The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.322
- Πόντοι
- 25.467
Εμένα θα μου λείψει, κάνει πάντα άσχετα σχόλια, το βρίσκω διασκεδαστικό![]()
Καλά....
Εσείς βρίσκετε διασκεδαστικό και τον Μεσιέ Σηφαλιό Φιδελη...
Εμένα θα μου λείψει, κάνει πάντα άσχετα σχόλια, το βρίσκω διασκεδαστικό![]()
Τον είπες τρολ αν κατάλαβα καλά.Εμένα θα μου λείψει, κάνει πάντα άσχετα σχόλια, το βρίσκω διασκεδαστικό![]()
Λίγες μέρες πριν το νήμα γλιστρύσε από σάλια. Τώρα το βλέπω να γλυστράει απ τ αίματα.
It will be blood.
Λίγες μέρες πριν το νήμα γλιστρούσε απ' τα σάλια. Τώρα το βλέπω να γλυστράει απ τ αίματα.
It will be blood.
Τον βρίσκω σεξουαλικό τον μικρο μου σεβαλιε. Οχι διασκεδαστικό. Αλλά μόλις το έμαθε έφυγε στα εξωτερικαΚαλά....
Εσείς βρίσκετε διασκεδαστικό και τον Μεσιέ Σηφαλιό Φιδελη...
Παίρνεις σωβρακοφανέλες σήμερα. ΄Ήπιες κάτι ή απλά είσαι ο εαυτός σου?Ο ένας λάκισε στο ραντεβού θανάτου ο τζαμάικαν το πρωι, κι από ότι βλέπω θα λακίσει και ο άλλος ο νικολάκης. Πολύ βαρύς και όχι![]()
Χειρότερο αυτό σαφώς.Σαχλό τον είπε.![]()
Και τον αγαπητό brabus67 κάποιος μου είπε πως τον είδε στο Ελ.Βενιζέλος με το διαβατήριο στα δόντια σήμερα τ απογευμα.Τον βρίσκω σεξουαλικό τον μικρο μου σεβαλιε. Οχι διασκεδαστικό. Αλλά μόλις το έμαθε έφυγε στα εξωτερικα![]()
![]()
Τον βρίσκω σεξουαλικό τον μικρο μου σεβαλιε. Οχι διασκεδαστικό. Αλλά μόλις το έμαθε έφυγε στα εξωτερικα![]()
![]()
Και τον αγαπητό brabus67 κάποιος μου είπε πως τον είδε στο Ελ.Βενιζέλος με το διαβατήριο στα δόντια σήμερα τ απογευμα.![]()
Ναι... Ειδικά όταν ανταλλάσουν με τον Μεμά απόψεις για γυναίκες. Η αντρίλα και η σεξουαλικότητα, τους ξεχειλίζει απ τα αυτιά.![]()
Φήμες λένε πως τα τελευταία του λόγια ήταν "Καλύτερα να συναντήσω τον Ύψιστο παρά αυτή".Γιατί θα πέσει με αλεξίπτωτο απο το αεροπλάνο;![]()
Πως λέμε έχω όποια γυναίκα θέλω, στο WC.?Ζηλεύεις.. δεν έχεις διαβάσει μάλλον το θρεντ ελληνίδες βεσε Πολλωνέζες![]()
Φήμες λένε πως τα τελευταία του λόγια ήταν "Καλύτερα να συναντήσω τον Ύψιστο παρά αυτή".
Πως λέμε έχω όποια γυναίκα θέλω, στο WC.?
Αυτά στο θρεντ "χαλασμένο πολύφωτο" δεσποινίς, όχι εδώ.Θα του στείλλω φιλάκια την αλλη φορά να μας διώξει ο μπιζ απο το θρεντ με τελεσίγραφα![]()
Ξέρεις, όσο κι οι πιο πολύ εδώ "από γυναίκες"Δεν ξέρω Πολωνικά![]()