Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μενδιε με τον χαουζ ειχαμε επιχειρήσεις ... κάποια στιγμη τα σπασαμε αγρια και χωρίστηκαν τα τσανάκια μας. Ο μπλιζ ηταν δικηγορος μου ο πορνοπαπος του χαουζ.. Τελικά κάναμε συμβιβασμό μετα απο 3 ετη διαμάχη. Μην σου τυχει... Στο μπουρδελα βρεθήκαμε οταν το βραδυ του συμβιβασμού με πήγαν σε στριπτιζαδικο και στην πλακα μου ζητουσαν να γραψω κριτικη για μια κοπελα.. αυτα τα ολιγα..αντε να τα πουμε να φυγουν απο μεσα μας :2funny:
Στο μπου κάθε μέρα είναι Κυριακή  :wanker:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
 Και στα κρατάνε οι γιαγιάδες η κοπελα;

Γιαγιάδες στο 90% των περιπτώσεων.

Το πρόβλημα είναι το Σάββατο γιατί Κυριακή πρωί πάνε και οι δύο εκκλησία . Η πρέπει να ξυπνήσω νωρίς ή μια από τις δύο να μην πάει εκκλησία .  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

Το πρόβλημα είναι το Σάββατο γιατί Κυριακή πρωί πάνε και οι δύο εκκλησία . Η πρέπει να ξυπνήσω νωρίς ή μια από τις δύο να μην πάει εκκλησία .  :grin:
Φίλε τι τραβάς κι εσύ καλα που είναι και το μπου και ξεχαρμανιάζεις λίγο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Το πρόβλημα είναι το Σάββατο γιατί Κυριακή πρωί πάνε και οι δύο εκκλησία . Η πρέπει να ξυπνήσω νωρίς ή μια από τις δύο να μην πάει εκκλησία .  :grin:
Γιατι να ξυπνησεις εσυ πρωι και να μην σηκωθει η κυρα;  :think:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Μενδιε με τον χαουζ ειχαμε επιχειρήσεις ... κάποια στιγμη τα σπασαμε αγρια και χωρίστηκαν τα τσανάκια μας. Ο μπλιζ ηταν δικηγορος μου ο πορνοπαπος του χαουζ.. Τελικά κάναμε συμβιβασμό μετα απο 3 ετη διαμάχη. Μην σου τυχει... Στο μπουρδελα βρεθήκαμε οταν το βραδυ του συμβιβασμού με πήγαν σε στριπτιζαδικο και στην πλακα μου ζητουσαν να γραψω κριτικη για μια κοπελα.. αυτα τα ολιγα..αντε να τα πουμε να φυγουν απο μεσα μας :2funny:

Δηλαδή έχεις ψυχική διαταραχή ?
Δεν πειράζει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
να μην τα πω ρε χαουζ νομιζει εδω μεσα οτι ειμαστε τιποτα τυχαιοι. και που να του πω και τα υπολοιπα  :coffee:
Πέστα όλα αλλά με αυξανόμενη ένταση να κρατάμε την τηλεθέαση και το σαπένς ψηλά. Μπλιζ περιμενω τα ποσοστα μου. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το πίσω μέρος που μπαίνει ρε φίλε ?  :think: :think: :think:
ο ραο παο ηταν συζυγος μου, με πηρε στα 16 μου και χωρισαμε 4 ετη μετα. Δεν καναμε παιδια δεν ηθελε γιαυτο χωρισαμε κιολας. πολυ μπουρδελιαρης ρε μενδιε.. :headbang:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Σου εχω λύση Μέντιε. Βάλε την Έρη να στα κρατάει, δεν παει εκκλησία την μανατζάρει ο Άγιος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δηλαδή έχεις ψυχική διαταραχή ?
Δεν πειράζει.
 Οχι ειμαι απλα τελειωμενη. τα περισσοτερα λεφτα μας τα εφαγε ο μπλιζ με τον πορνοπαπο βεβαια μην νομιζεις.. Τωρα ο μπλιζ.  θελει να πουλησω ενα σπιτι στην χαλκιδικη, ποτιδαια αν ξερεις να παρει το συμβολαιο . αλλα ποιος αγοραζει  >:(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σου εχω λύση Μέντιε. Βάλε την Έρη να στα κρατάει, δεν παει εκκλησία την μανατζάρει ο Άγιος
αυτος ετσι οπως τον κοβω θα θελει να με πηδαει μετα.. δεν γινεται ξεχασε το

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Γιατι να ξυπνησεις εσυ πρωι και να μην σηκωθει η κυρα;  :think:

Οι γυναίκες θέλουν περισσότερο  ύπνο για κάποιον λόγο. (από εμένα τουλάχιστον)
Είναι ωραίο κόλπο.
Ξυπνάς εσύ που έτσι και αλλιώς δεν είναι κάτι το φοβερό για εσένα και το πουλάς σαν τεράστια θυσία.  :grin:
Όλη την Κυριακή σε κοιτάει με λατρεία που δεν την ξύπνησες και έφαγες το αγγούρι εσύ, ενώ στην ουσία πάνω κάτω στο μισάωρο θα ξυπνούσες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.470
Πόντοι
5.006
να μην τα πω ρε χαουζ νομιζει εδω μεσα οτι ειμαστε τιποτα τυχαιοι. και που να του πω και τα υπολοιπα  :coffee:
πες του οτι εισαι και κλωνος και αντρας....τι, επειδη δεν μιλαμε????
να τα λεμε αυτα παιδια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.470
Πόντοι
5.006
ο ραο παο ηταν συζυγος μου, με πηρε στα 16 μου και χωρισαμε 4 ετη μετα. Δεν καναμε παιδια δεν ηθελε γιαυτο χωρισαμε κιολας. πολυ μπουρδελιαρης ρε μενδιε.. :headbang:
αυτο ειναι αληθεια... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
μετα απο αυτη την τραυματικη εμπειρια, κατεληξα στο μονοκινι...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Οι γυναίκες θέλουν περισσότερο  ύπνο για κάποιον λόγο. (από εμένα τουλάχιστον)
Είναι ωραίο κόλπο.
Ξυπνάς εσύ που έτσι και αλλιώς δεν είναι κάτι το φοβερό για εσένα και το πουλάς σαν τεράστια θυσία.  :grin:
Όλη την Κυριακή σε κοιτάει με λατρεία που δεν την ξύπνησες και έφαγες το αγγούρι εσύ, ενώ στην ουσία πάνω κάτω στο μισάωρο θα ξυπνούσες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα δυο πόδια σε ένα παπουτσι σου έχει βάλει. Σε εχει πείσει ότι θέλουμε περισσότερο υπνο. ευγε της  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom