NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
φίλε η θάλασσα είναι αγάπηπροτίμησα την επιφάνεια της γης που δεν είναι θάλασσα![]()
φίλε η θάλασσα είναι αγάπηπροτίμησα την επιφάνεια της γης που δεν είναι θάλασσα![]()
χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχα ωχ βρε σαουλ αν βγεις και εισαι λευτερος θα μπαινεις να γελαει το χειλακι μας;Τι ειναι τα δημωδες; Τα δημοσια μιλφ;![]()
Ειναι τακτικη μαν κανω το γατακι στην κοινωνεια για να περνανε απαρατηρητες οι βρομοδουλειες μου....γατάκι είσαι, γι αυτό σε γουστάρει το βρωμόμουνο
εδω εχουμε σοαβαρα θεματα να λύσουμεθα περάσει γιατί αλλιώς θα σε περάσω![]()
Ειναι τακτικη μαν κανω το γατακι στην κοινωνεια για να περνανε απαρατηρητες οι βρομοδουλειες μου....
εδω εχουμε σοαβαρα θεματα να λύσουμε
Εχουν μπαναριστεί επ αοριστον κλθλου που δεν ξερουμε τι κάνει, σισιε που εδωσε σημεια ζωής, μποκα που χαθηκε μεσα στο αποβραδο. Οι παραπάνω ητο σημαντικα στελέχη αυτου του θρεντ. Στην συνεχεια ο μπραμπ εκβιάστηκε απο στελέχοι της δεξιάς και μπαινεις επισκέφτης, και οι πληγες του θρεντ μεγαλωσαν. Και τωρα ανακοινωνει ο σαουλ οτι τελειωνει και θα παρει ροζαλιαπως να τα αντεξει αυτα η αγια μου καρδια ;
Θα σας ενημερωνω τακτικαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχα ωχ βρε σαουλ αν βγεις και εισαι λευτερος θα μπαινεις να γελαει το χειλακι μας;
Και εκεί που η θάλασσα συναντά τον ουρανό νιώθεις απέραντη γαλήνια-ηρεμία φιλε μουφίλε η θάλασσα είναι αγάπη
Στο καλο και να μας γραφειςέρχεται το πλήρωμα του χρόνου και για μένα...............
γραμμένη σε έχωΣτο καλο και να μας γραφεις
Το ξέρω τι μου το λες για νεογραμμένη σε έχω![]()
Το ξέρω τι μου το λες για νεο![]()
Ταινια ειναι αυτο;whiplash?
ναιΤαινια ειναι αυτο;![]()