erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
οχιαν ακουμπησεις το δαχτυλο επανω ποναει?![]()
οχιαν ακουμπησεις το δαχτυλο επανω ποναει?![]()
ερη μη φοβασαι.αλλη μια φιλη μου το ειχε και πεθανε![]()
ερη μη φοβασαι.αλλη μια φιλη μου το ειχε και πεθανε![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαλες να σπασε και το δαχτυλο τυπε???![]()
![]()
![]()
μη γελάς, η γάγγραινα παραμονέυει και μετά κουτσή ποιος θα σε πάρει? ούτε σταγόνα από το Μπραμπ
να μην ευχεσαι να εχεις πονους ρε σαουλ. Εξαλλου συντομα τελειωνεις μην σκαςΔε μπορουσα να το παθω εγω στο γονατο να βγω ΕΥ? Τις καλυτερες ευκαιριες χανω... :-
μαυρη γατα και κουτσημη γελάς, η γάγγραινα παραμονέυει και μετά κουτσή ποιος θα σε πάρει? ούτε σταγόνα από το Μπραμπ![]()
Pain lasts a minute glory is foreverνα μην ευχεσαι να εχεις πονους ρε σαουλ. Εξαλλου συντομα τελειωνεις μην σκας
μην μαζεψει κανα υγρο φοβαμαι, παιζει να ειναι απο την μεση ολο αυτο;μη γελάς, η γάγγραινα παραμονέυει και μετά κουτσή ποιος θα σε πάρει? ούτε σταγόνα από το Μπραμπ![]()
:-*![]()
βγαζω και νυχια κανονισε
με ενα φιλι και καθαρισες
γιατι δεν τραβας μια επισκληριδιο?μην μαζεψει κανα υγρο φοβαμαι, παιζει να ειναι απο την μεση ολο αυτο;![]()
χαχααχαχχαχααχχαχχαχαχαχχαχαχαχααχχαααχαχχαχαχαχχαχααχχαχααχχαχαγιατι δεν τραβας μια επισκληριδιο?![]()
γιατι εκτός απο τον καθετηρα περιπάτου υπαρχει και καθετηρας τηλεόρασης ;
Σε εξωτερικο ιατρειο εφημερευοντος Νοσοκομειου μετατρεψατε το νημα.
Σε λιγο θα μπει και ο Αγιος και θα μας ζητησει να του βαλουμε καθετηρα περιπατου.
διαβασατε που ψαρεψα τον σεϊντ και μου ειπε οτι θαμωνας των καπη ?
τωρα ξερουμε ποιος ειναι ;P
τι άλλο θα ακούσουμεμην μαζεψει κανα υγρο φοβαμαι, παιζει να ειναι απο την μεση ολο αυτο;![]()
γιατι εκτός απο τον καθετηρα περιπάτου υπαρχει και καθετηρας τηλεόρασης ;![]()