eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εχει μεσα σεξ ναρξωτικα βια και βαθεια κοινονικα και ψυχολογικε νοηματα;
Περιγραφω την τελεια ταινιασαουλ τσοντα θες παιδι μου;
για πες μια ταινια που σε αρεσε πολυ στο παρελθονΠεριγραφω την τελεια ταινια![]()
Σνατς, ρεσερβουαρ ντογκς ροκ ν ρολλα και αλλες καφρικεςγια πες μια ταινια που σε αρεσε πολυ στο παρελθον
Σνατς, ρεσερβουαρ ντογκς ροκ ν ρολλα και αλλες καφρικες
![]()
δυο καπνισμένες κάνες γκαη ριτσιΣνατς, ρεσερβουαρ ντογκς ροκ ν ρολλα και αλλες καφρικες
![]()
Ερη μεχρι να καταλαβω το αβαταρ εσπασα τον λαιμο μου.Ειναι και το ματι πρησμενο.Γιατι μας βασανιζεις?
δυο καπνισμένες κάνες γκαη ριτσι
Ολα του γκαι ριτσι εχουν μουσικαρα. Αλλα βλεπω και αλλες πχ το μπλαντ νταιμνοντνειναι απο τις τοπ μουρεζερβουαρ ντογκ γαματη.. και το σνατς το ροκενδρολα νομιζω μου αρεσε πιο πολυ η μουσικη
Αυτεs........Ειναι πολυ βολικεsΠειτε καμια ταινια να κατεβασω αυριο στο γραφειο
Με έχουν φαει τα αυτια με τα αβαταρ λαιφ μου, το ενα τους βρωμαει το αλλος τους μυριζειΞαναπεστο , αλλα με δικα μου λογια![]()
Και τι ειναι το αβαταρ???? Μια εικονα που ταχα μου προδιδει καποια πτυχη του ατομου που κρυβεται απο πισω....Με έχουν φαει τα αυτια με τα αβαταρ λαιφ μου, το ενα τους βρωμαει το αλλος τους μυριζει
εχω αλλαξει πενηντα αβαταρ με αυτα και αυταΚαι τι ειναι το αβαταρ???? Μια εικονα που ταχα μου προδιδει καποια πτυχη του ατομου που κρυβεται απο πισω....
Εγω δεν το πιστευω αυτο....Επισηs δεν δινω σημασια αν καποιοs τ αλλαζει συχνα...Οποτε εμενα δεν μου μυριζει![]()
Ανανεωση............Λυτρωση.......εχω αλλαξει πενηντα αβαταρ με αυτα και αυτα![]()
εχω αλλαξει πενηντα αβαταρ με αυτα και αυτα![]()