KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
σε ενοχλεί που λεω την γυναικα σου ξινη; Η αληθεια σε πειραζει τοσο η κατι αλλο που δεν μας εχεις πει ακομα;
Σαλτα και γαμήσου.
Τα λέμε αυριο
σε ενοχλεί που λεω την γυναικα σου ξινη; Η αληθεια σε πειραζει τοσο η κατι αλλο που δεν μας εχεις πει ακομα;
Καλά μην χαλιέσαι. Μην χάνεις και το χιουμορ σου. Απλά να προσεχεις γιατι μπαινεις και απο το σπιτι τελευταιώς και οι γυναικες ειμαστε πονηρα πλασματα. Παλια καποιες βρηκαν τους λογαριασμους μπηκαν και τους ξεκωλιασαν τους αντρες τους. Βλεπεις εχετε και παιδια. Μην εχουμε κανα ατυχημα και καμια εριναλ ειναι η συζυγος και σε κλαιμε μετα. ως φιλοι πρεπει να σε ενημερώσουμε .Σαλτα και γαμήσου.
Τα λέμε αυριο![]()
τι κάνεις σαουλ; πως πανε τα ελληνικά στρατα;Απο ολες τις πλακες που εχουν ειπωθει εδω περα αυτη σε πειραξε δηλαδης;
Αλλα νταξυ μην τρελενεσαι δε θα σου ξανακανω πλακα για τη γυναικα σου.
Σε παρακαλω οχι μη μου γαμισεις φιλικα παντα....![]()
Μας τα εκανε πουτανα ο καμενος ομως πλησιαζει ο καιρος...τι κάνεις σαουλ; πως πανε τα ελληνικά στρατα;
με το καλο πουλι μου..Μας τα εκανε πουτανα ο καμενος ομως πλησιαζει ο καιρος...![]()
ωρα για το πλυσιμο των πιατων;Σαλτα και γαμήσου.
Τα λέμε αυριο![]()
μετα θα γινε χαμος σαουλ.. θα γιορταζουν τα μιλφ την ημερα της ελευθερίας σουΜετα θα ειμαι ελευθερο πουλι και ελπιζω οχι μαραμενο
![]()
ωρα για το πλυσιμο των πιατων;
Λες να ερθουν εξω απο το στρατοπεδο με πανο και να τσακονοντε ποια θα μου την πρωτοποασει;μετα θα γινε χαμος σαουλ.. θα γιορταζουν τα μιλφ την ημερα της ελευθερίας σου![]()
ναι ρε φιλος.κατσε να δουμε λιγο τσου λου γιατι σε λιγο θα πιστεψω οτι η μπαλα ειναι τετραγωνηΤομα τελικά κέρδισε ο μονόφθαλμος
Λες να ερθουν εξω απο το στρατοπεδο με πανο και να τσακονοντε ποια θα μου την πρωτοποασει;
Τομα τελικά κέρδισε ο μονόφθαλμος
Ε εγω λυπαμαι την πρωτη που θα βρεθει στο δρομο μου, θα αισθανετε οτι την περασε μπετονιερα απο πανω οταν τελειωσουν ολα![]()
πιθανον
Καλησπερα σ ολα τα καλα παιδια του παροντος thread και ιδιαιτερα στην φιλη Ερη που επανηλθε δριμυτερη.
Eχει γραψει τυπε τωρα το απογευμα.επανήλθε? πού είναι?
Αυτή τη στιγμή την εχω βάλει να περιποιηθεί τα μέλη του σώματός μου που οαραμέλησε 2 μέρεπανήλθε? πού είναι?