erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ω ναι. Τα μάθαμε και τα χαίρια σαςΦανταστικές ιστορίες είναι αγαπητέ μου, να τα λέμε αυτα![]()
Ω ναι. Τα μάθαμε και τα χαίρια σαςΦανταστικές ιστορίες είναι αγαπητέ μου, να τα λέμε αυτα![]()
Aπό σπασμένο τηλέφωνο?Ω ναι. Τα μάθαμε και τα χαίρια σας![]()
μα δεν εργάζομαιεριναλ ακομη βγεις στην συνταξη ?
το αλλο με τον τοτο το ξερεις ?μα δεν εργάζομαι![]()
μας τα είπε ο μένδιος που έχει σπουδάσει την παντόφλα στα ΙΕΚ "παντρεύτηκα μια ξινή"Aπό σπασμένο τηλέφωνο?![]()
Έγκυρες Πηγές δλδ ;)μας τα είπε ο μένδιος που έχει σπουδάσει την παντόφλα στα ΙΕΚ "παντρεύτηκα μια ξινή"![]()
![]()
Οχι. Το μοναδικό που θυμάμαι απο εσένα στο τσατ μιμικο ειναι η κατερινα και οι ομηρικοι σας καυγάδες και το οτι συζητουσες που δεν μπορουσες να τελειωσεις. λύθηκαν τα θεματα σου αραγε;το αλλο με τον τοτο το ξερεις ?
μας τα είπε ο μένδιος που έχει σπουδάσει την παντόφλα στα ΙΕΚ "παντρεύτηκα μια ξινή"![]()
![]()
στανταρ.. γιαυτό ειναι ήρεμος, με χιουμορ, πρωτοτυπια, καλοσυνάτος, ευγενής, σοβαρός, και εξαιρετικά χορτάτος σαν άνθρωποςΛετε η γυναικα του μενδιου να ειναι μιλφαρα;![]()
μας τα είπε ο μένδιος που έχει σπουδάσει την παντόφλα στα ΙΕΚ "παντρεύτηκα μια ξινή"![]()
![]()
χαχαχαχαχαχαχα...
Υπαγω προς βρωσιν!
μεντιο δειξε το ποστ στην γυναικα σου να μπει να βρισει κι αυτηΞινός είναι ο βρωμερός άπλυτος σου κώλος βρωμιαρα.
Με εμένα και για εμένα θα μιλάς, κατάλαβες ψυχανώμαλο ?![]()
![]()
μεντιο δειξε το ποστ στην γυναικα σου να μπει να βρισει κι αυτη
η αννουλα του μπιμπι εκανε την αρχηΦίλε γαμιέσαι![]()
Μπορει να του τρεχει το μαρουλι απο τα μπατζακια....στανταρ.. γιαυτό ειναι ήρεμος, με χιουμορ, πρωτοτυπια, καλοσυνάτος, ευγενής, σοβαρός, και εξαιρετικά χορτάτος σαν άνθρωπος![]()
η αννουλα του μπιμπι εκανε την αρχη![]()
Λετε η γυναικα του μενδιου να ειναι μιλφαρα;![]()
σε ενοχλεί που λεω την γυναικα σου ξινη; Η αληθεια σε πειραζει τοσο η κατι αλλο που δεν μας εχεις πει ακομα;Ξινός είναι ο βρωμερός άπλυτος σου κώλος βρωμιαρα.
Με εμένα και για εμένα θα μιλάς, κατάλαβες ψυχανώμαλο ?![]()
![]()