astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
[facebook]]
σου εδωσε αδεια η Ερη να ανεβασεις βιντεο της !!
[facebook]]
Καλώς να έρθετε στην παρέα μας αν το επιθυμείτε.Ενα ροσολι ειναι οτι πρεπει για την περισταση !!!
Καλώς να έρθετε στην παρέα μας αν το επιθυμείτε.
σου εδωσε αδεια η Ερη να ανεβασεις βιντεο της !!![]()
Τωρα που το βλέπω, φτυστή με το άβαταρ της είναι![]()
αφού υπάρχει δημόσια φαντάστηκα ότι δεν χρειάζεται.
ήθελα να την θαυμάσουν όλοι!!![]()
Ευχαριστώ Φίλε Μου.
Θα πιούμε ένα λικεράκι με κοινούς μας φίλους το βράδυ στην υγειά σας.![]()
Θα αποδώσω τα δέοντα με χαρά.Να δώσετε χαιρετισμούς σε όλους!
Να τους πείτε ότι τους αγαπώ και μου λείπει η παρέα τους!!!
Υ.Γ. Μαζί σας να έχετε λίγο φασκόμηλο, λίγη ματζουράνα και τέϊον. Πιθανώς να σας χρειασθούν αν κάποιος από την παρέα σας θελήσει να πιει παραπάνω ...![]()
![]()
![]()
Καλό ταξίδι κύριε Σπιτόχαρε! Εύχομαι να έχετε ομορφιές να σας συνοδεύουν...Θα αποδώσω τα δέοντα με χαρά.
Όσα για τα υπόλοιπα ξέρετε πως έχω φροντίσει για τα panda.
κουκλα ειμαι να σκασετε![]()
τα οποία πάνδα ειναι γνωστόν οτι γαμιουνταιΘα αποδώσω τα δέοντα με χαρά.
Όσα για τα υπόλοιπα ξέρετε πως έχω φροντίσει για τα panda.
συγφνωμη δεν ειδες το βινδεο; θεα ειμαικουκλα χααχχαχχαχαχχχχαχαχχχχαχ μπραβο ερι με εφτιαξες την μερα !!!!!! να σου πω και ενα αλλο εγω εισαι και ψηλη χααχαχχχχαααχχχαχαχαχχαχαχαχχααχχαχαχ!!!!!!!!
Καλό ταξίδι κύριε Σπιτόχαρε! Εύχομαι να έχετε ομορφιές να σας συνοδεύουν...
Ευχαριστώ και καλησπερίζω.Καλό ταξίδι κύριε Σπιτόχαρε! Εύχομαι να έχετε ομορφιές να σας συνοδεύουν...
Ναι αυτό σημαίνει, από κει το έχω αντλήσει.Εις την slang, το House of Fun σημαίνει μπουρδέλο.
Χωρις να αναιρώ την ορθή μετάφραση που δώσατε, κύριε!![]()
συγφνωμη δεν ειδες το βινδεο; θεα ειμαι
Το ψωμάκι να βγαίνει λαρυ με το μεγαλο παπαρι..ποιο αυτο απο το νασιοναλ τζεογκραφικ για τον αμαζονιο με την προστατευομενη βιδρα ......!!!!!! συ εισουν και κοψοχολιατστικα που πηγες τρεις μερες και σε εψαχνα τωρα γυρνας και ντοκυμαντερια για ταχα ζωα υπο εξαφανηση?
Λες να χύνουν για μένα?Χαουζ να προσέχεις εκεί στα ταξίδια μην σε κλέψει καμιά ταξιδιάρα και κλαίνε εδω στην ερωτικην πολη με μαυρο δακρυ πολλές..
![]()
![]()