Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Είμαστε παίχτη μου. Δε φαντάζεσαι πόσο. Ιδίως εγώ  :thumbsup:

Φίλε σοβαρά, είναι αηδιαστικό να βλέπεις μερικούς μαλάκες να περιμένουν πως και πως τα ποσταρίσματα μιας τύπισας για να σαλιαρίσουν σαν δεκατριάχρονα.
Μόλις δε τους πετάξει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο να τσιμπήσουν σαν διανοητικά καθυστερημένα.
Είσαστε για τον Καιάδα φίλε, συγνώμη.  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Φίλε σοβαρά, είναι αηδιαστικό να βλέπεις μερικούς μαλάκες να περιμένουν πως και πως τα ποσταρίσματα μιας τύπισας για να σαλιαρίσουν σαν δεκατριάχρονα.
Μόλις δε τους πετάξει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο να τσιμπήσουν σαν διανοητικά καθυστερημένα.
Κοινωνική ζωή δεν έχεις μένδιε καθόλου ε;  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Θα μου κλάσεις μια μάντρα αρχίδια . Θα το διαπιστώσεις.
Κι αυτό θα γίνει. Αλλά πρώτα "ντιαρ" βρες τα αρχίδια να ζητήσεις σεξ απο την γυναίκα σου. η έλλειψη σε έχει διαλύσει  :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Κι αυτό θα γίνει. Αλλά πρώτα "ντιαρ" βρες τα αρχίδια να ζητήσεις σεξ απο την γυναίκα σου. η έλλειψη σε έχει διαλύσει  :grin:

Πως ζητάει κανείς σεξ από την γυναίκα του ?  :think:
Με αίτηση ? Χρειάζεται χαρτόσημο ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πόσο χρόνων  είσαι ρε συ ?
Μου θύμησες πραγματικά την εποχή που ήμουν  πιτσιρικάς και σκεύτομουν πως να το ζητήσω   :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σε ποιους αναφέρεσαι φίλε? Γιατί μάλλον κάτι δεν έχεις πιάσει σωστά απ την αρχή εδώ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.470
Πόντοι
5.006
τι γελας????εχουν βγει και αντρικα...  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
MaleMonokini.jpg

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Και; είμαι πολυγραφότατη. Εσύ βγαίνεις για κανένα ποτο ποτε;  :grin:

Κοίτα σοβαρά τώρα και πέρα από μαλακίες, έχω γνωρίσει παντρεμένα ζευγάρια με ένα και όχι με τρία παιδιά που κάνουν να βγουν χρόνια!
Χωρίς πλάκα είναι πρόβλημα.
Επειδή είσαι νέα κοπέλα σου λέω μην μασάς όταν θα κανείς οικογένεια, να βγαίνεις.
Θα κλάψουν μια δύο και μετά θα συνηθίσουν, τα [παιδιά τα αγαπάμε αλλά έχουμε και ζωή.
Θάρος και καλές γιαγιάδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δύο  φορές την βδομάδα με την γυναίκα μου βγαίνω, που πραγματικά  για παντρεμένους με τρια παιδιά είναι σπάνιο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σε ποιους αναφέρεσαι φίλε? Γιατί μάλλον κάτι δεν έχεις πιάσει σωστά απ την αρχή εδώ.
Ο μενδιος ειναι πανέξυπνος σε καταλαβε οτι μου την πέφτεις μάγκα μου και τωρα δεν καλύπτεσαι παπαλα :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κοίτα σοβαρά τώρα και πέρα από μαλακίες, έχω γνωρίσει παντρεμένα ζευγάρια με ένα και όχι με τρία παιδιά που κάνουν να βγουν χρόνια!
Χωρίς πλάκα είναι πρόβλημα.
Επειδή είσαι νέα κοπέλα σου λέω μην μασάς όταν θα κανείς οικογένεια, να βγαίνεις.
Θα κλάψουν μια δύο και μετά θα συνηθίσουν, τα [παιδιά τα αγαπάμε αλλά έχουμε και ζωή.
Θάρος και καλές γιαγιάδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δύο  φορές την βδομάδα με την γυναίκα μου βγαίνω, που πραγματικά  για παντρεμένους με τρια παιδιά είναι σπάνιο.
 Και στα κρατάνε οι γιαγιάδες η κοπελα;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ο μενδιος ειναι πανέξυπνος σε καταλαβε οτι μου την πέφτεις μάγκα μου και τωρα δεν καλύπτεσαι παπαλα :birdman:
Ολα τα κατάλαβε όντως, δεν ξέρει πόσο μισιόμαστε γι αυτό  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ολα τα κατάλαβε όντως, δεν ξέρει πόσο μισιόμαστε γι αυτό  :grin:
Μενδιε με τον χαουζ ειχαμε επιχειρήσεις ... κάποια στιγμη τα σπασαμε αγρια και χωρίστηκαν τα τσανάκια μας. Ο μπλιζ ηταν δικηγορος μου ο πορνοπαπος του χαουζ.. Τελικά κάναμε συμβιβασμό μετα απο 3 ετη διαμάχη. Μην σου τυχει... Στο μπουρδελα βρεθήκαμε οταν το βραδυ του συμβιβασμού με πήγαν σε στριπτιζαδικο και στην πλακα μου ζητουσαν να γραψω κριτικη για μια κοπελα.. αυτα τα ολιγα..αντε να τα πουμε να φυγουν απο μεσα μας :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom