Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μ αρεσει που ειναι και απολυτος,ολοι οι αντρες και ολες οι γυναικες.
 Εμένα μου αρέσει που γράφει σαν να απαντά κακος μαθητής δημοτικού έκθεση ο οποίος προσπαθεί με βια να σχηματισει προταση και να γεμίσει μια σελίδα . " Σας αρέσει να διαβάζετε;" Ναι εμένα μου αρέσει να διαβάζω όπως άλλωστε αρέσει σε όλους τους ανθρώπους να διαβάζουν. χαχααχαχαχαχχα

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
 Εμένα μου αρέσει που γράφει σαν να απαντά κακος μαθητής δημοτικού έκθεση ο οποίος προσπαθεί με βια να σχηματισει προταση και να γεμίσει μια σελίδα . " Σας αρέσει να διαβάζετε;" Ναι εμένα μου αρέσει να διαβάζω όπως άλλωστε αρέσει σε όλους τους ανθρώπους να διαβάζουν. χαχααχαχαχαχχα
Τελευταια απαντηση στο παραπανω post: Θα χαρω πολυ να σας εξυπηρετησω  :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος επιστημουνικά γιατι κινδυνεύει κανείς αν δει αυτό το φαινόμενο ; :think:

να στω πώ επιστημονικά να το πιάσεις ! ..επειδή το ένα σώμα κρύβεται πίσω απο το άλλο η ακτινοβολία που ελευθερώνεται είναι πάρα πολύ δυνατή ( κόντρα πιπέτο ) αν με πιάνεις ! και χρειάζεσαι γυαλιά  ηλεκτροσυγκολλητή  :sunglasses: :sunglasses: :rockon:
:2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να στω πώ επιστημονικά να το πιάσεις ! ..επειδή το ένα σώμα κρύβεται πίσω απο το άλλο η ακτινοβολία που ελευθερώνεται είναι πάρα πολύ δυνατή ( κόντρα πιπέτο ) αν με πιάνεις ! και χρειάζεσαι γυαλιά  ηλεκτροσυγκολλητή   :sunglasses: :sunglasses: :rockon:
:2funny:
:think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.697
Πόντοι
26.096
  Έκλειψη στην αστρονομία είναι το φαινόμενο κατά το οποίο επηρεάζεται η φωτεινότητα ενός ουράνιου σώματος, είτε διότι εισέρχεται στη σκιά ενός άλλου ουράνιου σώματος, είτε διότι ένα άλλο ουράνιο σώμα εισέρχεται ανάμεσα σε εκείνο και τον παρατηρητή. Η έκλειψη είναι μία μορφή συζυγίας.

έκθλιψη θηλυκό
    η παραγωγή χυμού από καρπούς (μήλα, ελιές, κλπ.) με τη χρήση μεγάλης πίεσης
    (γραμματική) η αποβολή ενός φωνήεντος από το τέλος μιας λέξης η οποία προφέρεται πριν από λέξη με αρχικό φωνήεν

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.697
Πόντοι
26.096
sexy-long-legs-in-red-high-heels-oleksiy-maksymenko.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.697
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.697
Πόντοι
26.096
αλλοι πιστευουν ομως στην ¨μετενσαρκωση¨  ;)
Ορθον!
Υπαρχουν επισης και οι κλωνοι. Ρωτηστε τον κ. gl για τους κλωνους. Ειναι διοικητης της 7ης στρατιας τεθωρακισμενων κλωνων.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Ορθον!
Υπαρχουν επισης και οι κλωνοι. Ρωτηστε τον κ. gl για τους κλωνους. Ειναι διοικητης της 7ης στρατιας τεθωρακισμενων κλωνων.
τους εχει σαν παιδια του παντως ο γλιτσας...ολα κι ολα...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.697
Πόντοι