blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
τον μπολ τον ηθελα στο νημα, ειναι παρεξηγημενος ο μπολ.
Προσκαλέστε τον και αν περάσει το crash test θα παραμείνει.
τον μπολ τον ηθελα στο νημα, ειναι παρεξηγημενος ο μπολ.
Σου ειπα δεν είναι. Γιατι επιμένειςΒλεπετε, κυρία. Είναι αχάριστος!
Nα φερει ομως μαζι του και τον legola.Χορτασαμε τζαμπα μαγκιες Ερη.τον μπολ τον ηθελα στο νημα, ειναι παρεξηγημενος ο μπολ.
Κοιτα εγω ειμαι του δογματος οσοι πιστοι προσελθετε. Δεν θέλω να πιεστεί γιατι μπορει να χαρακτηριστεί χλιμίτζουρας . Και ο μπολντισμος ειναι ολοκληρο κινημα δεν γινεται να διαβρωθει απο αλλο δογμα.Προσκαλέστε τον και αν περάσει το crash test θα παραμείνει.
Εγω παντως του μενδιου του ειπα να ερθει να τον δειρω και δεν θελει.Nα φερει ομως μαζι του και τον legola.Χορτασαμε τζαμπα μαγκιες Ερη.
δεν εχεις γνωστικη επαρκεια σε θεματα τρολινγκ θα ειχε χαθει η δικη απ τα αποδυτηριαδεν σε καλυπτει η δικη μου νομικη προστασια ; >![]()
Κοιτα εγω ειμαι του δογματος οσοι πιστοι προσελθετε. Δεν θέλω να πιεστεί γιατι μπορει να χαρακτηριστεί χλιμίτζουρας . Και ο μπολντισμος ειναι ολοκληρο κινημα δεν γινεται να διαβρωθει απο αλλο δογμα.![]()
Εγω παντως του μενδιου του ειπα να ερθει να τον δειρω και δεν θελει.
Με θίγεις. Βαθιά.. :-δεν εχεις γνωστικη επαρκεια σε θεματα τρολινγκ θα ειχε χαθει η δικη απ τα αποδυτηρια![]()
δεν εχεις γνωστικη επαρκεια σε θεματα τρολινγκ θα ειχε χαθει η δικη απ τα αποδυτηρια![]()
Δεν είναι αγενής απλά δεν έχει φάει για μεσημέριΒλέπετε, κυρία, πόσο αγενής επίσης είναι;
Δεν φανταζομαι να υποεννοειτε οτι Medios και legolas ειναι ενα και το αυτο προσωπο?Ο τυπος εχει 2 μεταπτυχιακα,δεν ειναι αξεστος.Εγω παντως του μενδιου του ειπα να ερθει να τον δειρω και δεν θελει.
Με θίγεις. Βαθιά.. :-
θα σου κλεισω το στομα με χιλια καβλια και θα παν στην ευχη τα παλιαΜε θίγεις. Βαθιά.. :-
Δεν είναι αγενής απλά δεν έχει φάει για μεσημέρι![]()
Καλησπέρα, εδώ που είμαι σε λίγο θα είναι απαραίτητη η βάρκα.
Βλέπω άναψαν τα αίματα. Και μία ερώτηση: Τι ακριβώς σημαίνει χλιμίτζουρας και ποιού ετύμου είναι?
Δεν φανταζομαι να υποεννοειτε οτι Medios και legolas ειναι ενα και το αυτο προσωπο?Ο τυπος εχει 2 μεταπτυχιακα,δεν ειναι αξεστος.