erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Μετρήστε λεκάνη για να ξέρετε αν σας κάτσει
Υπερυθρη ακτινοβολια που δεν προστατευεται απο τα συνηθισμενα γυαλια.Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος επιστημουνικά γιατι κινδυνεύει κανείς αν δει αυτό το φαινόμενο ;
Μ αρεσει που ειναι και απολυτος,ολοι οι αντρες και ολες οι γυναικες.καθημερινές στιγμές στην Ελλάδα βρε αχβαχαλ
Θα κουβαλαμε μεζουρα μαζι μας δηλαδη?
Μετρήστε λεκάνη για να ξέρετε αν σας κάτσει
Εμένα μου αρέσει που γράφει σαν να απαντά κακος μαθητής δημοτικού έκθεση ο οποίος προσπαθεί με βια να σχηματισει προταση και να γεμίσει μια σελίδα . " Σας αρέσει να διαβάζετε;" Ναι εμένα μου αρέσει να διαβάζω όπως άλλωστε αρέσει σε όλους τους ανθρώπους να διαβάζουν. χαχααχαχαχαχχαΜ αρεσει που ειναι και απολυτος,ολοι οι αντρες και ολες οι γυναικες.
Αυτες οι έρευνες μας εχουν τρελανει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παρε και ενα μετρο καλου κακου χαχαχαχαχαχΘα κουβαλαμε μεζουρα μαζι μας δηλαδη?
Τελευταια απαντηση στο παραπανω post: Θα χαρω πολυ να σας εξυπηρετησωΕμένα μου αρέσει που γράφει σαν να απαντά κακος μαθητής δημοτικού έκθεση ο οποίος προσπαθεί με βια να σχηματισει προταση και να γεμίσει μια σελίδα . " Σας αρέσει να διαβάζετε;" Ναι εμένα μου αρέσει να διαβάζω όπως άλλωστε αρέσει σε όλους τους ανθρώπους να διαβάζουν. χαχααχαχαχαχχα
Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος επιστημουνικά γιατι κινδυνεύει κανείς αν δει αυτό το φαινόμενο ;
να στω πώ επιστημονικά να το πιάσεις ! ..επειδή το ένα σώμα κρύβεται πίσω απο το άλλο η ακτινοβολία που ελευθερώνεται είναι πάρα πολύ δυνατή ( κόντρα πιπέτο ) αν με πιάνεις ! και χρειάζεσαι γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητή
α ρε και να ταν ο απολυτος εδω να το εβλεπε..[facebook]]
α ρε και να ταν ο απολυτος εδω να το εβλεπε..
αν και νομιζω οτι απο καπου μας βλεπει ακομα ;)
αλλοι πιστευουν ομως στην ¨μετενσαρκωση¨ ;)Κατα το νηματοθετη δεν υπαρχει ζωη μετα θανατον, κυριε.
Ορθον!αλλοι πιστευουν ομως στην ¨μετενσαρκωση¨ ;)
τους εχει σαν παιδια του παντως ο γλιτσας...ολα κι ολα...Ορθον!
Υπαρχουν επισης και οι κλωνοι. Ρωτηστε τον κ. gl για τους κλωνους. Ειναι διοικητης της 7ης στρατιας τεθωρακισμενων κλωνων.
τους εχει σαν παιδια του παντως ο γλιτσας...ολα κι ολα...