blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
μια απορια....???
εχω γραψει εδω σε αυτο το θρεντ απιστευτες παπαρες αλλα μετα απο τοσο καιρο δεν εχω μαθει ποιος ειναι ο κυριος Saint????
Επειδή δεν παρακολουθείτε το νήμα συστηματικά.
Εχουμε δημοσιεύσει άφθονες πληροφορίες.
Κάποια στιγμή θα κάνουμε και παλι ανακεφαλαίωση.
σημειωσεις εχει κρατησει κανεις να μου δωσει γιατι κατα πασχα μερια με βλεπω να γραφουμε διαγωνισμα....
Καλημέρα Νικ. Τα σεβη μου και την αγάπη μουΓεια σου Χαιμ, γεια σου Έρη
καλημέρα Χάουζ. Δεν παίζει. με εκνευρίζειΚαλό αυτό, μπορεί και να στη μαλακώσει λίγο.Καλημέρα.
:S τι το θελες αυτό γαμώ τον Πλάτωνα, με κατέστρεψεΚαλημέρα Νικ. Τα σεβη μου και την αγάπη μου![]()
Λαρυ ο αγιος ειναι ενας κωλογερος μαθουσαλας ραμολι με το ενα ποδι στον ταφο που συχναζει σε κηδειες για να τρωει κουλουρακια και ελιτσες και πηδαει τις νοσοκομες στο γηροκομειο και τις γριες στα ΚΑΠΗ.νομιζω πως η ερι καπου τα εχει γραμμενα αλλα δεν νομιζω να μου τα δωσει να τα δω.
Την φιλικη μου αγαπη εννοω:S τι το θελες αυτό γαμώ τον Πλάτωνα, με κατέστρεψε
Λαρυ ο αγιος ειναι ενας κωλογερος μαθουσαλας ραμολι με το ενα ποδι στον ταφο που συχναζει σε κηδειες για να τρωει κουλουρακια και ελιτσες και πηδαει τις νοσοκομες στο γηροκομειο και τις γριες στα ΚΑΠΗ.
Ε και; εδω θα με δωκεις ελια για να με πασάρεις σε κανα στραβωμενο μπας και ησυχασεις. Να μην το εκτιμησω;και αυτή Πλατωνική είναι![]()
τωρα με καλυψες thank you εριμπαλιτσα μου φιλια στο χνουδωτο μουτρακι σου
Που να ηξεραν λαρυ οτι εχω μαλλια και στα μουτρατωρα με καλυψες thank you εριμπαλιτσα μου φιλια στο χνουδωτο μουτρακι σου
ο Μπλιζ θα βγάλει τις φωτογραφίες του γάμου σουΕ και; εδω θα με δωκεις ελια για να με πασάρεις σε κανα στραβωμενο μπας και ησυχασεις. Να μην το εκτιμησω;![]()
ο μπλιζ θα ειναι πλουσιος με τους αριθμους που του εδωσα και ουτε θα τον απασχολησουν ολα αυτα.ο Μπλιζ θα βγάλει τις φωτογραφίες του γάμου σου