lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εγκο ιρφι απο αλι τρεντ,ντεν καταλαμπαινει
Αλμπανοι νο γκαμουν?

εγκο ιρφι απο αλι τρεντ,ντεν καταλαμπαινει
Ρεγγινα μ αυτα και μ αυτα ξεχάσαμε να σε καλωσορίσουμε![]()
![]()
Καλησπερες.Ποιος κανει κουκου βραδυ Κυριακης?Ρητορικη η ερωτηση βεβαιως βεβαιως.Με εχετε ηδη καλωσορισει. Εγω δεν σας εχω καλοβρει ακομα.![]()
εισαι τυχερή μπήκες στο σωστό θρεντ εδω όλοι σφιζουμε απο νιάτα κι ομορφιά το ψωλαραδες λεφτάδες έξυπνοι κι επιτυχημένοι να τα θεωρείς δεδομέναΜε εχετε ηδη καλωσορισει. Εγω δεν σας εχω καλοβρει ακομα.![]()
Τυπε τις γυναικες πολλοι γουσταρισαν,τους κλωνους ουδεις.εισαι τυχερή μπήκες στο σωστό θρεντ εδω όλοι σφιζουμε απο νιάτα κι ομορφιά το ψωλαραδες λεφτάδες έξυπνοι κι επιτυχημένοι να τα θεωρείς δεδομένα
εγω χυνω και αργα και ειμαι και μετριοφρωνεισαι τυχερή μπήκες στο σωστό θρεντ εδω όλοι σφιζουμε απο νιάτα κι ομορφιά το ψωλαραδες λεφτάδες έξυπνοι κι επιτυχημένοι να τα θεωρείς δεδομένα
εισαι τυχερή μπήκες στο σωστό θρεντ εδω όλοι σφιζουμε απο νιάτα κι ομορφιά το ψωλαραδες λεφτάδες έξυπνοι κι επιτυχημένοι να τα θεωρείς δεδομένα
εγω χυνω και αργα και ειμαι και μετριοφρων![]()
στα ανάθεμαΣαν πανεξυπνη, πανεμορφη και με πολλα αλλα κρυφα προσοντα, που αλλου να πηγαινα?![]()
ροζυ ελπίζω της Ρεγγίνας τα κρυφά χαρίσματα να μην ειναι ανάμεσα στα σκέλια
Οποιος τα βρει ας μας ενημερωσειροζυ ελπίζω της Ρεγγίνας τα κρυφά χαρίσματα να μην ειναι ανάμεσα στα σκέλια![]()
ολες τα ιδια λετε και μετα γινεστε μπιγκ μπαμπολΜετριοφρων εισαι, χυνεις και αργά, εξυπνος δειχνεις, αν βλεπεσαι κιολας για μια φορα καλος εισαι.![]()
MEDIOcracy.Οποιος τα βρει ας μας ενημερωσει![]()
Αυτα τα κρυφα προσοντα φοβομαστε...Σαν πανεξυπνη, πανεμορφη και με πολλα αλλα κρυφα προσοντα, που αλλου να πηγαινα?![]()
esena τα δικα σου τα βρηκε ο χασοδικης;Οποιος τα βρει ας μας ενημερωσει![]()