Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 942K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Οι αντρες θα πρεπε. Αλλα ειναι σαν την καρετα καρετα. Ειδος προς εξαφανιση.  Τα μπαλακια ειναι διακοσμητικα. Οχι οτι εμεις ειμαστε καλυτερες.
Το γυρίζεις, πας να το σώσεις, σε καλό δρόμο είσαι.
Άκου dear, όλα αυτά είναι μύθοι, άμα το έχει η κούτρα σου να το δίνεις σε τάμα, πρόβλημά σου.
Άμα έχεις την ικανότητα να καταλάβεις ποιος και τι αξίζει έχει καλώς.
Εξάλλου μην γελιέσαι οι περισσότερες ούτε για αντρίκες ξήγες είστε ούτε για να σας γαμήσουν αντρικά.
Νιαου νιαου, you know better i think.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
η ρεγγινα ειναι απ τις ξηγημενες.εμεις σαλιες.
ρεγγινα εκτος απ το φεισμπουκ,αν θες κανα φορουμ προτεινω κοσμοπολιταν :effemine:

Δεν εχω φεισμπουκ γιατι εχω ζωη. Οσο για το σαλιες, μιλησα γενικα. Αλλα μαλλον το πηρες προσωπικα . Εσυ ξερεις το γιατι. Εγω κανω την πλακα μου.

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
καλα βρειτε πρωτα εσεις τι ακριβως θελετε και μετα ασχοληθειτε ποιος ειναι προς εξαφανηση....
Τύπε μην τρέφεις αυταπάτες, ούτε ξέρουν, ούτε θα ξέρουν.
Αν μπορούσαν να ξέρουν, δεν θα περίμεναν εμάς....

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.048
Πόντοι
216

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.856
Πόντοι
606
στο φορουμ του cosmopolitan η στο site της φιλοσοφικης για περιεχομενο επιπεδου...κι οχι χυδαιο...χαχαχαχαχα
γιατι ρε νεον?περιεχομενο επιπεδου εχουμε.
με χυδαιο χιουμορ :2on1:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
στο φορουμ του cosmopolitan η στο site της φιλοσοφικης για περιεχομενο επιπεδου...κι οχι χυδαιο...χαχαχαχαχα

Εσυ μη μιλας. Πριν λιγο μου στειλες τηλεφωνο και ποσο παει η ταριφα για να πηδηξεις. Εγω μπηκα για την πλακα μου.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.048
Πόντοι
216
Εσυ μη μιλας. Πριν λιγο μου στειλες τηλεφωνο και ποσο παει η ταριφα για να πηδηξεις. Εγω μπηκα για την πλακα μου.

το τι μπηκες και τι θες εδω αν θελουμε τα πιστευουμε...εγω δεν εκρυψα το λογο που μπηκα ποτε ομως....εχουμε μια διαφορα βλεπεις....

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
το τι μπηκες και τι θες εδω αν θελουμε τα πιστευουμε...εγω δεν εκρυψα το λογο που μπηκα ποτε ομως....εχουμε μια διαφορα βλεπεις....

Φιλε στο ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν ειμαι συνοδος. Αν εσυ θες παροχης υπηρεσιων για να πηδηξεις, εχεις απλα προβλημα. Εγω ημουν ξεκαθαρη. Εσυ παλι λιγουρης.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.048
Πόντοι
216
Φιλε στο ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν ειμαι συνοδος. Αν εσυ θες παροχης υπηρεσιων για να πηδηξεις, εχεις απλα προβλημα. Εγω ημουν ξεκαθαρη. Εσυ παλι λιγουρης.

γι αυτο μου ανελυες περιγραφη εφοσον κανεις πλακα....οκ πλκατζου...κανε το κομματι σου...οσο για το λιγουρης δεν με αφορουνε οι χαρακτηρισμοι σου...κλωνε!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.471
Πόντοι
25.467

Έυγε. Από την αρχή πρέπει να χωρίζετε την ήρα από το σιτάρι.

Αφήστε λοιπόν τους προβληματικούς λιγούρηδες, και δώστε σε εμένα τον τηλεφωνικό σας αριθμό καθώς και τιμοκατάλογο με υπηρεσίες, και σας εγγυωμαι απόλυτη εχεύθεια. Τα πάντα θα μείνουν εντός ενός  πολύ κλειστου κύκλου, που θα αποτελείται από αξιοπρεπεστατους κυρίους.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Έυγε. Από την αρχή πρέπει να χωρίζετε την ήρα προβληματικούς λιγούρηδες, και δώστε σε εμένα τον τηλεφωνικό σας αριθμό καθώς και τιμοκατάλογο με υπηρεσίες, και σας εγγυωμαι απόλυτη εχεύθεια. Τα πάντα θα μείνουν εντός ενός  πολύ κλειστου κύκλου, που θα αποτελείται από αξιοπρεπεστατους κυρίους.

Καλημερα σας!
Μεμνησο των φιλων σας οταν ελθει η βασιλεια σας!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
[quote author=Ρεγκινα Λουκου link=topic=208527.msg6150148#msg6150148 date=1425855801
[/quote]

Καλημερα, κυρια.
Καλα κανατε κσι αλλαξατε το αβαταρ σας.
Αλλωστε ως κα. Εριναλ γνωριζετε οτι το νημα μας δεν ειναι φιλικο προς τα ψοφογατα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι