House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Κυριακή 19.30.Ξερει καποιος ο ΠΑΟΚ ποτε παιζει και τι ωρα;
Κυριακή 19.30.Ξερει καποιος ο ΠΑΟΚ ποτε παιζει και τι ωρα;
Κυριακή 19.30.
Σκεφτηκες για 2 sec την Έρι και σου έπεσε, κατάλαβα. Σωστή τακτική την εφαρμόζω και γω όταν δεν θέλω να χύσω ακόμα.αντισταθηκα με σθενος στα χαρακωματα της ηδονης μαχομενος με τις ερινυες βυθιζοντας στα μυχια του μυαλου τα αναισχυντα θελγητρα της σεξουαλικης επιθυμιας για ενα ζευγος μελον μπουμπς![]()
Σκεφτηκες για 2 sec την Έρι και σου έπεσε, κατάλαβα. Σωστή τακτική την εφαρμόζω και γω όταν δεν θέλω να χύσω ακόμα.![]()
Σκεφτηκες για 2 sec την Έρι και σου έπεσε, κατάλαβα. Σωστή τακτική την εφαρμόζω και γω όταν δεν θέλω να χύσω ακόμα.![]()
γελάσαμε πάλι καθίκια![]()
Εμας ολο μας μαλλωνετε ενω για τον κ. Μπραμπ που τα ξεκινησε ολα αυτα δε λετε τιποτε.Μετα απο αυτή την προσβολή σας ανακοινωνω ότι θα σας γραψω και θα αποχωρήσω απο το θρέντακι και το σαιτ . σας φιλώ και καλή τύχη με τον μένδιο παρεάκι![]()
![]()
Μετα απο αυτή την προσβολή σας ανακοινωνω ότι θα σας γραψω και θα αποχωρήσω απο το θρέντακι και το σαιτ . σας φιλώ και καλή τύχη με τον μένδιο παρεάκι![]()
![]()
Ουτε πορτα θα κλεισει ουτε φως θα σβησει.
μου φαινεται ότι πρέπει να ανόιξω κανά θρεντάκι της προκοπής γιατί έτσι δεν πάει
![]()
![]()
![]()
Τυχερέ, εγώ πάω SM ( σούπερ μάρκετ για να προλλάβω όσους σκέφτονται πονηρά)
Kαλησπερα στο νημα της ποιοτητας.Τι εγινε παιδια πολυ για αγαμιες διαβαζω.Αντε καποιοι ειναι αρρωστοι.Οι υπολοιποι?Δεν εχουν καμμια θεια καμμια συγενη τελος παντων να αδειασουν τα σωληνακια τους?Ας διαβασουν τα σχετικα thread και ας πραξουν αναλογως.Το παρον νημα ειναι το νημα της πγιοτητας και της προκοπης.
στην ηλικια μας οι θειες δεν ειναι σαρανταρες και προσωπικα,δεν γαμαω γκρανυKαλησπερα στο νημα της ποιοτητας.Τι εγινε παιδια πολυ για αγαμιες διαβαζω.Αντε καποιοι ειναι αρρωστοι.Οι υπολοιποι?Δεν εχουν καμμια θεια καμμια συγενη τελος παντων να αδειασουν τα σωληνακια τους?Ας διαβασουν τα σχετικα thread και ας πραξουν αναλογως.