βοηθήσει

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κατεβασε απο τορρεντ κανενα σπασμενο νορτον η κατι τετειο και προσπαθησε να τον απομονωσει.Αν δεν μπορει το αντιβαιρους κανε ενα μπακ απ και κοπανα του φορματ.Το φορματ ολα τα ισιωνει...
Τσοντες βλεπει ολη την ωρα  τι περιμενεις ο ανωμαλος  :2funny:

Θυμάμαι τον Σφακιανακη σε ενα σεμιναριο μας ελεγε ποσοι την εχουν πατησει απο ιους  :orchestra:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Τσοντες βλεπει ολη την ωρα  τι περιμενεις ο ανωμαλος  :2funny:

Θυμάμαι τον Σφακιανακη σε ενα σεμιναριο μας ελεγε ποσοι την εχουν πατησει απο ιους  :orchestra:

λουλούδια άφηνε στα σεμινάρια, γιατί στις πίστες μας τα έχει κόψει  :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
εχεις κανένα προγραμμα για ιούς; Αν εχεις κάνε σάρωση καλη μπας και στο βγάλει, αν δεν στο βγαλει κατεβασε το avast που σου ειπε ο νικ την απλη μορφη που ειναι τζαμπε και μετα κανε σαρωση παλι. Αν δεν στο βγαλει και τοτε δες τι σου λεει ο αβαστ και ψαξε στο νετ μπας και βρεις αν καποιος το εχει βγαλει τζαμπε. αν δεν βρεις στειλε πμ στον μπολ αν δεν σε βοηθησει ο μπολ ανοιξε θρεντ και αν δεν γινει ουτε τοτε κατι η πληρωσε να στο φτιαξουν τσιγκουνη ειτε πετα το απο το παραθυρο και παρε αλλο
τον μπολντη τον εχω κραξει θα μου πει σαλτα γαμησου πετα το απ το μπαλκονι  :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
θενκς παιδια εχω βαλει το μαλγουερ να τρεχει  αλλα πρεπει να φυγω εχω επειγουσα δουλεια θα ξαναπροσπαθησω μετα να δω τι εκανε ,τον κολλησα μαλλον απο λινκ εδω που σε εστελνε σε τορεντ για κατεβασμα στα ερασιτεχνικα της σιρινας  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τον μπολντη τον εχω κραξει θα μου πει σαλτα γαμησου πετα το απ το μπαλκονι  :2funny:
δεν μπορω να θυμηθω ενα νικ ρε συ που με ειχε βοηθησει σε ενα θεμα που ειχα πολυ δυσκολο δεν το έβρισκα με τιποτα ανοιγε ο γκουγκλης και δεν εμπαινε πουθενα με τιποτα ομως. Τι σκαν τι ετσι τι γιουβετσι τι φιλοι που ηξεραν απο υπολογιστες και με λεει αυτος εχεις λαπ τοπ; μηπως εχει πεσει η μπαταρια και εχεις λαθος ημερομηνια; και ηταν αυτο και εφτιαξε, Θεος. :headbang:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
θενκς παιδια εχω βαλει το μαλγουερ να τρεχει  αλλα πρεπει να φυγω εχω επειγουσα δουλεια επειγον γαμησι θα ξαναπροσπαθησω μετα να δω τι εκανε ,τον κολλησα μαλλον απο λινκ εδω που σε εστελνε σε τορεντ για κατεβασμα στα ερασιτεχνικα της σιρινας  :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
δεν μπορω να θυμηθω ενα νικ ρε συ που με ειχε βοηθησει σε ενα θεμα που ειχα πολυ δυσκολο δεν το έβρισκα με τιποτα ανοιγε ο γκουγκλης και δεν εμπαινε πουθενα με τιποτα ομως. Τι σκαν τι ετσι τι γιουβετσι τι φιλοι που ηξεραν απο υπολογιστες και με λεει αυτος εχεις λαπ τοπ; μηπως εχει πεσει η μπαταρια και εχεις λαθος ημερομηνια; και ηταν αυτο και εφτιαξε, Θεος. :headbang:
μα κι αυτο το μπου εδω κανουμε ιατρικες τηλεδιαγνωσεις και κολλησαμε τωρα σε ενα κωλο ιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom