erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Μπορώ να στην γαμήσω κι Άλλο. θα το διαπιστώσεις.Ναι ρε συ, και είχα μπει με καλή διάθεση.... :S
Άντε για

Μπορώ να στην γαμήσω κι Άλλο. θα το διαπιστώσεις.Ναι ρε συ, και είχα μπει με καλή διάθεση.... :S
Άντε για
Είμαστε παίχτη μου. Δε φαντάζεσαι πόσο. Ιδίως εγώ![]()
Μονοκινιιι;παλι χαλασε ο γαμωκαιρος...![]()
![]()
![]()
![]()
και ειχα βγαλει και το μονοκινι απο την ντουλαπα.. :'( :'( :'(
Μπορώ να στην γαμήσω κι Άλλο. θα το διαπιστώσεις.![]()
![]()
![]()
Κοινωνική ζωή δεν έχεις μένδιε καθόλου ε;Φίλε σοβαρά, είναι αηδιαστικό να βλέπεις μερικούς μαλάκες να περιμένουν πως και πως τα ποσταρίσματα μιας τύπισας για να σαλιαρίσουν σαν δεκατριάχρονα.
Μόλις δε τους πετάξει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο να τσιμπήσουν σαν διανοητικά καθυστερημένα.
Είσαστε για τον Καιάδα φίλε, συγνώμη. :S
Κοινωνική ζωή δεν έχεις μένδιε καθόλου ε;![]()
Κι αυτό θα γίνει. Αλλά πρώτα "ντιαρ" βρες τα αρχίδια να ζητήσεις σεξ απο την γυναίκα σου. η έλλειψη σε έχει διαλύσειΘα μου κλάσεις μια μάντρα αρχίδια . Θα το διαπιστώσεις.
Και; είμαι πολυγραφότατη. Εσύ βγαίνεις για κανένα ποτο ποτε;Έχεις 27 χιλιάδες ποστ ρε όργιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι αυτό θα γίνει. Αλλά πρώτα "ντιαρ" βρες τα αρχίδια να ζητήσεις σεξ απο την γυναίκα σου. η έλλειψη σε έχει διαλύσει![]()
Σε ποιους αναφέρεσαι φίλε? Γιατί μάλλον κάτι δεν έχεις πιάσει σωστά απ την αρχή εδώ.Φίλε σοβαρά, είναι αηδιαστικό να βλέπεις μερικούς μαλάκες να περιμένουν πως και πως τα ποσταρίσματα μιας τύπισας για να σαλιαρίσουν σαν δεκατριάχρονα.
Μόλις δε τους πετάξει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο να τσιμπήσουν σαν διανοητικά καθυστερημένα.
Είσαστε για τον Καιάδα φίλε, συγνώμη. :S
Και; είμαι πολυγραφότατη. Εσύ βγαίνεις για κανένα ποτο ποτε;![]()
Ο μενδιος ειναι πανέξυπνος σε καταλαβε οτι μου την πέφτεις μάγκα μου και τωρα δεν καλύπτεσαι παπαλαΣε ποιους αναφέρεσαι φίλε? Γιατί μάλλον κάτι δεν έχεις πιάσει σωστά απ την αρχή εδώ.
τι γελας????εχουν βγει και αντρικα...![]()
![]()
![]()
![]()
τριτη -τεταρτη εσυ.....δευτερα-πεμπτη αυτη.... ;)Δύο φορές την βδομάδα με την γυναίκα μου βγαίνω, που πραγματικά για παντρεμένους με τρια παιδιά είναι σπάνιο.
Και στα κρατάνε οι γιαγιάδες η κοπελα;Κοίτα σοβαρά τώρα και πέρα από μαλακίες, έχω γνωρίσει παντρεμένα ζευγάρια με ένα και όχι με τρία παιδιά που κάνουν να βγουν χρόνια!
Χωρίς πλάκα είναι πρόβλημα.
Επειδή είσαι νέα κοπέλα σου λέω μην μασάς όταν θα κανείς οικογένεια, να βγαίνεις.
Θα κλάψουν μια δύο και μετά θα συνηθίσουν, τα [παιδιά τα αγαπάμε αλλά έχουμε και ζωή.
Θάρος και καλές γιαγιάδες![]()
![]()
![]()
![]()
Δύο φορές την βδομάδα με την γυναίκα μου βγαίνω, που πραγματικά για παντρεμένους με τρια παιδιά είναι σπάνιο.
Ολα τα κατάλαβε όντως, δεν ξέρει πόσο μισιόμαστε γι αυτόΟ μενδιος ειναι πανέξυπνος σε καταλαβε οτι μου την πέφτεις μάγκα μου και τωρα δεν καλύπτεσαι παπαλα![]()
τριτη -τεταρτη εσυ.....δευτερα-πεμπτη αυτη.... ;)
Μενδιε με τον χαουζ ειχαμε επιχειρήσεις ... κάποια στιγμη τα σπασαμε αγρια και χωρίστηκαν τα τσανάκια μας. Ο μπλιζ ηταν δικηγορος μου ο πορνοπαπος του χαουζ.. Τελικά κάναμε συμβιβασμό μετα απο 3 ετη διαμάχη. Μην σου τυχει... Στο μπουρδελα βρεθήκαμε οταν το βραδυ του συμβιβασμού με πήγαν σε στριπτιζαδικο και στην πλακα μου ζητουσαν να γραψω κριτικη για μια κοπελα.. αυτα τα ολιγα..αντε να τα πουμε να φυγουν απο μεσα μαςΟλα τα κατάλαβε όντως, δεν ξέρει πόσο μισιόμαστε γι αυτό![]()
Ολα τα κατάλαβε όντως, δεν ξέρει πόσο μισιόμαστε γι αυτό![]()