blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
θα μπαινει ρε.απλα μετα διαγραφει ιστορικα,κουκις,μουκις και παταει κ ενα πλυσιμο το λαπτοπ μαζι με τα πιατα
Σήμερα γράφετε ιστορια, κύριε!!!

θα μπαινει ρε.απλα μετα διαγραφει ιστορικα,κουκις,μουκις και παταει κ ενα πλυσιμο το λαπτοπ μαζι με τα πιατα
Πάντως παίξαμε και σήμερα. Ολο εκλήξεις ειναι αυτο το θρεντΚατα τις 21.30', που θα βγει για ποτάκι με τις φίλες της. Αλλά μην περιμένετε να είναι απερίσπαστος. Κατά διαστήματα πρέπει να ρίχνει και καμιά ματιά στα παιδιά.
φεύγω και εγώ, χωρίς Μέντιο δεν έχει ουσία
Μπλιζ άμα τον δεις, ρίξε μου ένα τηλέφωνο, να φέρω και ακροατήριο, τέτοια κωμωδία δωρεάν, δε βρίσκεις εύκολα.
αστεριΣήμερα γράφετε ιστορια, κύριε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αγριο πραμα το μπου στο φορουμ του κοσμοπολιταν δεν εχουμε τετοια θεματα![]()
μπαινεις στο κοσμο μικρε ανωμαλε; :oαγριο πραμα το μπου στο φορουμ του κοσμοπολιταν δεν εχουμε τετοια θεματα![]()
ε ναιμπαινεις στο κοσμο μικρε ανωμαλε; :o
Θα κανω ενα μικρο ρατσιστικο σχολιο μεν,αλλα αληθινον δε.Χωρις πουστρακια τζερτζελες δεν γινεται.
αν ειχαμε νομικη προστασια τον αλεξ θα ειχε γλιτωσει το θρεντ τις επιθεσεις![]()
Προστατης της νομιμοτητας ειναι μονο ο Μπολντυς.Σε χρονο dt εξαφανισε τον legola.αν ειχαμε νομικη προστασια τον αλεξ θα ειχε γλιτωσει το θρεντ τις επιθεσεις![]()
δεν σε καλυπτει η δικη μου νομικη προστασια ; >αν ειχαμε νομικη προστασια τον αλεξ θα ειχε γλιτωσει το θρεντ τις επιθεσεις![]()
δεν σε καλυπτει η δικη μου νομικη προστασια ; >![]()
αν ηταν ο αλεξ εδω θα ειχε οριστει αυτοστιγμη τακτικη δικασιμος για το γεγονος και ο μεντιος θα γλιτωνε μονο με απαλλακτικο βουλεμα του αντισθενηΜηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!
Σας παρακαλώ μην αναφέρετε αυτό το όνομα. Παρακολουθεί ανελλιπώς το νήμα μας και ψάχνει αφορμή να επανέλθει.
Μη του δίνουμε πατήματα.
Ευχαριστώ!