erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν ξέρω αν είναι χτύπημα τεσπα θα δείξειβάλε κάουντερπέιν
αν είναι χτύπημα πάγο
δεν ξέρω αν είναι χτύπημα τεσπα θα δείξειβάλε κάουντερπέιν
αν είναι χτύπημα πάγο
βαλε ενα υποθετο βολταρεν και ενα υποθετο λοναριντ ταυτοχροναΠρέπει να εχω γαμήσει με κάποιο τρόπο το γόνατό μου
γερασες μωρη καμπια και χαμπαρι δεν πηρες...δεν το χτυπησες το γονατο, τα αρθριτικα σου ειναι...δεν ξέρω αν είναι χτύπημα τεσπα θα δείξει
δεν ξέρω αν είναι χτύπημα τεσπα θα δείξει
:o ρε πας να με εξοντώσεις για να παντρευτείς την ροζυ;βαλε ενα υποθετο βολταρεν και ενα υποθετο λοναριντ ταυτοχρονα
αν δεν περασει ο πονος να με χεσεις μετα:o ρε πας να με εξοντώσεις για να παντρευτείς την ροζυ;
εγω λέω να πας να γαμηθείςάλλη φορά να βάζεις μαξιλάρι στα 4 στα πατώματα
αχχααχαχαχαχαχαχαχάλλη φορά να βάζεις μαξιλάρι στα 4 στα πατώματα
το δουλευει το υποθετο ο τσομπανης το γνωριζει καλα:o ρε πας να με εξοντώσεις για να παντρευτείς την ροζυ;
εγω λέω να πας να γαμηθείς
Δεν πονάει τόσο αλλα σε κραδασμό η αν κάνω διάταση και ακουμπάω τεντωμένο το γόνατο ποναει :thinkόαν δεν περάσει ο πόνος να με χέσεις μετα
καναν μηνισκο θα φαγες.....βαλε παγο,παρε παυσιπονα και αργοτερα μαγνητικηΔεν πονάει τόσο αλλα σε κραδασμό η αν κάνω διάταση και ακουμπάω τεντωμένο το γόνατο ποναει :thinkό
αυτά που λέει ο γλ και να αποφεύγεις τακούνια κλπ.Δεν πονάει τόσο αλλα σε κραδασμό η αν κάνω διάταση και ακουμπάω τεντωμένο το γόνατο ποναει :thinkό
αν ακουμπησεις το δαχτυλο επανω ποναει?Δεν πονάει τόσο αλλα σε κραδασμό η αν κάνω διάταση και ακουμπάω τεντωμένο το γόνατο ποναει :thinkό
εσυ με ποσα δαχτυλα και πανω πονας;αν ακουμπησεις το δαχτυλο επανω ποναει?
λες να σπασε και το δαχτυλο τυπε???αν ακουμπησεις το δαχτυλο επανω ποναει?
ναι τυπελες να σπασε και το δαχτυλο τυπε???
Μην με λετε τετοια ρε παιδια..καναν μηνισκο θα φαγες.....βαλε παγο,παρε παυσιπονα και αργοτερα μαγνητικη