House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ναι αλλά πια έχουμε και νοικοκυρά στο νήμα που τα κάνει όλα "λαμπίκο" 'οπως γνωρίζετε.Γι αυτο μας λερωνετε καθε μερα το πατωμα;
Ναι αλλά πια έχουμε και νοικοκυρά στο νήμα που τα κάνει όλα "λαμπίκο" 'οπως γνωρίζετε.Γι αυτο μας λερωνετε καθε μερα το πατωμα;
Ναι αλλά πια έχουμε και νοικοκυρά στο νήμα που τα κάνει όλα "λαμπίκο" 'οπως γνωρίζετε.
σημερα εχει ρεποΝαι αλλά πια έχουμε και νοικοκυρά στο νήμα που τα κάνει όλα "λαμπίκο" 'οπως γνωρίζετε.
Ωραια τωρα το δευτερο σκελος γιατι ρολο παιζει και ο χαρακτηρας παντα...... Τα καταπινει;Γι αυτη που σου είπα, είναι ναι.
Δε γνωρίζω ακόμα. Αλλά γιατί όχι. "Κουκούτσια έχουν?"Ωραια τωρα το δευτερο σκελος γιατι ρολο παιζει και ο χαρακτηρας παντα...... Τα καταπινει;![]()
Στην δική τους τουαλέτα ή στη δική σου? Έχει σημασία ξέρεις.χθες εχασα τον υπνο μου με κατι ενορμους πενταρια- εξαρια βυζα κοντεψα να παω στην τουαλετα να τον εμπαιξω![]()
στου μαγαζουΣτην δική τους τουαλέτα ή στη δική σου? Έχει σημασία ξέρεις.
Ολο και καλυτερα παει... Αν δινει και κωλο της κανω προταση γαμουΔε γνωρίζω ακόμα. Αλλά γιατί όχι. "Κουκούτσια έχουν?"![]()
Έπρεπε να της πεις "είμαι το σέντρε μπακ και θα δένω τα κορδόνια μου στη σέντρα"στου μαγαζου![]()
οχι ρε ηταν γυναικα φιλουΈπρεπε να της πεις "είμαι το σέντρε μπακ και θα δένω τα κορδόνια μου στη σέντρα"![]()
Αλλάζει το πράγμα. Εκεί δεν ακουμπάμε με τίποτα.οχι ρε ηταν γυναικα φιλου![]()
χαχαχαχαχαχαχαχα..σημερα εχει ρεπο
παει σε ταβερνα στη χασα με το ζαφιρα![]()
Θα ξεσκατίζει λογικά η προκομένη μας.
Μαζί ελπίζω να μπορέσουμε να τα πούμε το μεθεπόμενο ΠΣΚ.Μπλιζ αν δεν είσαι σε δουλειές, παίρνεις και τηλέφωνο. ;)
Μαζί ελπίζω να μπορέσουμε να τα πούμε το μεθεπόμενο ΠΣΚ.
Λες να μπορεσει να έρθει κι ο Μπλιζ? Καλά θα ήταν.
αντισταθηκα με σθενος στα χαρακωματα της ηδονης μαχομενος με τις ερινυες βυθιζοντας στα μυχια του μυαλου τα αναισχυντα θελγητρα της σεξουαλικης επιθυμιας για ενα ζευγος μελον μπουμπςΑλλάζει το πράγμα. Εκεί δεν ακουμπάμε με τίποτα.